Georgel Δημοσιεύτηκε September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2005 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το εξής πρόβλημα. Το τηλέφωνο του σπιτιού μου άνηκε σε ένα συγγενή μου (με τον οποίο δεν έχω πλέων καμία επαφή). Εγώ πλήρωνα του λογαριασμούς στο ακέραιο αλλά ένα πρωί μου κόβουν το τηλεφωνώ γιατί εν λόγο συγγενής είχε κάποιoν άλλο λογαριασμό απλήρωτο. Πάω στον ΟΤΕ και μου λένε ότι δεν μπορώ να βάλω άλλο νούμερο με τα πολλά παρακαλάω τον διευθυντή, του εξηγώ τα πάντα και τελικά μου λέει ότι να πληρώσω τα πάντα από αυτό το νούμερο και μου δίνει καινούργιο νούμερο (να είναι καλά ο άνθρωπος). Μέχρι εδώ όλα καλά. Σήμερα μου ήρθε ένας λογαριασμός 180Ευρο (στο νούμερο που έχει πλέων κοπεί και έχει γίνει εκκαθάριση) πάω και τους λέω γιατί καλούμε να πληρώσω αυτό το ποσό? Και μου λένε ότι το πόσο αυτό είναι για το μόντεμ( η γραμμή ήταν ISDN). Δεν έχω πρόβλημα να το πληρώσω αλλά ο τεχνικός που ήρθε και έβαλε την νέα γραμμή δεν έβαλε άλλο μόντεμ και να πάρει το παλιό αλλά είπε στη μητέρα μου (εγώ ήμουν στο εξωτερικό και δεν μίλησα μαζί του)ότι αφού έχουμε μόντεμ δεν χρειάζεται να βάλουν καινούργιο. Θα ήθελα την γνώμη σας τη να κάνω? Μα πληρώσω τον λογαριασμό? Και αν κάποια στιγμή δεν θέλω το τηλέφωνο που έχω τώρα θα μου πουν να ξαναδώσω αλλά 180 για το ίδιο μόντεμ? Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί στα γραφεία του ΟΤΕ δεν μου δίνουν απάντηση παρά μόνο ότι πρέπει να πληρωθεί το πόσο. Ευχαριστώ και συγνώμη για μακρoς του θέματος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 εαν στο νεο αριθμο σου δεν παρελαβες μοντεμ τοτε δεν πληρωνεις μοντεμ. παρε το 134 και πες τους το. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Φίλε Georgel, είναι προφανές ότι θέλουν να τα αρπάξουν... Φοβάμαι ότι θα αναγκαστείς να τα πληρώσεις...μπορεί αλλιώς να σου το κόψουν.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Φίλε georgel το μπέρδεμα έγινε γιατί η παλιά σύνδεση καταργήθηκε αλλά δεν ήπθε κάποιος να παραλάβει το netmod ούτε εσύ το παρέδωσες στο κατάστημα και σωστά στο παλιό νούμερο φαίνεται ότι δεν το έχει πάρει πίσω ο ΟΤΕ και σε χρεώνει. Αν δεν είχες πει ότι έχεις μόντεμ και σου έβαζε καινούριο θα επέστρεφες το παλιό και τώρα δεν θα ασχολιόμασταν με το θέμα. Τι μπορείς να κάνεις τώρα? Πληροφοριακά όταν γίνεται μια νεα σύνδεση isdn και δεν είναι από μεταφορά ο τεχνικός παίρνει από την αποθήκη με βάση την εντολή κατασκευής ένα καινούριο μόντεμ. Για το μόντεμ αυτό έχει κοπεί η κόβεται κάποιο δελτίο αποστολής (τυπικό για το υπηρεσιακό όχημα) το οποίο αν δεν χρησιμοποιηθεί ακυρώνεται τουλάχιστον στον Πειραιά. Βέβαια πολλές φορές το δελτίο αυτό συμπληρώνεται μετά την τοποθέτηση του η κατά την τοποθέτηση για να αποφεύγονται οι ακυρώσεις. Στην περίπτωση σου είτε υπάρχει ακυρωμένο δελτίο είτε δεν υπάρχει καθόλου. Οταν το ξεκαθαρίσεις πάντα πηγαίνοντας στο κατάστημα θα θα σε ξεχρεώσουν. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Όταν παίρνεις μία γραμμή ISDN ο τεχνικός που έρχεται στο σπίτι φέρνει από μόνος του ένα netmod. Στο συνδέει, ελέγχει τη γραμμή και μετά σου δίνει ένα χαρτί να υπογράψεις για το ότι ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗ NETMOD και ότι θα την επιστρέψεις σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης. Ρώτα την μητέρα σου εάν υπέγραψε τπτ και αν δεν υπέγραψε τπτ, τότε απέτησε από τον διευθυντή του τοπικού σου ΟΤΕ να σου δείξει το σχετικό έγγραφο παραλαβείς netmod. Σιγουρέψου όμως ότι δεν έχετε υπογράψει τπτ!!!! Περιμένουμε ενημέρωση φίλε. Καλό ξεμπέρδεμα!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα μου ήρθε ένας λογαριασμός 180Ευρο (στο νούμερο που έχει πλέων κοπεί και έχει γίνει εκκαθάριση) πάω και τους λέω γιατί καλούμε να πληρώσω αυτό το ποσό? Και μου λένε ότι το πόσο αυτό είναι για το μόντεμ( η γραμμή ήταν ISDN)...... ...... Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί στα γραφεία του ΟΤΕ δεν μου δίνουν απάντηση παρά μόνο ότι πρέπει να πληρωθεί το πόσο. Ευχαριστώ και συγνώμη για μακρoς του θέματος μου. Σε δουλεύουν. Ο εξοπλισμός ISDN δίδεται δωρεάν το λέει καθαρά εδώ http://www.oteshop.gr/home/isdnbraconnection.htm Εσύ έχεις κόψει μια σύνδεση και έχεις κάνει νέα χωρίς να πάρεις νέο μόντεμ Αρα δεν τους χρωστάς τίποτα. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Και έτσι, από περιέργεια.. από πότε ο ΟΤΕ χρεώνει τα Netmod 180 ευρώ; Εγώ τα τελευταία 5-6 χρόνια μετέτρεψα 2 γραμμές μου σε ISDN και χρεώθηκα 5000 δρχ (την πρώτη φορά, επί εποχής δραχμών) και περίπου το ίδιο (άντε να ήταν και 20 ευρώ) τη δεύτερη.. Υπάρχουν διάφορα είδη Netmod; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Και έτσι, από περιέργεια.. από πότε ο ΟΤΕ χρεώνει τα Netmod 180 ευρώ; Εγώ τα τελευταία 5-6 χρόνια μετέτρεψα 2 γραμμές μου σε ISDN και χρεώθηκα 5000 δρχ (την πρώτη φορά, επί εποχής δραχμών) και περίπου το ίδιο (άντε να ήταν και 20 ευρώ) τη δεύτερη.. Υπάρχουν διάφορα είδη Netmod; To modem στο νοικιαζει ο ΟΤΕ, οταν κοψεις το isdn οφειλεις να το γυρισεις πισω, φανταζομαι ερχονται να το παρουν. Ζητημα να στοιχιζει 10 Ευρω βεβαια στον οτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 To modem στο νοικιαζει ο ΟΤΕ, οταν κοψεις το isdn οφειλεις να το γυρισεις πισω, φανταζομαι ερχονται να το παρουν. Ζητημα να στοιχιζει 10 Ευρω βεβαια στον οτε :p Αμ δε που έρχονται.. :rolleyes: Το πρώτο μου μόντεμ είναι κάπου καταχωνιασμένο σε μια αποθήκη, γιατί, ενώ έκανα διακοπή, δε μπορούσαν τότε να μου βγάλουν την ακριβή οφειλή μου, μετά εγώ μετακόμισα, πήγε η μητέρα μου και εξόφλησε το λογαριασμό μετά από κάποιο καιρό χωρίς καν να θυμάται για το μόντεμ.. αλλά ούτε κι αυτοί της ζήτησαν τίποτα. Georgel να σου το στείλω; :lol: Edit: Α, να σας πω ότι αρχικά εγώ δεν το είχα παραδώσει γιατί μου είπαν ότι θα ερχόταν να το πάρουν οι ίδιοι (μπα, τέτοια εξυπηρέτηση ο ΟΤΕ; σκέφτηκα εγώ). Αφού δε φάνηκαν μέσα σε μία εβδομάδα περίπου, το πακετάρισα μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα, βρέθηκε στην αποθήκη και τη συνέχεια την ξέρετε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πήρα στο 134 και τους εξήγησα όλο το πρόβλημα. Και η κοπέλα αφού μίλησε σε κάποιον ανώτερο της μου είπε να πάω στο κατάστημα του ΟΤΕ και να τους ζητήσω να ξεχρεώσουν το μόντεμ. Εγώ είχα την εντύπωση ότι ο τεχνικός που θα κάνει την νέα σύνδεση θα έπαιρνε και το παλιό μόντεμ η τουλάχιστον θα ενημέρωνε ότι έβαλε το παλιό. Από Δευτέρα θα πάω στο κατάστημα του ΟΤΕ και θα σας πω νεότερα. Πάντως δεν πιστεύω ένα μόντεμ να έχει 180 Εύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τα παλιά netmod σαν και το δικό σου είναι με επιχρυσομένα καλώδια για καλύτερη επόδοση!!! :lol: :lol: :lol: Πάντως και να σου το χρεώσουν (που δεν νομίζω να τα καταφέρουν τελικά!!!) να επιμείνεις να δεις κάπο γραμμένο σε επίσημο τιμοκατάλογο ότι σε περίπτωση απώλειας netmod ο ΟΤΕ σας χρεώνει x ευρώ.Περιμένουμε πάντως.. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Εγώ δεν είχα υπογράψει τίποτα όταν μου έφεραν το netmod. Όταν το κόψω αν δε μου πουν τίποτα, να κάνω την πάπια; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 oxi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Και γω όταν είχα ISDN πριν μερικά χρόνια όταν το έκοψα μου ζητήσανε πίσω το Netmod. Δεν είχα υπογράψει πουθενά και έκανα το λάθος και τους το επέστρεψα...Μάλλον θα έπρεπε να το πουλήσω σε κανένα ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 an sta exun prixi poli pes tus na pan na g@m... ke vale apo alu grami. to monopolio tu ote teliose. oi alloi parakalane gia na paris apo aytus ke esi kathese ke parakalas ton ote?? oso gia to modem pare kanena metaxirismeno afu to elegxis. thn idia dulia tha kani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Συμφωνώ απόλυτα. Βγάλεις δε βγάλεις άκρη, διέκοψε τελείως τον ΟΤΕ (πες τους το κιόλας) και πήγαινε κατά προτίμηση Vivodi να πάρεις ολοκληρωμένο πακέτο για σταθερή και internet χωρίς συνδρομή στον ΟΤΕ. Ή αν θέλεις Teledome μέσω Αδεσμοποίητου Βρόγχου (με ένα μικρό κόστος ενεργοποίησης γύρω στα 30ε) και τελείωσε η υπόθεση. Η απατεωνιά δεν έχει όρια! Ευτυχώς που το διαπίστωσες και το κυνηγάς. Ξέρεις πόσοι έχουν πληρώσει αντίστοιχα ποσά μη γνωρίζοντας και εμπιστευόμενοι το .....κράτος ΟΤΕ ; Μακριάαααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts