TrelosEisai Δημοσιεύτηκε September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε συσκευή έως τα χρήματα του θέματος . Χαρακτηριστικά καλή μπαταρία , 888 socket, και σχετικά καλή κάμερα . Αυτή τη στιγμή έχω το Mi 9T pro, που πραγματικά δεν έχω παράπονο από το κινητό είναι εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Ρίξε μια ματιά στο Realme GT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. September 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Φίλε μου το έχω δει , πολύ καλό αλλά περίμενα μπας και βγει το explorer edition στην Ευρώπη , που η κινεζική έκδοση τα έχει όλα εκτός από την band 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 47 minutes ago, TrelosEisai said: Φίλε μου το έχω δει , πολύ καλό αλλά περίμενα μπας και βγει το explorer edition στην Ευρώπη , που η κινεζική έκδοση τα έχει όλα εκτός από την band 20 Οι φήμες έλεγαν για εντός Σεπτεμβρίου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει τελικά. Αν δεν το βιάζεσαι βέβαια μπορείς να περιμένεις να δεις τι θα γίνει και με αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 On 17/9/2021 at 1:47 ΜΜ, TrelosEisai said: Φίλε μου το έχω δει , πολύ καλό αλλά περίμενα μπας και βγει το explorer edition στην Ευρώπη , που η κινεζική έκδοση τα έχει όλα εκτός από την band 20 Πολύ καλό και μακάρι να το βγάλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts