georgia_g Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 γειά σας...... Εχω ένα νοκια ν81 με το οποίο πιανω ασύρματο δίκτυο.θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να μπαίνω μέσω του κινητού στο ίντερνετ στον υπολογιστή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Αν είναι ξεκλείδωτο το δίκτυο μπορείς, αλλιώς πρέπει με κάποιον τρόπο να μάθεις τον κωδικό του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Παιδιά καλημερα. Τώρα σας ανακάλυψα.... Συγνώμη αν έχει κάπου απαντηθεί , αλλα έψαξα... Οχι ότι καταλαβαίνω ολα όσα γράφετε, αλλά.... Απλά πράγματα μόνο... Λοιπόν έχει η γυναίκα μου το Samsung e-570,της αρέσει πολύ γιατι είναι...όμορφο, αλλά πάντα είχε πρόβλημα με τον "τηλεφωνικό κατάλογο ". Το τηλέφωνο παρα το γεγονός ότι έχουμε επιλέξει "γλώσσα" Ελληνικα , έφτιαχνε δύο καταλόγους....π.χ. αλλου με Κ αγγλικο, αλλού με Κ ελληνικό ,αλλού τα Γ,Δ,Θ κλπ. Με λίγα λόγια "αχταρμάς" κ' άγιος ο Θεός.......!!!! Το διόρθωσα κάπως αντιγράφοντας τα ονόματα καθαρά στα "Ελληνικά" στην κάρτα της απο το δικό μου Nokia. Για να πάει όμως στο αντίστοιχο γράμμα του καταλόγου που ζητάς, πρέπει αφού ανοίξεις τις "επαφές", πρώτα να πατήσεις "αστεράκι" παρατεταμένα για να αλλάξει την γραφή από Αbc σε T9Ab και μετα το επιθημιτό γράμμα..... Ούτε λόγος για αναγαφή ονομάτων στο τηλέφωνο.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έγινα πολύ κουραστικός .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Είσαι σε λάθος τοπικ και ίσως δεν πάρεις απαντήσεις. :) Ψάξε βρες το section για samsung Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Φίλε Rokko 1974 ειμαι στο " Ερωτήσεις σχετικά με συσκευές Samsung"...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Φιλε δοκιμασε να ξαναγραψεις τα ονοματα η εστω το 1ο γραμμα τους οχι απ το νοκια κινητο σου αλλα απ το τηλεφωνο της γυναικα σου μιας και τα νοκια γενικα εχουν αλλη κωδικοποιηση:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 :lol::lol::lol: sorry!!! Εγώ είχα βάλει για παρακολούθηση το τοπικ που είχε αναρτηθεί το ακριβώς από πάνω σου μήνυμα αλλά φαίνεται μεταφέρθηκε εδώ και μαζί μεταφέρθηκε και την συνδρομή μου και έτσι απάντησα στην ειδοποίηση που μου ήρθε .... :X:X :O Sorry και πάλι! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Φίλε manan69t : Δυστηχώς το έκανα πολλές φορές αλλά δεν "δουλεύει" ούτε μέσω κάρτας ούτε μέσω τηλεφώνου διοτι, όπως είπα, δεν αλλαζουν τα Abc σε Αβγ παρα μόνο σε 123 ή Τ9ab , με αποτέλεσμα να δημιουργεί πάντα 2 καταλόγους ... έναν με Αγγλικούς χαρακτήρες (Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Υ,Χ ) και έναν με καθαρόαιμους ελληνικούς (Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Συγνώμη που επανέρχομαι, το ξαναθέτω γιατί απαντηθηκε λάθος και είναι στην προηγούμενη σελίδα. Λοιπόν η γυναίκα μου έχει το Samsung e-570, της αρέσει πολύ γιατι είναι...ρόζ και ....όμορφο, αλλά πάντα είχε πρόβλημα με τον "τηλεφωνικό κατάλογο ". Το τηλέφωνο παρα το γεγονός ότι έχουμε επιλέξει "γλώσσα" Ελληνικα , έφτιαχνε δύο καταλόγους....π.χ. αλλου με Κ αγγλικο, αλλού με Κ ελληνικό ,αλλού τα Γ,Δ,Θ κλπ. Με λίγα λόγια "αχταρμάς" κ' άγιος ο Θεός.......!!!! Συγκεκριμένα το προσπάθησα πολλές φορές αλλά δεν "δουλεύει" ούτε μέσω κάρτας ούτε μέσω τηλεφώνου διοτι, όπως είπα, δεν αλλαζουν τα Abc σε Αβγ παρα μόνο σε 123 ή Τ9ab , με αποτέλεσμα να δημιουργεί πάντα 2 καταλόγους ... έναν με Αγγλικούς χαρακτήρες (Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Υ,Χ ) και έναν με καθαρόαιμους ελληνικούς (Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω). Το διόρθωσα κάπως αντιγράφοντας τα ονόματα καθαρά στα "Ελληνικά" στην κάρτα της απο το δικό μου Nokia. Για να πάει όμως στο αντίστοιχο γράμμα του καταλόγου (μόνο της κάρτας ) που του ζητάς, πρέπει αφού ανοίξεις τις "επαφές", πρώτα να πατήσεις "αστεράκι" παρατεταμένα για να αλλάξει την γραφή από Αbc σε T9Ab και μετα το επιθημιτό γράμμα..... Ούτε λόγος για αναγαφή ονομάτων στο τηλέφωνο.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έγινα πολύ κουραστικός ....αλλα τοσοι πολλοι που έχετε Samsung πως το έχετε επιλύσει...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkartson Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδια προκειται να αγορασω την πρωτη μου touch συσκευη.εχω καταληξει στο omnia 2 και στο htc touch diamond 2.ελπιζω να με βοηθησετε γιατ ειμαι αρκετα μπερδεμενος.ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδια προκειται να αγορασω την πρωτη μου touch συσκευη.εχω καταληξει στο omnia 2 και στο htc touch diamond 2.ελπιζω να με βοηθησετε γιατ ειμαι αρκετα μπερδεμενος.ευχαριστω εκ των προτερων Μαλλον πρεπει να απευθυνθεις στους Διαξιφισμους..;) Αναμεσα σ αυτα τα δυο ομνια2 απο μενα..πολυ καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 παιδια καλησπερα. εχω το samsung c3050 και θελω να στειλω mms. τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω που θα τις βρω? στο σαιτ τις wind δεν υπαρχουν. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλημέρα, Είναι το δεύτερο κινητό Samsung το οποίο μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Πριν μισό χρόνο σταμάτησε να δουλεύει η οθόνη από το D500 (το υπόλοιπο κινητό δουλεύει κανονικά, η οθόνη ανάβει κανονικά αλλά είναι λευκή) το οποίο είχα 3,5 χρόνια και σήμερα χάλασε η οθόνη από Ζ720 το οποίο έχω μόλις 2,5 χρόνια. Όπως και το προηγούμενο, το υπόλοιπο κινητό δουλεύει κανονικά, η οθόνη όμως είναι μαύρη αλλά αναμμένη. Όταν είχα πάει το D500 στο Γερμανό, μου είχαν πει ότι χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού ή κάτι τέτοιο, και με προειδοποίησαν ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα χάνονταν όλα τα δεδομένα από το κινητό μου. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει περισσότερο να πάρω με κάποιο τρόπο τουλάχιστον τα τηλέφωνά μου από μέσα αν δεν υπάρχει λύση χωρίς τη διαγραφή των δεδομένων. Τι μπορώ να κάνω? Συμβαίνει σε όλα τα Samsung αυτό μετά από κάποιο διάστημα, ή είμαι εγώ απλά πολύ άτυχη...? εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη λευκή οθόνη! Δείτε λίγο εδώ και βοηθήστε αν ξέρετε τι να κάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268088 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskrhth Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδια πηρα αυτο το κινητο απο το λονδινο και τωρα εδω στην ελλαδα δεν δεχεται την σιμ μου μου ζηταει εναν κωδικο σιμ ο οποιος δεν ειναι ο δικος μου κωδικος γιατι μου τον ζηταει αφου βαλω τον κωδικο μου... εχω δοκιμασει τα 8 μηδενικα και το 1234 αλλα τιποτα μηπως ξερει κανει πως να το ξεκλειδωσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskrhth Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδια εχω κανει και θεμα αλλα δεν μου απανταει κανεις εχω το genio slide to pro ή b5310 το πηρα απο αγγλια και οταν βαζω ελληνικη sim μου ζηταει εναν κωδικο sim password ή sim lock και δεν ειναι ο κωδικος σιμ δυστηχως γιατι μου τον ζηταει αφου βαλω τον κωδικο της σιμ μου...μηπως ξερει κανεις τον κωδικο 'η πεταξα τα λεφτα μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelOfDeath Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Mixaliskrhth το sim lock που σου ζητάει θα το βρείς στους κωδικούς που είχε η sim σου όταν την είχες αγοράσει.. Έχει pin1/puk1 και pin2/puk2 .. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είχες βάλει και εσύ κωδικό για sim lock +να μην το θυμάσαι.. δεν ξέρω αν βοήθησα.. Παράθεση Be yourself. . Everybody else is taken ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 παιδια πηρα αυτο το κινητο απο το λονδινο και τωρα εδω στην ελλαδα δεν δεχεται την σιμ μου μου ζηταει εναν κωδικο σιμ ο οποιος δεν ειναι ο δικος μου κωδικος γιατι μου τον ζηταει αφου βαλω τον κωδικο μου... εχω δοκιμασει τα 8 μηδενικα και το 1234 αλλα τιποτα μηπως ξερει κανει πως να το ξεκλειδωσω??? ειναι κλειδωμενο σε καποιο δικτυο φιλε, μπορεις να βρεις κωδικο ξεκλειδωματος πχ στο ebay ευκολα.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Πηρα το SGH-C270 απο τον Γερμανο και θελω να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να βγαλω το απαισιο μενου του i-mode το οποιο στην ουσια μου αχρηστευει δυο πληκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panax1986 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PC STUDIO ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ PDA: i8320BUIK5.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΗΧΟ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited April 14, 2010 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free1 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό που αγόρασα και θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε πως μπορώ να το λύσω μόνος μου. Πριν από μια εβδομάδα περίπου μου ήρθε ένα κινητό που αγόρασα μέσο E-BAY το SAMSUNG SGH-G600 αλλά δεν ήταν ενσωματωμένη η ελληνική γλώσσα, θα μπορούσατε να μου πείτε που να βρω και πως να εγκαταστήσω το αντίστοιχο λογισμικό? Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 υπαρχει κανενα samsung στα 200ε? πιο πολυ για μουσικη το θελω.πολυ καλη μπαταρια. και wifi Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Το Corby Pro από Voda είναι σχετικό με αυτά που θες αλλά κάνει 243euro... Στο multirama το OmniaLite με 179ευρά Στο skroutz το Marvel 'Αμα ψάξεις περισσότερο θα βρεις κι άλλα... Το Omnialite δεν το προτείνω γτ είπες θες το κινητο κυρίως γιά να ακούς μουσική και τα winmo κινητά είναι μεγάλοι πρίχτες σε αυτόν τον τομέα! :p Τα αλλά δύο έχουν κλειστό λειτουργικό της Samsung που, τουλάχιστον επί εποχής Samsung F700, είναι ότι πρέπει γιά μουσική!:happy: Ακόμα και όταν ήμουν στο κεντρικό μενού, με το αριστερά-δεξιά του hardware πληκτρολογίου άλλαζα τραγούδι!:happy::happy: Αν μπορείς να βάλεις 240 τράβα γιά το CorbyPro! Εδώ η σύγκριση CorbyPro και Marvel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisedessa Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Λοιπόν θέλω να αναπληρώσω το πρώην κινητό μου (nokia n82΄,το έχασα) με ένα της samsung. Το κινητό θα ήθελα να έχει Wifi - GPS - Μια καλή κάμερα 5MP+ και ένα καλό flash xenon-dual power led το οποίο να κυμαίνεται απο 200-350 euro...Αν δεν έχετε να προτείνω κάποιο που να τα έχει όλα που ζητάω , απλά πείτε μου ένα που να είναι κοντά σ'αυτό που ψάχνω...ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το Β5310 Corby pro. Σύμφωνα με το τεστ του GSMArena είναι πάρα πολύ καλό. Wi Fi, Google maps, γρήγορη σύνδεση internet, πληκτρολόγιο qwerty, οθόνη αφής κλπ. Η μόνη έλλειψη, για μένα, είναι το auto focus και το φλας. Επειδή δεν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο κινητό, παρακαλώ, αν το έχει κάποιος, ας πει τη γνώμη του. Ακόμη θα ήθελα να μάθω αν έχει επιλογή στη φωτογραφική μηχανή για νυχτερινή λήψη (Εννοείται για χρήση όχι σε απόλυτο σκοτάδι). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riddick Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Αμα παω ενα omnia i900 (απειραχτο απο αποψη rom) σε service της samsung θα μου περασουν το πιο προσφατο firmware/rom που εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts