Jump to content

Apple: Καταργεί το μοντέλο Intel Mac Mini με το ξεκίνημα του M1X Mac Mini


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μεταξύ των πρώτων υπολογιστών Mac που είδαμε πέρυσι να επιλέγεται το ανανεωμένο chipset M1 ήταν και το μοντέλο Mac mini. Πριν λίγους μήνες υπήρξαν φήμες ότι η Apple σχεδιάζει κι άλλη ανανέωση και σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι να καταργήσει σταδιακά το Intel Mac mini.

Αυτή τη στιγμή, η γνωστή κατασκευάστρια διαθέτει εμπορικά τόσο την έκδοση Intel όσο και την M1 του Mac mini, με την έκδοση Intel να προσφέρεται ως εναλλακτική λύση για όσους μπορεί να χρειαστούν ή προτιμούν να χρησιμοποιούν υπολογιστή με επεξεργαστές της Intel. Ωστόσο, αυτή η επερχόμενη ανανέωση θα μπορούσε να προμηνύει το οριστικό τέλος του μοντέλου με chipset Intel. Η Apple είπε ότι σχεδιάζουν την πλήρη μετάβαση τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι αναμενόμενο.

Ο Gurman μοιράστηκε επίσης πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη ανανέωση Mac mini, όπου λέγεται ότι έρχεται με το chipset M1X και ότι θα μπορούσε επίσης να το ανασχεδιάσει και να έρθει με πρόσθετες θύρες. Αυτό είναι κάτι που είχαμε ακούσει και στο παρελθόν , αλλά είναι καλό που οι φήμες επιβεβαιώνονται και διασταυρώνονται μεταξύ τους.

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...