Jump to content

Amazon: Αφαίρεσε πάνω από 600 κινέζικα καταστήματα από το e-shop της


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε παρατηρήσει πως ξαφνικά έχουν χαθεί από το Amazon κάποιοι γνωστοί κατασκευαστές αξεσουάρ τεχνολογίας; Δεν σας γελούν τα μάτια, αυτό συμβαίνει και δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά αλλά μέρος μιας μεγαλύτερης ενέργειας. Για να μην αιωρούνται διάφορα ερωτήματα, η ομάδα του Amazon επιβεβαίωσε μια αναφορά της South China Morning Post λέγοντας πως ο γίγαντας του διαδικτύου έχει απαγορεύσει πάνω από 600 κινεζικές εταιρείες λόγω περιστατικών απάτης. Αυτές οι εταιρείες παραβίασαν σκόπιμα και επανειλημμένα τις πολιτικές όσον αφορά τις κριτικές (ratings), δήλωσε η Amazon.

Περισσότερο αισθητή έγινε η απουσία γνωστών εταιρειών όταν διαπιστώθηκε η αφαίρεση προϊόντων της Aukey και Mpow.  Οι πωλητές πιάστηκαν να προσφέρουν ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων των δωρο-καρτών, για τους πελάτες που αφήνουν θετικές κριτικές. Η Amazon έκανε ban αργότερα τις RAVPower, Vava και άλλες σχετικά γνωστές εταιρείες για παρόμοια συμπεριφορά. 

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η ευρύτερη στρατηγική καταπολέμησης της απάτης έχει αλλάξει σημαντικά την αγορά της Amazon προκαλώντας οργή σε αρκετές απαγορευμένες εταιρείες που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις μέσω αυτής.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είχε καταντήσει ξεφτίλα η εξαγορά αξιολογήσεων. Είχα πρωτοπαρατηρησει ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν έψαξα τα πρώτα true wireless ακουστικα. Έβλεπες γνωστές μάρκες και ακριβα μοντέλα να έχουν 3.5 και 4 αστέρια, και όλες οι κινεζιες 4.8 με 5. Προφανώς αλλάζουν και οι προσδοκίες αναλόγως τιμής, αλλα και πάλι κάτι βρωμαγε.

Link to comment
Share on other sites

Αν και αγαπάμε Aukey και RAVPower για τα αξιόλογα προϊόντα τους, σαφώς κι έπραξε σωστά η Αμαζόνα. Νισάφι πια με τις αγορασμένες αξιολογήσεις!

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

τι περιμένατε από τους Κινέζους? πολύ σωστά έπραξε η αμαζόνα και να γίνει ακόμα πιο σκληρή,τα ίδια γίνονται και εδώ μέσα από μερικούς μιουηδες κυρίως





Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...