Jump to content

Συμφωνία Honor-Microsoft φέρνει το Magicbook V 14 με Windows 11!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Σε νέα συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Honor και αυτή την φορά στον πλάι της θα βρεθεί η Microsoft. Ένα Δελτίο Τύπου αναφέρει ότι και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν “για την ανάπτυξη έξυπνων και ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων για την βελτίωση εμπειρίας των καταναλωτών”.

Μια εκδήλωση Honor Smart Life θα λάβει χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου όπου το Honor MagicBook V 14 θα κάνει το ντεμπούτο του με Windows 11. Ένα teaser αποκαλύπτει ότι ο φορητός υπολογιστής θα έχει διπλές κάμερες 5MP, οι οποίες θα είναι οι πρώτες στην κατηγορία του.

Από την δική του πλευρά, ο George Zhao, CEO της Honor Device, πιστεύει οι εταιρείες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν “έναν νέο ευφυή κόσμο για όλους”, πράγμα που σημαίνει καλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των smartphones της Honor και των φορητών υπολογιστών και Desktop PCs με Windows.

Η εκδήλωση στην Κίνα μπορεί επίσης να φέρει νέες τηλεοράσεις, tablet και έξυπνα ρολόγια, σύμφωνα με ένα teaser που δημοσιεύτηκε ξεχωριστά.

Ακόμη, η Microsoft παρέχει όχι μόνο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά και τεχνολογία τύπου cloud. Η Honor αποκάλυψε ότι θα ενσωματώσει το cloud computing και την τεχνολογία AI στις υπηρεσίες προϊόντων της, όπως ο έξυπνος βοηθός Yoyo μόνο για την Κίνα, ο ταξιδιωτικός βοηθός AI, βοηθητικά προγράμματα, ακόμη και μεταφραστικές υπηρεσίες.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

η Huawei εγινε Honor και παλι θα σαρώσει..... σε λιγο θα βγαζει εξοπλισμό δικτύων και επεξεργαστές

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...