jimaras Δημοσιεύτηκε September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2005 παιδια εχω ενα amd 2000 xp.προχτες κοιταξα στο system και παρατηρησα οτι λεει οτι ο επεξεργαστης που εχει ο υπολογιστης ειναι 1240!!δηλαδη λιγοτερο!ξερει καινεις γιατι συνεβη αυτο ακι αν μπορω να το διορθωσω?ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Χμμμ! πολύ περίεργο. Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λές??? καθώς η συχνότητα που δουλέυει ο 2000XP είναι 1.67 GHz. Μήπως το μπερδεύεις με την μνήμη ram σου (1024 βέβαια...)??? Η άλλη εξήγηση είναι στο motherboard σου, να μην τον έχεις σετάρει καλά δηλαδή, καθώς κάποια motherboards ρυθμίζουν με jumpers την συχνότητα του επεξεργαστή (κάτι σαν down-over / clocking). Όπως και να έχει είναι πολύ περίεργο το θέμα σου δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την σύνθεση του PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 η μνημη που εχω ειναι 768 δεν τα μπερδευω.αυτο το προβλξμα δεν υπηρχε παλιοτερα.τωρα εμφανιστηκε.εχω το gigabyte ga-7n400 pro2 με nforce2 και καρτα γραφικων ati 9600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ψαξε λιγο στο BIOS multiplier και FSB.Κατι απο τα δυο δεν ειναι σωστο και γιαυτο μαλλον αντι για 1.67 δουλευει στα 1.24.Αν δεν κανω λαθος ο 2000+ δουλευει 12.5 x 133 default. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πολυ απλα το fsb σου, δουλεβει στα 100MHz(x12.5~1250MHz) αντι στα 133Mhz(x12.5~1667) που θα επρεπε να δουλεβει. Ρυθμισε το να δουλεβει στα 133 μεσα απο το bios και ολα ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα... Εχω AMD Athlon 1200 mhz. Μόλις πριν λίγο καιρό εκανα format και ο επεξεργαστής κατέβηκε στα 900 mhz. Τώρα η μητρική έχει το πρόβλημα ή όντως είναι 900άρης ο επεξεργαστής. Εαν κανω over-clocking μέσα από το BIOS? Δεν έχω δεί μέχρι τώρα καμία διαφορά στην ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα... Εχω AMD Athlon 1200 mhz. Μόλις πριν λίγο καιρό εκανα format και ο επεξεργαστής κατέβηκε στα 900 mhz. Τώρα η μητρική έχει το πρόβλημα ή όντως είναι 900άρης ο επεξεργαστής. Εαν κανω over-clocking μέσα από το BIOS? Δεν έχω δεί μέχρι τώρα καμία διαφορά στην ταχύτητα... To ιδιο ακριβως επαθες και εσυ και δεν εχει να κανει με το φορματ, βαλε το fsb στα 133 που πρεπει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts