Jump to content

iPhone 13: Θα επιτρέπει στους χρήστες τηλεφωνικές κλήσεις μέσω δορυφόρου


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μέχρι πρότινος είχαμε εντοπίσει δημοσιεύματα με πολλές φημολογούμενες αναβαθμίσεις γύρω από το iPhone 13, για παράδειγμα γνωρίζουμε πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στο Face ID, οθόνη με ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης, νέο chipset, καλύτερες κάμερες και ούτω καθεξής και τώρα μοιάζει να  περιμένουμε μια ακόμη αναβάθμιση, η οποία πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλή.

Μη μπορώντας να κρατήσει τίποτα μυστικό, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, αναφέρει πως ένα από τα χαρακτηριστικά του iPhone 13 είναι η υποστήριξη για δορυφορική συνδεσιμότητα (LEO). Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη κινητής τηλεφωνίας, θα είστε σε θέση να πραγματοποιείτε κλήσεις.

Ο Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο chip Qualcomm X60 που υποστηρίζει δορυφορικές επικοινωνίες. Ο αναλυτής ισχυρίζεται ότι άλλες εταιρείες θα περιμένουν έως το 2022 για να υιοθετήσουν ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό.

Όμως να πούμε πως αυτό μπορεί να απαιτήσει από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να συνεργαστεί με μια δορυφορική εταιρεία για να λειτουργήσει, η οποία πιθανολογείται ότι είναι η Globalstar. Πιστεύεται ότι αυτό είναι μόνο η αρχή των σχεδίων της Apple για επιπλέον χρήση δορυφόρων, καθώς ο Kuo προτείνει ότι η Apple θα μπορούσε να αξιοποιήσει την τεχνολογία για χρήση με άλλες συσκευές, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας και πολλά άλλα.

[via]

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Που χρήσιμη προσθήκη αν όντως πραγματοποιηθεί. Κυρίως βέβαια για συγκεκριμένες ανάγκες.

ff.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...