Jump to content

Spotify: Υποστηρίζει την offline αναπαραγωγή μουσικής σε ρολόγια με Wear OS


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μακροσκελή ήταν η νέα λίστα αλλαγών που ανήγγειλε η Google κατά το ετήσιο συνέδριό της για την πλατφόρμα Wear OS και μάλιστα για τις προσθήκες αυτές η εταιρεία συνεργάστηκε με την Samsung. Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, βλέπουμε πως αυτές οι νέες δυνατότητες εφαρμόζονται με το Spotify να προσθέτει υποστήριξη αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης στο Wear OS. Η δυνατότητα λήψης μουσικής για ακρόαση εκτός σύνδεσης σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα ακουστικό Bluetooth απευθείας στο έξυπνο ρολόι σας και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να χρειάζεται πλέον το smartphone σας.

Χρήστες στο Reddit υποστηρίζουν πως ήδη αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα έξυπνα ρολόγια Wear OS. Οι χρήστες στην Ευρώπη και σε ΗΠΑ έχουν αναφέρει ότι έχουν δει τη νέα λειτουργία, απλώς θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Wear OS Spotify από το Play Store στο ρολόι ή το τηλέφωνό σας.

Spotify

Πως γίνονται οι ρυθμίσεις στο Spotify;

Μόλις εγκατασταθεί, θα πρέπει να το ρυθμίσετε και να συνδέσετε τη συσκευή Wear OS με το λογαριασμό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Αν δείτε την καρτέλα "Λήψεις" στο ρολόι, η λειτουργία είναι πλέον ενεργή. Εάν όχι, ορισμένοι χρήστες στο Reddit ανέφεραν ότι μπορείτε να μεταβείτε στο μενού εφαρμογών του ρολογιού και να πραγματοποιήσετε αναγκαστική διακοπή του Spotify. Άλλοι ανέφεραν ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το δίκτυο VPN επιλέγοντας την Γαλλία και όλα είναι έτοιμα. Από εκεί, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα με τις συχνές λίστες αναπαραγωγής ή άλμπουμ σας και όταν ανοίξετε ένα μουσικό αρχείο, θα έχετε την επιλογή "Λήψη για παρακολούθηση".

Μπορείτε να κατεβάσετε λίστες αναπαραγωγής μόνο για ακρόαση εκτός σύνδεσης, οπότε αν θέλετε να κατεβάσετε μεμονωμένα τραγούδια θα πρέπει να βάλετε τα τραγούδια που θέλετε σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Βέβαια για να κατεβάσετε μουσική μόνο για ακρόαση εκτός σύνδεσης σε ένα έξυπνο ρολόι Wear OS, πρέπει να έχετε συνδρομή Spotify Premium.

Οι χρήστες του Reddit επιβεβαιώνουν ότι η λειτουργία έχει επεκταθεί σε χρήστες ρολογιών Fossil Sport Gen 4, TicWatch Pro 3, TicWatch E3, Oppo Watch ( παραλλαγές Wi-Fi και LTE), Misfit Vapor, Fossil Gen 5 Carlyle, TicWatch C2+και Moto 360 3rd Gen. 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...