MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2005 Καλησπέρα, χτες αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τον sasser και αφού έκανα σήμερα φορμάτ μέσω linux στο partition που ήταν τα windows εγκατέστησα κανονικά πάλι τα windows. Το θέμα είναι οτι το partition που έχω για backup δεν μου το αναγνωρίζει και μου ζητάει να το κάνω διαμόρφωση, υπάρχει περίπτωση να το σώσω;; :worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το Linux δεν το βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Mipws eixes egkatestimeno to sp2 sta win prin to format? An nai, egkatestise to kai tha sou to anagnwrisei. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Όχι δεν τα αναγνωρίζει Sp1 είχα, λες αν βάλω τα 2 να τα αναγνωρίσει κανονικά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μπούταρε από έναν άλλο σκληρό δίσκο. Πιθανότατα τότε να μπορέσεις να δεις το partition και να πάρεις το backup (εγώ έχω σωθεί πολλές φορές έτσι). Βέβαια προϋποτίθεται ότι έχεις ή ότι μπορείς να βρεις από κάπου έναν 2ο σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts