mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 (edited) Σε αυτό το θέμα μπορούμε να θέτουμε απορίες για συσκευές της Samsung οι οποίες δεν έχουν δικό τους θέμα όπως επίσης και ερωτήσεις γενικού περιεχομένου που έχουν άμεση σχέση με συσκευές της κορεάτικης εταιρίας. Edited February 21, 2010 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημοσιεύτηκε February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2004 Σε R210S OΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: SYSTEM FAILURE CONTACT PROVIDER ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 piuanon na xreiazetai kapoio update Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος taliban ( 1 Φεβ. 2004 , 20:38) Σε R210S OΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: SYSTEM FAILURE CONTACT PROVIDER ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? @ΑΜΗΣΕΤΑ! ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ NOKIA ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, CLUB NOKIA ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ να μη σε πάρω και στον λαιμο μου πάρε κανένα γερμανό και ρώτα... ΓΕΡΜΑΝΟΣ 8001140000 :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 πωωω τη μου θύμισες τώρα ,την αρχή του τέλους για μένα και τα Νοκια,αυτό το μύνημα μου είχε βγάλει παλιά(το τελευτέο) Νοκια που είχα,και ενώ νόμιζα κανα firmware update μωρε θα θέλει,έμαθα για τα καλά τι εστί το Νοκια σερβις!!! Σε εγγύηση το κινητό και μου ζητάγανε κάτι τρελλά για αλλαγή πλακέτας και ιστορίες για αγρίους!Απο τότε μακρυά και αγαπημένοι με τα νόκια δε πα να βγάζει διαστημόπλοια κινητά!!! :D Anyway,πήγαινε το σε κανα σερβις και κάνε το σταυρό σου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αγόρασα πρίν λίγο καιρό το S300M και παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο ευρετήριο...Όταν έβαλα την κάρτα SIM δεν μου εμφάνιζε τα περισσότερα ονόματα κανονικά αλλα με κάτι σημαδάκια(!).Έτσι τα έσβησα όλα και τα ξαναπέρασα ένα ένα...Το πρόβλημα όμως είνα ότι δεν τα εμφανίζει αλφαβητικά.Ξεκινά από το γράμμα Γ και μετά απο κάποια γράμματα εμφανίζει το Α... :wacko: :worry: :blink: Είμαι λίγο άσχετη με αυτά τα μικρά πραγματάκια(βλ.κινητά) κ είπα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να μου προτείνει καμιά λύση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Λύση δεν υπάρχει :D Δυστυχώς τα Samsung γενικά δεν χρησημοποιούν εντελώς ελληνική γραμματοσειρά, έχουν τα αγγλικά γταμματα που είναι ίδια με τα ελληνικά και προσθέτουν και τα δικά μας! Έτσι δε θα μπορέσεις να τα έχεις με τη σειρά :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Ποιός είναι ο default?(SGH-V200). Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Για δοκιμασε το "00000000" . Χωρις να ειμαι σιγουρος αν δουλεψει στο V200.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Δούλεψε, ευχαριστώ Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Τιποτα..Btw καλο ειναι να προτιμουμε τα επισημασμενα thread καθε συσκευης για συγκεκριμενες ερωτησεις, αν καποιος ξερει θα απαντησει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Έαν βαρίεσαι όμως προτιμάς καινούργιο threas :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis123 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 GIA SE OLA TA PAIDIA TOU BOARD. EXO PARI KAI EGO TO E 700 KAI PSAXNO NA BRO GIF. MPORITE NA MOU PITE AN KSERETE POU MPORO NA BRO PONIRA GIF GIA TO SAMSUNG E 700 NA STE OLOU KALA. MIXALIS APO KOZANH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis123 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 GIA SAS FILI MOU AKOMI DEN KSERI KAPIOS POU NA BRO KE NA KATEBASO GIF KAI NA MOU APANTISI. SAS PARAKALO AN KSERI KAPIOS KATI NA MOU ENIMEROSI. NA STE OLOI KALA. MIXALIS APO KOZANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Φίλε μιχάλη και εγώ ψάχνω gif για το V200 μου αλλά δε βρήσκω... :( εκτός από κάτι λίγα στο http://www.t100.org (wallpapers για S300) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Και πονηρα και αθωα υπαρχουν, αλλα τα θελετε ολα ετοιμα. :) Anyway mixalis123 ριξε μια ματια εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Ρε παιδια ολα αυτα τα Animation μπορεσατε να τα βαλετε στο κινιτο σας; Εχω το Ε 710 και μου χει τυχη πολλες φορες καποια καλα animation να μην μπορω να τα περασω.Ενω τα φορτωνει περιπου σε καποιο σημειο στη μεση μου βγαζει "Fail to send screen saver file to phone" Γιατι καποια τα δεχεται και καποια οχι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Ρε παιδια ολα αυτα τα Animation μπορεσατε να τα βαλετε στο κινιτο σας; Εχω το Ε 710 και μου χει τυχη πολλες φορες καποια καλα animation να μην μπορω να τα περασω.Ενω τα φορτωνει περιπου σε καποιο σημειο στη μεση μου βγαζει "Fail to send screen saver file to phone" Γιατι καποια τα δεχεται και καποια οχι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis123 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 EYXARISTO POLI FILI MOU GIA TIN APANTISI STO EROTIMA MOU NA EISTAI PANTA KALA. MIA EROTISOULA AKOMI YPARXI KAPIO PROGRAMA MIPOS POU NA MPOROUME NA KANOUME MIKRA GIF EMEIS MONIMAS KAI AN NAI POS LEGETE KAI APO POU MPOROUME NA TO KATEBASOUME. SAS EYXARISTO POLI MIXALIS APO KOZANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Το image ready απο το photoshop Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 ενα αλλο καλο προγραμματακι για gif ειναι το ulead gif animator Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tina93 Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 paidia hello...exw ena samsung v 200 ti mporw na kanw me ayto? ennow ti mporw na katevasw?na kanw update to logismiko tou?poios mporei na me voh8hsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αν θέλεις να το κάνεις μόνη σου υπάρχουν διάφορες σελίδες που έχουν νέες εκδόσεις αλλά δεν θα έχεις Ελληνικό μενου. Αν τώρα θες να το αναβαθμίσεις μπορείς αν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση να το δώσεις και να στο αναβαθμίσουν στην Samsung.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 exo to c100 den ksero an ginetai se ola ta samsung alla otan iparxi klisi donitai gia 3 fores tin tetarti ktipai siga kai meta ktipai kanonika gia 4 5ktipous prin tin diksi san xameni klisi.iparxi tropos na ktipai pio poli ora kai amesos xoris prota donisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 εδώ και δύο μήνες που το έχω το C100 ο μονος τρόπος για να το διορθώσω αυτό ήταν να μην χτυπά η δόνηση μαζι με την μελώδία.... πας στο μενου 3.3 και επιλέγεις μονο μελωδία.διστηχως δεν μπορείς να έχεις δόνηση και μελωδία μαζι.....η μάλλον χτυπά πρώτα η δονηση.... δεν ξέρω αν έχει βγεί καμία νέα εκδοση λογισμικού... εγώ από τρίτη θα έχω στα χέρια μου το 6600 :o :cool: :cool: ,αφου δίνω το c100 kai x100 συν κάτι λεφτα( που μου χρωστα) σε ένα φίλο μου που έχει μαγαζι με κινιτα και μου δίνει 6600 2 μηνων... αντε καλο κουραγιο στο C100...είναι περίεργοι οι κορεάτες.. Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts