Jump to content

Τώρα μπορείτε να κρύψετε τα like σε Instagram και Facebook


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Από τώρα και στο εξής έχετε πλέον την επιλογή να κρύψετε τις μετρήσεις με τα Like σας στο Instagram και το Facebook. Ύστερα από 2 χρόνια δοκιμών και στις δύο πλατφόρμες, το Facebook και το Instagram έχουν καταλήξει στην εξαφάνιση μετρήσεων και μάλιστα οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιούν την προβολή τους σε όλες τις αναρτήσεις και επιπρόσθετα έχουν την επιλογή να κρύβουν τις μετρήσεις κι από άλλους όταν βλέπουν περιεχόμενο άλλων ατόμων.

Στο παρελθόν, η υπηρεσία χαρακτηρίστηκε ως "ως η πιο επιζήμια για την ψυχική υγεία και ευεξία των νέων" σε μια μελέτη του 2017 από την Royal Society for Public Health UK. Οι ειδικοί υποστήριξαν ότι η αφαίρεση ενός κουμπιού "like" ή "like counts" θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του άγχους και των κοινωνικών πιέσεων για ορισμένους χρήστες του Facebook και του Instagram.

"Δοκιμάσαμε να κρύψουμε τις μετρήσεις για να δούμε αν μπορεί να αποθαρρύνει την εμπειρία των ανθρώπων στο Instagram", λέει ένας εκπρόσωπος του Instagram. "Αυτό που ακούσαμε από ανθρώπους και ειδικούς ήταν ότι το να μην βλέπουμε τις μετρήσεις ήταν ωφέλιμο για μερικούς και ενοχλητικό για άλλους".

Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τις μετρήσεις ανά post στο Instagram, οπότε υπάρχει λίγο περισσότερη ευελιξία για να επιτρέψετε στα άτομα να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο των αναρτήσεων. Το Facebook θα λάβει αυτά τα ίδια στοιχεία ελέγχου ανά post τις επόμενες εβδομάδες.

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...