Jump to content

Μεγαλύτερη οθόνη και νέα σχεδίαση για το Realme Band 2


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Σας άρεσε το Realme Band που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο; Τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο νέο διάδοχο που απέκτησε σήμερα η συσκευή. Πρόκειται για το Realme Band 2 με εμφανέστατες επιρροές από άλλα bands της αγοράς. Ανεξαρτήτως αυτού, το νέο μοντέλο συγκριτικά με τον προκάτοχό του έχει μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και πιο όμορφο σχεδιασμό.

Το Realme Band 2 μοιάζει περισσότερο με ένα έξυπνο ρολόι παρά με ένα κλασσικό smartband και διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής 1,4 ιντσών ανάλυσης 320×167 pixels με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits. Υποστηρίζει πάνω από 50 watchfaces και έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα ανεβάζοντας μια εικόνα από το συνδεδεμένο smartphone σας.

Στο τυπικό σύνολο χαρακτηριστικών περί υγείας και φυσικής κατάστασης έχουμε την παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου, αυτόματο μετρητή βημάτων, υπενθύμιση για κατανάλωση νερού και καθιστική υπενθύμιση. Αυτό που είναι καινούργιο αυτή τη φορά είναι η προσθήκη μέτρησης stress, η παρακολούθηση υγείας περί γυναικείων θεμάτων και ο αισθητήρας SpO2 για τη μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Το Band 2 υποστηρίζει επίσης 90 αθλητικές λειτουργίες σε αντίθεση με τους εννέα τρόπους προπόνησης που είδαμε στο Band πρώτης γενιάς. Ωστόσο, αρχικά, το Band 2 θα παρακολουθεί μόνο 14 δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων της Yoga, Outdoor/Indoor Walk, Outdoor/Indoor Run, Cricket, Basketball, Pool Swimming και Football. Η υποστήριξη για τα υπόλοιπα θα προστεθεί μέσω OTA αργότερα.

Με το Realme Band 2 και την χρήση του Smart AIoT Control, σας επιτρέπετε να ελέγχετε τα προϊόντα AIoT της εταιρείας απευθείας από τον καρπό σας χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το smartphone σας, υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι με αυτές τις συσκευές AIoT.

Συμβατότητα της συσκευής

Το Band 2 λειτουργεί με συσκευές με Android 5.1+/iOS 11+ και μπορείτε να το διαχειριστείτε με την εφαρμογή Realme Link. Σαν συσκευή το συνολικός της βάρος εκτιμάται στα 27,3 γραμμάρια και έρχεται σε ένα μόνο χρώμα, το Space Gray, αλλά έχετε πολλές επιλογές χρωμάτων για τα λουράκια.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Realme Band 2 περιλαμβάνουν: έλεγχο μουσικής, έλεγχο κάμερας, πρόγνωση καιρού, ειδοποιήσεις και αντοχή σε βάθος νερού έως 50 μέτρων.

Στο θέμα μπαταρίας, η νέα wearable συσκευή αποστέλλεται με μπαταρία 204 mAh και προσφέρει έως και 12 ημέρες αυτονομίας. Η έξυπνη αυτή συσκευή υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1 και χρησιμοποιεί το SoC Goodix Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE), το οποίο “επιτρέπει τη λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με εξαιρετική radio απόδοση” και προσφέρει “αξιόπιστη συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας”.

Η τιμή του Realme Band 2 κυμαίνεται στα 40 $/35 € και θα ξεκινήσει να πωλείται στη Μαλαισία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Lazada από τις 20 Σεπτεμβρίου με ειδική τιμή εκκίνησης στα 35 $/30 €. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...