George133 Δημ. February 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2024 Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα από Κορέα το z fold3 και δεν μου εμφανίζει την καρτέλα sim manager μπορεί κάποιος να βοηθεισει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. March 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2024 Μετά από 27 μήνες το τηλέφωνο παρουσίασε πρόβλημα .Συγκεκριμένα δεν ανοίγει εντελώς παρα μόνο 160 - 170 μοίρες.Προφανώς είναι πρόβλημα με τον μεντεσε του.Επειδή η εταιρεία καπου διαβασα οτι σε αυτές τις περιπτώσεις αλλαζει μεγάλη οθόνη καθώς και άλλα εκτός από τον μεντεσε που σημαίνει κόστος μςγαλύτερο της αξίας του τηλεφώνου,μήπως γνωρίζει κάποιος εναλλακτική λύση όπως άλλο κέντρο επισκευής είτε έχει καποια άλλη πληροφορία για την αποκατάσταση της βλάβης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2024 Samsung Galaxy Z Fold 3 One UI 6.1 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2024 On 5/3/2024 at 8:13 ΠΜ, dinosmidis said: Μετά από 27 μήνες το τηλέφωνο παρουσίασε πρόβλημα .Συγκεκριμένα δεν ανοίγει εντελώς παρα μόνο 160 - 170 μοίρες.Προφανώς είναι πρόβλημα με τον μεντεσε του.Επειδή η εταιρεία καπου διαβασα οτι σε αυτές τις περιπτώσεις αλλαζει μεγάλη οθόνη καθώς και άλλα εκτός από τον μεντεσε που σημαίνει κόστος μςγαλύτερο της αξίας του τηλεφώνου,μήπως γνωρίζει κάποιος εναλλακτική λύση όπως άλλο κέντρο επισκευής είτε έχει καποια άλλη πληροφορία για την αποκατάσταση της βλάβης ? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, μήπως βρήκες κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 Καλησπερα εχεται και εσεις προβλημμα δυνδεσης WiFi μετα την αναβαθμιση που εγινε την περασμενη εβδομαδα ?? Δεν μπορω να συνδεθω στο wifi παρα μονο με δεδομενα !!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 μόλις έκανα το update σήμερα, συνδέεται στο wifi κανονικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 2 Χρονια σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι ν αγορασω Fold, βλεπω την τιμη που εχει πεσει και κανω σκεψεις . ...και παντα κανω πισω (Τωρινο τηλεφωνο S24U ενος ετους) Μπαινω στα νηματα των fold ελπιζοντας να εχει βελτιωθει η κατασταση με τις βλαβες και τις αστοχιες , βλεπω post μελων που δηλωνουν ευχαριστημενοι , αλλα κουμπωμενοι σχετικα με την αντοχη της συσκευης! Μετα απο 1, 1,5 2 χρονια διαβαζω για αλλαγες οθονης μια, δυο φορες και τελικα βλαβες εκτος εγγυησης... Ημουν σε σκεψη για το Fold 7 με +1 ετος εγγυησης , αλλα σε ομαδες του εξωτερικου διαβαζω για προβλήματα με την εσωτερικη οθονη μεσα σε λιγες μερες -εβδομαδες και Αρνηση απο τις κατα τοπους Αντιπροσωπείες σε αρκετους για δωρεαν επισκευη με την δικαιολογια οτι αυτοι προξενησαν την βλαβη απο πεσιμο , πιεση κλπ Να ειναι πιο ευαίσθητη η οθονη του F7 λογω λεπτοτερης κατασκευης , να ειναι προβλημα στις πρωτες παρτιδες?? Η Smartec που ειναι η καλυτερη αντιπροσωπεια γνωριζει καποιος αν εχει αρνηθει ν αντικαταστησει οθονη σε Fold με την δικαιολογια της βλαβης απ τον κατοχο? Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 On 12/10/2025 at 6:20 ΜΜ, anergos13 said: 2 Χρονια σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι ν αγορασω Fold, βλεπω την τιμη που εχει πεσει και κανω σκεψεις . ...και παντα κανω πισω (Τωρινο τηλεφωνο S24U ενος ετους) Μπαινω στα νηματα των fold ελπιζοντας να εχει βελτιωθει η κατασταση με τις βλαβες και τις αστοχιες , βλεπω post μελων που δηλωνουν ευχαριστημενοι , αλλα κουμπωμενοι σχετικα με την αντοχη της συσκευης! Μετα απο 1, 1,5 2 χρονια διαβαζω για αλλαγες οθονης μια, δυο φορες και τελικα βλαβες εκτος εγγυησης... Ημουν σε σκεψη για το Fold 7 με +1 ετος εγγυησης , αλλα σε ομαδες του εξωτερικου διαβαζω για προβλήματα με την εσωτερικη οθονη μεσα σε λιγες μερες -εβδομαδες και Αρνηση απο τις κατα τοπους Αντιπροσωπείες σε αρκετους για δωρεαν επισκευη με την δικαιολογια οτι αυτοι προξενησαν την βλαβη απο πεσιμο , πιεση κλπ Να ειναι πιο ευαίσθητη η οθονη του F7 λογω λεπτοτερης κατασκευης , να ειναι προβλημα στις πρωτες παρτιδες?? Η Smartec που ειναι η καλυτερη αντιπροσωπεια γνωριζει καποιος αν εχει αρνηθει ν αντικαταστησει οθονη σε Fold με την δικαιολογια της βλαβης απ τον κατοχο? Εμ πως να μην είναι κουμπγμενος ο άλλος.. Έχω το fold 5 2 χρόνια, κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το 7 δε θα έχει πρόβλημα? Όπως τα λες είναι πολύ ποιο λεπτό. Δώσανε βάση στον εντυπωσιασμο οπότε που να ξέρεις αν έχει την ίδια αντοχή? Δυστυχώς απόλυτη βεβαιότητα οτι θα αντέξει δεν έχεις και παίρνεις ενα ρίσκο. Εγω το μόνο που έχω να προτείνω, οταν είμαστε σπίτι το αφήνουμε ανοιχτό (εδικά το βράδυ που κοιμόμαστε), ως ταμπλετα δηλαδή. Εμένα με βολεύει βασικά έτσι γιατί σπίτι ως ταμπέλα το δουλεύω, αλλα εχω δει ουο βοηθάει αυτό και στην αντοχή και να μη φαίνεται πολύ η τσάκιση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 3 ώρες πριν, sosimple2 said: Εμ πως να μην είναι κουμπγμενος ο άλλος.. Έχω το fold 5 2 χρόνια, κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το 7 δε θα έχει πρόβλημα? Όπως τα λες είναι πολύ ποιο λεπτό. Δώσανε βάση στον εντυπωσιασμο οπότε που να ξέρεις αν έχει την ίδια αντοχή? Δυστυχώς απόλυτη βεβαιότητα οτι θα αντέξει δεν έχεις και παίρνεις ενα ρίσκο. Εγω το μόνο που έχω να προτείνω, οταν είμαστε σπίτι το αφήνουμε ανοιχτό (εδικά το βράδυ που κοιμόμαστε), ως ταμπλετα δηλαδή. Εμένα με βολεύει βασικά έτσι γιατί σπίτι ως ταμπέλα το δουλεύω, αλλα εχω δει ουο βοηθάει αυτό και στην αντοχή και να μη φαίνεται πολύ η τσάκιση. Σε Ευχαριστώ , γιατι τοσες μερες δεν πηρα απαντηση (προφανως λιγοι και οι χρηστες). Απ την μια σκεφτομαι οτι η κατασκευη ισως του fold 7 στο τμημα του μεντεσε δεν ειναι τοσο συμπαγης οπως πχ στο πιο 'παχυ" fold 6... Aπ την αλλη (βλεποντας και το trifold που ερχεται) μηπως θεματα που παρουσιαστηκαν στην αρχη ηταν "παιδικες ασθενειες" που στην πορεια εξαλειφθουν ? Θελω να δω και απο κοντα το fold 7 σε σχεση με το fold 6 για να δω λιγο την κατασκευή και να δω αν υπαρχει περιπτωση ν ασχοληθω με το F6 εναλλακτικα (και λογω καλυτερης τιμης). Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 1 hour ago, anergos13 said: Σε Ευχαριστώ , γιατι τοσες μερες δεν πηρα απαντηση (προφανως λιγοι και οι χρηστες). Απ την μια σκεφτομαι οτι η κατασκευη ισως του fold 7 στο τμημα του μεντεσε δεν ειναι τοσο συμπαγης οπως πχ στο πιο 'παχυ" fold 6... Aπ την αλλη (βλεποντας και το trifold που ερχεται) μηπως θεματα που παρουσιαστηκαν στην αρχη ηταν "παιδικες ασθενειες" που στην πορεια εξαλειφθουν ? Θελω να δω και απο κοντα το fold 7 σε σχεση με το fold 6 για να δω λιγο την κατασκευή και να δω αν υπαρχει περιπτωση ν ασχοληθω με το F6 εναλλακτικα (και λογω καλυτερης τιμης). Καλησπέρα στην ομάδα... Διαβάζω τους προβληματισμούς σας.... Χρήστης Fold 3,4,5 και τώρα έχω εδω και 8 μήνες Fold 6....Όλες τις συσκευές τις ειχα κρατήσει 1 χρόνο και πάνω.... Η μόνη που έβγαλε πρόβλημα ηταν το Fold 3 στο οποίο αλλαξαν στην smartec εσωτερική οθόνη και Πλακέτα εννοείτε εντός εγγύησης... Σε ολα τα υπόλοιπα Fold εγω δεν είχα κανένα Θέμα και μάλιστα με χρήση όμοια με απλού τηλεφώνου και όχι ιδιαίτερης προσοχής απλα πάντα με θηκη (Samsung spen) και προσοχή στις πτώσεις (τις οποίες ειχα ουκ ολίγες) Είναι βέβαια και θέμα τύχης... Τώρα για το Fold 7 εννοείτε ότι θα το πάρω την κατάλληλη στιγμή στιγμή στην κατάλληλη τιμή και βλέπουμε 2 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 3 ώρες πριν, tsiglas said: Καλησπέρα στην ομάδα... Διαβάζω τους προβληματισμούς σας.... Χρήστης Fold 3,4,5 και τώρα έχω εδω και 8 μήνες Fold 6....Όλες τις συσκευές τις ειχα κρατήσει 1 χρόνο και πάνω.... Η μόνη που έβγαλε πρόβλημα ηταν το Fold 3 στο οποίο αλλαξαν στην smartec εσωτερική οθόνη και Πλακέτα εννοείτε εντός εγγύησης... Σε ολα τα υπόλοιπα Fold εγω δεν είχα κανένα Θέμα και μάλιστα με χρήση όμοια με απλού τηλεφώνου και όχι ιδιαίτερης προσοχής απλα πάντα με θηκη (Samsung spen) και προσοχή στις πτώσεις (τις οποίες ειχα ουκ ολίγες) Είναι βέβαια και θέμα τύχης... Τώρα για το Fold 7 εννοείτε ότι θα το πάρω την κατάλληλη στιγμή στιγμή στην κατάλληλη τιμή και βλέπουμε Εγκυκλοπεδικα τα προηγουμενα fold που ειχες εφευγαν με πωληση καθε φορα? Και αν ναι ηταν ευκολο? Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, anergos13 said: Εγκυκλοπεδικα τα προηγουμενα fold που ειχες εφευγαν με πωληση καθε φορα? Και αν ναι ηταν ευκολο? Ναι εννοείται με πωληση... Κοίταξε εύκολα έφευγαν με την λογική ότι θα έπαιρνες το επόμενο στα 950 με 1000€ (512gb) και θα πούλαγες το δικό σου εντός εγγύησης στα 600 με 650€ Ουσιαστικά πουλάς ενα fold ενος συν έτους και παίρνεις με εξτα 300 με 350€ ενα fold 3 ή 4 μηνών έχοντας κάνει και ανανέωση της εγγύησης Edited October 14, 2025 by tsiglas 2 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts