lemanis Δημοσιεύτηκε July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2003 τι θα γίνει πια με τη βόνταφον?:rocket: στην ελλάδα χρησιμοποιώ σύνδεση βόντα και στο εξωτερικό α λα καρτ ή τοπικά καρτοκινητά. είχα 6310i και τώρα t610. Στην ελλάδα τα φορτίζω κάθε 5 και 3 μέρες αντίστοιχα. Στο εξωτερικό όμως, όπου κι αν τα χρησιμοποίησα, σε δίκτυα όπως: P Vodafone, E vodafone, Movistar, SFR (france), F Bouygtel, D2, Orange F, Itineris, I TIM, Omnitel και πολλά άλλα, η αναμονή έφτανε τις 8 και 5 μέρες αντίστοιχα. Το μόνο συμπερασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι η διαφορά στους χρόνους αναμονής οφείλεται στην ποιότητα του σήματος. Γιατί όμως ρε π***** μου??? Γιατί να είμαστε τριτοκοσμικοί ΚΑΙ σε αυτό? Δηλαδή πιο μάγκες είναι πχ. οι Πορτογάλοι και οι Βέλγοι που τα δίκτυά τους ανταποκρίνονται ικανοποιητικά? Γιατί να έχω συνέχεια αποτυχημένες κλήσεις μέσα στο σπίτι μου με φουλ σήμα και στο εξωτερικό σχεδόν ποτέ??? Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Α ωστε δεν ειναι η ιδεα μου οτι κραταει περισσοτερο το κινητο στην αγγλια ε? :mad: Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 ιδέα σου??? ε όχι δα :!: και πίστεψέ με φίλε Κώστα, σε όλη την Ευρώπη τα ίδια. Δηλαδή εδώ ψωριάρηδες είμαστε ρε γμτ? Κάποιος έλεγε ότι αυτό στην ελλάδα οφείλεται (για τη βόντα πάντα) στο ότι δε βάζουν επιπλέον κεραίες για να καλύψουν τη ζήτηση, απλά λειτουργούν τις ήδη υπάρχουσες στο φουλ.... Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Εγω πάλι νόμιζα ότι η περιαγωγή καταναλώνει περισσότερη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Πέρα από το θέμα της κάλυψης είναι και θέμα του κάθε πότε είναι ρυθμισμένο από την εταιρεία να επικοινωνεί το κινητό με την "κεραία". Ως γνωστόν η Cosmote το ξεσκίζει και η μπαταρία σε Cosmote διαρκεί λιγότερο από τις άλλες. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Η μπαταρία στην Κοσμοτε κρατάει λίγο γιατι η Κοσμοτε παίζει στα 1800. Εχώ ο2 UΚ η οποία παίζει στα 1800 και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο απο Βονταφον GR η οποία παίζει στα 900 κυρίως...Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis ιδέα σου??? ε όχι δα :!: και πίστεψέ με φίλε Κώστα, σε όλη την Ευρώπη τα ίδια. Δηλαδή εδώ ψωριάρηδες είμαστε ρε γμτ? Κάποιος έλεγε ότι αυτό στην ελλάδα οφείλεται (για τη βόντα πάντα) στο ότι δε βάζουν επιπλέον κεραίες για να καλύψουν τη ζήτηση, απλά λειτουργούν τις ήδη υπάρχουσες στο φουλ.... Σπύρος υπομονή ρε παιδιά, είμαστε μικρή χώρα..... είπαμε γινόμαστε ευρώπη σιγά σιγά αλλα μην συγκρίνεις αμέσως αμέσως ελλάδα με UK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 ε σίγουρα..να ήταν μόνο η διάρκεια της μπαταρίας το πρόβλημα... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Nai alla me cosmote exeis megalytero talktime :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 υπομονή ρε παιδιά, είμαστε μικρή χώρα..... είπαμε γινόμαστε ευρώπη σιγά σιγά αλλα μην συγκρίνεις αμέσως αμέσως ελλάδα με UK... με UK??? αν δεις πιο πάνω αναφέρω τόσα δίκτυα...όπως της πορτογαλίας ας πούμε. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 πορτογαλία? ερώτηση: όταν λέμε ποιότητα σήματος εννοούμε πόσες μπάρες σήμα πιάνει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 ΟΧΙ! αυτό μάλλον θα μπορούσες να το πεις ποσότητα. δίνω πιο πάνω ένα παράδειγμα του τι εννοώ ποιότητα: σπίτι μου έχω φουλ σήμα (σε μπάρες στην οθόνη) κι όμως μία στις δύο κλήσεις βγάζει αποτυχία. Επίσης τα μηνύματα καμιά φορά θέλει δυο και τρεις προσπάθειες για να τα στείλω :mad: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis ΟΧΙ! αυτό μάλλον θα μπορούσες να το πεις ποσότητα. δίνω πιο πάνω ένα παράδειγμα του τι εννοώ ποιότητα: σπίτι μου έχω φουλ σήμα (σε μπάρες στην οθόνη) κι όμως μία στις δύο κλήσεις βγάζει αποτυχία. Επίσης τα μηνύματα καμιά φορά θέλει δυο και τρεις προσπάθειες για να τα στείλω :mad: Σπύρος υπάρχει τρόπος να βλέπεις την ποιότητα του σήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Μα σαφώς. Στο εξωτερικό έχω φτάσει και εγώ τις 8 μέρες. Πέρα από το ping είναι και το γεγονός ότι στο εξωτερικό είναι όλα επίπεδα μέρη και το κινητό παίζει μονίμως σε full σήμα. ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nicktsak ...Εχώ ο2 UΚ η οποία παίζει στα 1800... Έχω την εντύπωση πως η Ο2 παίζει στα 900 και στα 1800 στις μεγάλες πόλεις... Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dionisos Έχω την εντύπωση πως η Ο2 παίζει στα 900 και στα 1800 στις μεγάλες πόλεις... Όντως θυμάμαι που έπιανα την 02 με gsm900 κινητό... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 poli spania sto eksoteriko tha paizei to sima opos stin ellada... alla afto einai logo ton ipsometrikon diaforon kai ton lofon pou iparxoun ouk oligoi sti xora mas!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy poli spania sto eksoteriko tha paizei to sima opos stin ellada... alla afto einai logo ton ipsometrikon diaforon kai ton lofon pou iparxoun ouk oligoi sti xora mas!!!! ... και του κράτους που ΔΕΝ υπάρχει στη χώρα μας, που είτε δεν δίνει άδειες για σταθμούς βάσης, είτε ακόμα και όταν τις δίνει, αφήνει τους πολιτευτάδες να τις μετατρέπουν σε κουρελόχαρτα... :mad: Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 υπάρχει τρόπος να βλέπεις την ποιότητα του σήματος? Άν έχεισ Nokia, τότε με το logomanager ίσως να μπορείς να ενεργοποιήσεις το κρυφό μενού "Net Monitor". Εκεί όλα είναι crystal clear;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης ... και του κράτους που ΔΕΝ υπάρχει στη χώρα μας, που είτε δεν δίνει άδειες για σταθμούς βάσης, είτε ακόμα και όταν τις δίνει, αφήνει τους πολιτευτάδες να τις μετατρέπουν σε κουρελόχαρτα... :mad: πέστα, γιατί μετά μόνο εμένα θα λένε γκρινιάρη :p :p :p Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Edw sthn ellada ti mia sou peftei mpataria grhgora kai apo tin alli to sima twn diktywn einai mhdamino mporei na exeis full sima kai otan katebeis apo ena lofisko na katebei stis dyo grammes :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, για επικοινωνία Ελλάδα-Αγγλία ποια λέτε να είναι η πιο φθηνή χρέσωση? Για μηνύματα κυρίως. Συμφέρει ένα άτομο που είναι Ελλάδα να έχει κάρτα από Αγγλία και να το δουλεύει με περιαγωγή ώστε να είναι στο ίδιο δίκτυο με το άλλο άτομο στην Αγγλία? Υπάρχει κάποια έκτπωση σε αυτή την περίπτωση? μπορεί να μου πει κάποιος ενδεικτικά χρεώσεις από Αγγλία για Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 OXi to roaming σε καποιμα περιπτωση δε συμφερει, εκτος ισως απο το να στελνεις SMS με μιση χρεωση στον αλλο Ελλαδα και να εχεις και εσυ μια ελληνικη καρτα για να σου απανταει επισης με μιση χρεωση. Οσο για τηλεφωνα, εγω εδω και χρονια χρησιμοποιω τη Just Dial. Πολυ καλες τιμες και το κυριοτερο περνο απο το κινιτο μου... http://www.just-dial.com/pages/result.asp?destination=Greece&Access_number_set= Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν εγώ στείλω από Ελλάδα μήνυμα σε νούμερο από Ελλάδα αλλά που είναι Αγγλία με περιαγωγή θα είναι μισή η χρέωση? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Basika tha exeis apla kanonikh xreosh, eno an steileis apo to aggliko kinito se ellhniko tha exeis diplasia... Kanoyn tora kai sthn agglia thn ellhnikh e3ypnada.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts