Jump to content

Λίγο ταχύτερες οι νέες κάρτες microSD/SD της Samsung


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
samsung-microsd.jpg

Πλήθος ηλεκτρονικών ειδών κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά με την κατασκευαστική υπογραφή της Samsung και μεταξύ αυτών, SSDs υψηλότερης ποιότητας, κάρτες SD και micro SD, καθώς και άλλες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.

Χάρη στο SamMobile, τώρα γνωρίζουμε ότι ο κορεατικός κολοσσός θα λανσάρει δύο νέες σειρές καρτών SD τον επόμενο μήνα: τη σειρά Pro Plus 2021 και Evo Plus, διαθέσιμες τόσο σε παραλλαγές SD, micro SD και σε κάρτες πλήρους μεγέθους.
 
Οι νέες κάρτες micro SD Pro Plus έχουν βαθμολογία V30, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές τόσο για καθημερινούς χρήστες όσο και για χομπίστες ή επαγγελματίες βίντεο, που απαιτούν υψηλές ταχύτητες εγγραφής για ορισμένες κάμερες όπως τις GoPro ή για χρήση σε DJI drones.
 
Η σειρά Pro Plus διαθέτει μοντέλα σε τρία μεγέθη: 128GB, 256GB και 512GB, με εκπληκτικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως 160MB/s και 120MB/s, αντίστοιχα.
 
Για την ιστορία και μόνο, να πούμε πως η κατηγορία ταχύτητας βίντεο V30 σημαίνει ότι η κάρτα είναι ικανή να καταγράφει πλάνα 4K UHD.
 
Νέα σειρά καρτών SD Samsung Evo Plus

samsungmicrosd.jpeg

 
Η σειρά Evo Plus απευθύνεται περισσότερο σε καθημερινούς χρήστες που θέλουν μια πραγματικά ανθεκτική κάρτα SD που θα διαρκέσει για χρόνια χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Ερχονται στα ίδια μεγέθη με την σειρά Pro Plus με μία επιπλέον επιλογή για 64 GB. Εδώ οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής φθάνουν έως 130MB/s, 1,3 φορές μεγαλύτερες από της περσινής σειρά μη-Plus.
 
Από την Samsung δίνεται η υπόσχεση ότι τόσο η σειρά καρτών Pro Plus όσο και η Evo Plus διαθέτουν 6 επίπεδα προστασίας, ξεπερνώντας τα 4 επίπεδα του περασμένου έτους.
 
Προφανώς μπορούν να αντέξουν τη φθορά, δηλαδή την μαγνητική βλάβη, την επαφή με το νερό, ακόμη και τις ακραίες θερμοκρασίες. Έρχονται επίσης με εγγύηση 10 ετών, καθώς και με αντάπτορα SD για συμβατότητα πολλαπλών χρήσεων.
 
Και οι δύο σειρές καρτών micro SD θα είναι διαθέσιμες για αγορά τον επόμενο μήνα.
 
Samsung Pro Plus, κάρτα SD πλήρους μεγέθους Evo Plus

SD.jpg

Οι κάρτες SD πλήρους μεγέθους Samsung Pro Plus και Evo Plus τοποθετούνται συνήθως σε συσκευές όπως DSLR και άλλες κάμερες, βιντεοκάμερες, υπολογιστές και άλλες μεγαλύτερες συσκευές. Οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής τους είναι παρόμοιες με τις αντίστοιχες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής των καρτών micro SD, που αναφέρονται λεπτομερώς παραπάνω.
 
Όλα διαθέτουν βαθμολογία ταχύτητας βίντεο V30 (επιτρέποντας εγγραφή 4K UHD) και διατίθενται σε δύο επιλογές μεγέθους για το καθένα. Το Pro Plus έρχεται σε 32 GB ή 512 GB, ενώ οι κάρτες SD Evo Plus έρχονται σε 32 GB ή 256 GB.
 
[via]
 
 

back to the Article

Edited by Nagata
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Λίγο ταχύτερες οι νέες κάρτες microSD/SD της Samsung

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...