bujinkan Δημοσιεύτηκε August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2021 Δεν βλεπω να υπαρχει θεμα για το καινουργιο pro 2021 και ετσι ειπα να ανοιξω εγω Εαν καπου υπαρχει και δεν το βρισκω,μαλλον χρειαζομαι οφθαλμιατρο:p Λοιπον χρηστης android ανεκαθεν ,μου κανανε δωρο το καινουργιο ipad 11inch 2021 Επειδη και στο παρελθον εχει περασει ipad απο τα χερια μου αλλα δεν καταφερα να το συνηθισω ,ετσι και τωρα ημουν πολυ συγκρατημενος Αλλα......... Αυτη τη φορα το λατρεψα !! και θα το κρατησω..! Βασικες προυποθεσεις ειναι οτι αλλαξαν πολλα πραγματα απο τοτε που τελευταια φορα βρεθηκε ενα στα χερια μου Το πιο βασικο απο ολα ομως (για μενα) Επιτελους usb type c Επιτελους του κοτσαρεις επανω ενα multi reader επανω και αναγνωριζει τα παντα. Δευτερον οθονη.Υπεροχη πραγματικα οθονη. Δεν θα επεκταθω αλλο, το εχω στην κατοχη μου μια βδομαδα τωρα και δεν το χορταινω. Εχω το wifi 128gb αν και παραπανω μνημη δεν θα με χαλαγε Τωρα μενει να μαθω πολλα ακομα διοτι απο ipad os δεν σκαμπαζω και πολλα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου On 10/8/2021 at 5:29 ΜΜ, bujinkan said: Δεν βλεπω να υπαρχει θεμα για το καινουργιο pro 2021 και ετσι ειπα να ανοιξω εγω Εαν καπου υπαρχει και δεν το βρισκω,μαλλον χρειαζομαι οφθαλμιατρο:p Λοιπον χρηστης android ανεκαθεν ,μου κανανε δωρο το καινουργιο ipad 11inch 2021 Επειδη και στο παρελθον εχει περασει ipad απο τα χερια μου αλλα δεν καταφερα να το συνηθισω ,ετσι και τωρα ημουν πολυ συγκρατημενος Αλλα......... Αυτη τη φορα το λατρεψα !! και θα το κρατησω..! Βασικες προυποθεσεις ειναι οτι αλλαξαν πολλα πραγματα απο τοτε που τελευταια φορα βρεθηκε ενα στα χερια μου Το πιο βασικο απο ολα ομως (για μενα) Επιτελους usb type c Επιτελους του κοτσαρεις επανω ενα multi reader επανω και αναγνωριζει τα παντα. Δευτερον οθονη.Υπεροχη πραγματικα οθονη. Δεν θα επεκταθω αλλο, το εχω στην κατοχη μου μια βδομαδα τωρα και δεν το χορταινω. Εχω το wifi 128gb αν και παραπανω μνημη δεν θα με χαλαγε Τωρα μενει να μαθω πολλα ακομα διοτι απο ipad os δεν σκαμπαζω και πολλα αξιζει η αγορα του σαν μεταχειρισμενο τωρα το 24 η παλιωνει κ δεν θα υποστηριζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 21 Οκτωβρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Από Μ1 επεξεργαστή και μετά, εννοείται αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 1 hour ago, athanaso77 said: Από Μ1 επεξεργαστή και μετά, εννοείται αξίζει. Σε ευχαριστω Αθανασιε! Θα το κοιταξω στα μεταχειρισμενα σε αγγελιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 23 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου On 20/10/2024 at 7:35 ΜΜ, josuts said: αξιζει η αγορα του σαν μεταχειρισμενο τωρα το 24 η παλιωνει κ δεν θα υποστηριζεται? συμφωνω με αθανασιο σε m1 και πανω παρε εαν βρεις Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, bujinkan said: συμφωνω με αθανασιο σε m1 και πανω παρε εαν βρεις ναι οντως κοιταω για τετοια για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts