Jump to content

Απίστευτη η νέα τεχνολογία διαχείρισης θερμότητας στο Nubia Red Magic 6S Pro


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Υπερήφανη για την νέα της έμπνευση, η Nubia μοιράστηκε ένα νέο teaser για το επερχόμενο gaming smartphone Red Magic 6S Pro. Στο νέο teaser, η εταιρεία παρουσιάζει το προηγμένο σύστημα διάχυσης θερμότητας της συσκευής που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα θερμικά επίπεδα στο εσωτερικό της συσκευής.

Ο Κινέζος κατασκευαστής smartphone κοινοποίησε το teaser στον επίσημο λογαριασμό τους στο Weibo και στην ανάρτηση η εταιρεία εμφανίζει δύο εικόνες που αναδεικνύουν τα δύο βασικά συστατικά του συστήματος θερμικής διαχείρισης. Στην πρώτη βλέπουμε την λεγόμενη ως “μαύρη τεχνολογία αεροδιαστημικής διάχυσης θερμότητας”, η οποία είναι βασικά ένα αλουμίνιο αεροπορικής ποιότητας που χρησιμοποιείται σε επιφάνεια έως και 18.000 τετραγωνικών χιλιοστών στο εσωτερικό του τηλεφώνου που μειώνει τη θερμοκρασία του πυρήνα της CPU κατά 16 βαθμούς και μειώνει ακόμη και τη θερμοκρασία στο σώμα του smartphone.

Επιπλέον, το δεύτερο σημαντικό στοιχείο του συστήματος θερμικής διαχείρισης περιλαμβάνει τον ενσωματωμένο του ανεμιστήρα ψύξης turbo. Αυτός ο ανεμιστήρας περιστρέφεται με ταχύτητα έως και 20.000 σ.α.λ. Αν και, δεδομένου ότι τροφοδοτείται από σύστημα χωρίς ψήκτρες, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι τα μέγιστα επίπεδα θορύβου από αυτόν τον ανεμιστήρα θα είναι μόνο 28 ντεσιμπέλ. Προηγουμένως, η Nubia είχε επίσης αποκαλύψει ότι το πιο πρόσφατο smartphone της θα διαθέτει Qualcomm Snapdragon 888+ SoC μαζί με ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...