mclound Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 13/3/2025 at 4:54 ΜΜ, billmes1981 said: Καλησπερα στην ομαδα.Προσπαθω να κατεβασω το Τικ Τοκ και μου λεει 2 ωρες και..οι αλλες εφαρμογες κανονικα κατεβαινουν. Ξερει κανεις τι παιζει? Expand αν και δεν την έχω την εφαρμογή, κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού καλού κακού. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Εχω κανει..μεχρι και επαναφορα του ρουτερ δεν εγινε τιποτα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) On 13/3/2025 at 5:24 ΜΜ, billmes1981 said: Εχω κανει..μεχρι και επαναφορα του ρουτερ δεν εγινε τιποτα Expand Αλλαξε DNS Server. thank me later Edited 16 Μαρτίου by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts