georgepip Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγώ πάντως έχω εδώ και 2 χρόνια το avast και είμαι πολύ ικανοποιημένος(βέβαια κάνει ενημερώσεις κάθε μέρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχω το avira σε πολλούς υπολογιστές και δεν είχα πότε πρόβλημα..το κορυφαίο για μένα είναι το nod32. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 το κορυφαίο για μένα είναι το nod32. Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό!:happy: Βέβαια, πολύ συχνά ζητά νέους κωδικούς...:blink: Βρήκα όμως την λύση!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Αν και το έχω γράψει και αλλού, δοκιμάστε και το Security Essentials της Microsoft. Είναι πολύ καλό, δωρεάν και ελαφρύ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με το pc. Το antivirus (zonealarm) βρίσκει 2 αρχεία με ονομα not-a-virusκάτι... Πάτησα treat, το ένα διδιορθώθηκε με επιτυχία στο δεύτερο όμως κόλλησε. Το άφησα και όταν ξεκολλησε έβγαλε ένα μηνημα ( το μόνο που συγκράτησα είναι πως έκανε αναφορα σε κάτι win32... ), έβγαλε μια μπλε οθόνη με άσπρα γράμματα, και έκανε επανεκκίνηση... Τώρα τρέχει από τη ασφαλή λειτουργία.... Υποθέτω πως υπαρχει ιός... Τι κάνω τώρα?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Scan σε safe mode δεν μπορείς να κάνεις; Να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο anti-virus υπάρχει δυνατότητα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τώρα το ανοίγω σε κανονική λειτουργία, και δεν έχει πρόβλημα. Ύποπτο... Θα κάνω ένα σκαναρισμα με το antivirus, και ειδομεν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Τώρα το ανοίγω σε κανονική λειτουργία, και δεν έχει πρόβλημα. Ύποπτο... Θα κάνω ένα σκαναρισμα με το antivirus, και ειδομεν. βαλε ενα σοβαρο antivirus... κανε και ενα scan με kaspersky virus removal tool. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristotsilis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Θελω να μου προτεινει καποιος ενα καλο anti-virus το οποιο δεν θα επιβαρυνει πολυ το συστημα μου οπως το norton......Thanx! βαλε eset smart security 5 δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει και δεν περναει τιποτα....ψαξου και λιγο με torrent και θα με θημιθεις...:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ σε 2 PC με windows έχω Panda Cloud Antivirus Κανένα πρόβλημα !!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) βαλε eset smart security 5 δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει και δεν περναει τιποτα....ψαξου και λιγο με torrent και θα με θημιθεις...:):D ρε χριστο μην κοροιδευεις τον κοσμο με τις βλακειες που χρησιμοποιεις τον eset smart security 5 ειναι για κλαματα. Εγώ σε 2 PC με windows έχω Panda Cloud Antivirus Κανένα πρόβλημα !!! το γεγονος οτι δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας... Edited July 23, 2012 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 το γεγονος οτι δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας... Το ένα laptop το χρησιμόποιει η μάνα μου για απλη πλοήγηση και κάποια online παιχνίδια. Στο άλλο excel, multisim, dev-cc κτλ Εγω κυρίως χρησιμοποιω το MacBook Air. Πουθενά δεν είχα πρόβλημα με ιούς. Παίζει ρόλο τι και απο που κατεβαζεις. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο "ελαφρύ" ευπροσδεκτος... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ σε 2 PC με windows έχω Panda Cloud Antivirus Κανένα πρόβλημα !!! Το ένα laptop το χρησιμόποιει η μάνα μου για απλη πλοήγηση και κάποια online παιχνίδια. Στο άλλο excel, multisim, dev-cc κτλ Εγω κυρίως χρησιμοποιω το MacBook Air. Πουθενά δεν είχα πρόβλημα με ιούς. Παίζει ρόλο τι και απο που κατεβαζεις. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο "ελαφρύ" ευπροσδεκτος... οκ τοτε για την χρηση που γινεται. για power user ομως που κατεβαζει και αρχεια απο torrent , rapid κτλ αυτό που χρησιμοποιεις και το eset smart security 5 ειναι γατακια μπροστα στο kaspersky internet security... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Για να κλείσω... Απο το Mac τόσα χρονια που το έχω κανένα απολύτως κόλλημα απο κακόβουλο λογισμικό. Και μιλάμε για πολυ κατέβασμα απο πληρωμενους λογαριασμούς rapidshare, hotfile κτλ Έχω βάλει έτσι απλά ένα antivirus να υπάρχει. 3 χρονια ούτε υποψία για κάτι περίεργο δεν έχει βρει. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 καλυτερα βαλε τo Microsoft Security Essentials, δε περναει τιποτα-παναλαφρο-δωρεαν ;) με Eset ειχα θεματακια στο παρελθον, οπως και northon, με αυτο ποτε! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Για να κλείσω... Απο το Mac τόσα χρονια που το έχω κανένα απολύτως κόλλημα απο κακόβουλο λογισμικό. Και μιλάμε για πολυ κατέβασμα απο πληρωμενους λογαριασμούς rapidshare, hotfile κτλ Έχω βάλει έτσι απλά ένα antivirus να υπάρχει. 3 χρονια ούτε υποψία για κάτι περίεργο δεν έχει βρει. επαναλαμβανω: το γεγονος οτι δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας... καλυτερα βαλε τo Microsoft Security Essentials, δε περναει τιποτα-παναλαφρο-δωρεαν ;) με Eset ειχα θεματακια στο παρελθον, οπως και northon, με αυτο ποτε! επίσης δεν το θεωρώ και πολύ της προκοπής... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 εχω εναν ιο ο οποιος δινει εντολες που εχω δωσει εγω στο παρελθον...δηλαδη γραφει πραγματα που ειχα γραψει εγω πιο παλια.....μολις εβαλα εσετ και το προβλημα συνεχιζεται....καμια ιδεα;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 εχω εναν ιο ο οποιος δινει εντολες που εχω δωσει εγω στο παρελθον...δηλαδη γραφει πραγματα που ειχα γραψει εγω πιο παλια.....μολις εβαλα εσετ και το προβλημα συνεχιζεται....καμια ιδεα;;; kaspersky virus removal tool απο safe mode. το εχω ξαναπει... το εσετ ειναι πατατα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 εγω εχω εδω και ενα περιπου μηνα το kasperksy internet security αγορασμενο και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 εγω εχω εδω και ενα περιπου μηνα το kasperksy internet security αγορασμενο και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.... το 12 ή το 13; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 το 12 ή το 13; το 12 εχω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 το 12 εχω φιλε μου να φανταστω το εχεις στα ελληνικα... αν θες κατεβαζεις την trial του 13 απο το http://www.kaspersky.com και βαζεις την αδεια που εχεις τωρα. το προγραμμα ομως ειναι στα αγγλικα. :( Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παιδιά έχω το kaspersky Internet security 2012 και διαβάζω ότι το 2013 είναι πολύ πιο βαρύ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης έβγαλαν την επιλογή για safe run; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 να φανταστω το εχεις στα ελληνικα... αν θες κατεβαζεις την trial του 13 απο το http://www.kaspersky.com και βαζεις την αδεια που εχεις τωρα. το προγραμμα ομως ειναι στα αγγλικα. :( ναι στα ελληνικα το εχω...πηγα να το δοκιμασω πριν κανα μηνα περιπου το 13 σε windows 8 μεσω vmware αλλα δεν ηταν συμβατο... η αδεια συνεχιζεται και στο 13 ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 ναι στα ελληνικα το εχω...πηγα να το δοκιμασω πριν κανα μηνα περιπου το 13 σε windows 8 μεσω vmware αλλα δεν ηταν συμβατο... η αδεια συνεχιζεται και στο 13 ετσι? εγω προχθες το δοκιμασα σε windows 8 και επαιξε κανονικα... η αδεια συνεχιζεται λογικα και στο 13... αλλιως ξαναβαζεις το 12. ισως αν τρεξεις κατευθειαν τον installer του 13 να σου βγαλει καποια επιλογη αναβαθμισης... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts