billmes1981 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 1 minute ago, mclound said: στο App Store, πάτησε πάνω δεξιά στο icon σου και στην καρτέλα που θα φορτώσει από κάτω προς τα πάνω (έχει τίτλο "Account") κάνεις swipe down για να κάνεις μόνος σου check for updates. Αν πάλι δεν έχει updates, τότε στις ρυθμίσεις θα έχεις ενεργοποιήσει τα αυτόματα updates των εφαρμογών (στις Ρυθμίσεις -> Εικονίδιο "App Store" -> Ενημέρωση εφαρμογών). Πω πω thanks αδερφε να σε καλα 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Καλησπερα στην ομαδα.Εχω ενα θεματακι με τα updates στις εφαρμογες..κανω swipe down αλλα δεν βγαζει καμια εφαρμογη για αναβαθμιση..καμια ιδεα? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 31 minutes ago, billmes1981 said: Καλησπερα στην ομαδα.Εχω ενα θεματακι με τα updates στις εφαρμογες..κανω swipe down αλλα δεν βγαζει καμια εφαρμογη για αναβαθμιση..καμια ιδεα? Αν δεν βγάζει καμία δεν θα υπάρχουν updates... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 12 ώρες πριν, billmes1981 said: Καλησπερα στην ομαδα.Εχω ενα θεματακι με τα updates στις εφαρμογες..κανω swipe down αλλα δεν βγαζει καμια εφαρμογη για αναβαθμιση..καμια ιδεα? Μήπως έχεις επιλέξει να τα κάνει αυτόματα τα updates? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Εχει κανει κανεις την beta iOS 18 εγκατασταση? Καλυτερα να περιμενω την κανονικη? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 24 minutes ago, billmes1981 said: Εχει κανει κανεις την beta iOS 18 εγκατασταση? Καλυτερα να περιμενω την κανονικη? Σαφώς καλύτερα Αμα δεν είσαι προγραμματιστής γιατί να μπεις σε περιπέτειες; 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Σε 13 μίνι προς το παρών δεν έχω θέμα. Όλα (όσα χρειάζομαι) λειτουργούν όπως πρέπει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Γεια σας παιδες.Ξερει κανεις πως βαζω στις φωτογραφιες watermark? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 20 Ιουνίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 8 ώρες πριν, billmes1981 said: Γεια σας παιδες.Ξερει κανεις πως βαζω στις φωτογραφιες watermark? Ανοίγεις μια φωτογραφία -> Αλλαγές -> Πατάς το εικονίδιο με το μολύβι -> Κάτω δεξιά πατάς το "+" -> και επιλέγεις "Προσθήκη κειμένου" ή "προσθήκη υπογραφής". Αν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμένο, με third party εφαρμογή. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Ρε παιδια σε σας φαινονται κανονικα οι επαφες σας στο messenger ενεργες? Σε μενα δεν φαινονται καν ενω εγω ειμαι online Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Πως περναω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στο Iphone? Υπαρχει καποιο προγραμμα third party ή γινεται με το iTunes? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 50 minutes ago, billmes1981 said: Πως περναω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στο Iphone? Υπαρχει καποιο προγραμμα third party ή γινεται με το iTunes? iTunes σίγουρα Με συγχρονισμό όμως Δηλαδη αν κάποια στιγμή προσθέσεις ή αφαιρέσεις φωτό από τους φακέλους αυτούς στον υπολογιστή, θα γίνει και η αντίστοιχη αλλαγή στο κινητό σου Κατεβασε το iTunes, σύνδεσα το κινητό σου και θα τα βρεις δεν είναι και δύσκολο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, billmes1981 said: Πως περναω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στο Iphone? Υπαρχει καποιο προγραμμα third party ή γινεται με το iTunes? 3utools ψάξε... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Αψογο προγραμμα..κανεις inport και τις περναει..thanks στον φιλο 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου ΚΑλησπερα παιδια.Μου ειπαν γνωστοι μου που εχουν iPhone μου ειπαν οτι το κινητο τους φορτιζει γρηγορα με αυθεντικο φορτιστη.Εγω τον πηρα απο Σκρουτζ πραγμα που μοιαζει αυθεντικος αλλα μου το φορτιζει σε 1:30 ωρα κοντα απο 18-20% μπαταρια.. Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 2 ώρες πριν, billmes1981 said: ΚΑλησπερα παιδια.Μου ειπαν γνωστοι μου που εχουν iPhone μου ειπαν οτι το κινητο τους φορτιζει γρηγορα με αυθεντικο φορτιστη.Εγω τον πηρα απο Σκρουτζ πραγμα που μοιαζει αυθεντικος αλλα μου το φορτιζει σε 1:30 ωρα κοντα απο 18-20% μπαταρια.. Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? Ανάλογα ποιό φορτιστή έχεις πάρει. Είναι ο απλός η ταχυφορτιστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 13 minutes ago, koutsis said: Ανάλογα ποιό φορτιστή έχεις πάρει. Είναι ο απλός η ταχυφορτιστης; Αυτον εχω παρει https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-20W-Leykos-Power-Adapter-A2347.html Just now, billmes1981 said: Αυτον εχω παρει https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-20W-Leykos-Power-Adapter-A2347.html και αυτο το καλωδιο https://www.skroutz.gr/s/15308629/Apple-USB-C-to-Lightning-Cable-29W-Leyko-1m-MQGJ2ZM-A.html Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου 3 ώρες πριν, billmes1981 said: Αυτον εχω παρει https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-20W-Leykos-Power-Adapter-A2347.html και αυτο το καλωδιο https://www.skroutz.gr/s/15308629/Apple-USB-C-to-Lightning-Cable-29W-Leyko-1m-MQGJ2ZM-A.html Normal ειναι η ώρα που λες για 20w φορτιστή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά γενικά προσοχή στο οτιδήποτε αγοραζετε...στο link που έδωσε ο φίλος πιο πάνω, αν παρατηρήσετε μέσα στις αξιολογήσεις ένας χρήστης έχει ανεβάσει αυτήν την εικόνα: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά γενικά προσοχή στο οτιδήποτε αγοραζετε...στο link που έδωσε ο φίλος πιο πάνω, αν παρατηρήσετε μέσα στις αξιολογήσεις ένας χρήστης έχει ανεβάσει αυτήν την εικόνα: Καλά σίγουρα δεν βγάζεις ακρη αν είναι original. Ειδικά από scroutz τρέχα γύρευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Παιδια καποιο δοκιμασμενο MagSafe Power Bank? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 10 ώρες πριν, billmes1981 said: Παιδια καποιο δοκιμασμενο MagSafe Power Bank? https://www.skroutz.gr/s/36733571/Baseus-Magnetic-MagSafe-Power-Bank-10000mAh-20W-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Power-Delivery-Mov.html έχω μείνει σούπερ ευχαριστημένος και το χρησιμοποιώ συνέχεια ακόμη και μες στο σπίτι όταν βαριέμαι να αλλάξω δωμάτιο για να βάλω το κινητό να φορτίζει από πρίζα. 1 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Καλησπερα παιδια.Εχει κανεις ιδεα γιατι δεν μπορω να δεχθω SMS? Εχω απενεργοποιησει το iMessage αλλα και παλι δεν δεχομαι Να πω μονο οτι εχω 2 κινητα με ιδια sim Στο Android τα δεχομαι κανονικα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, billmes1981 said: Καλησπερα παιδια.Εχει κανεις ιδεα γιατι δεν μπορω να δεχθω SMS? Εχω απενεργοποιησει το iMessage αλλα και παλι δεν δεχομαι Να πω μονο οτι εχω 2 κινητα με ιδια sim Στο Android τα δεχομαι κανονικα Μήπως έχεις ανοιχτά και τα δυο; Το ένα από τα δυο πρέπει να δουλεύει αλλιώς γίνεται μπέρδεμα 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts