soublaki-3 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Εκλεισε οριστικά η United Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Εφόσον έχει τερματίσει οριστικά τη λειτουργία της η συγκεκριμένη εταιρεία, το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης και κλειδώνεται. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Tι νουμερο πήρες; +2019? ή ποια ήταν τα 3 πρώτα ψηφία μετά το +20? Με ποια κάρτα σε καλούσαν απο Ελλάδα; Η ποιότητα πως ήταν; ^ Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω τα χαρτιά μου και δεν θυμάμαι τίποτα απ' έξω. Μόλις τα βρω θα σου γράψω, αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα θα γίνει αυτό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο ήχος ήταν αρκετά καλός, με ένα μικρό delay όπως σε όλες τις κάρτες διεθνών συνδιαλέξεων. Το κουτάκι από το ελ καρτ δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα :O αλλά ήρθε μια ανάλυση κλήσεων από ΟΤΕ. [Από ότι φαίνεται η αδερφή μου έκανε "ζαβολιά" κάποια μέρα και με πήρε μια φορά απ'ευθείας από το σταθερό μας :lol: και την ρουφιάνεψε ο αναλυτικός! Για 5'10" διάρκεια, 4,2430 +φπα χρέωση από τον ΟΤΕ!!! :blink:] Τέσπα, ο αριθμός μου ήταν +20 1957χχχχχ. Η κάρτα διεθνών συνδιαλέξεων ήταν η Link των 5€. Την έδωσε στην αδερφή μου ο Αιγύπτιος μπακάλης της γειτονιάς ως την καλύτερη, κι αυτός με αυτήν παίρνει την οικογένειά του, λέει (και όποιος θέλει τον πιστεύει). Ο ήχος ήταν καλός, σχετικά. Δεν ξέρω να σου πω πόσο κράτησε πραγματικά η κάρτα, πόσα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Εκείνος ο φίλος μας που πέρυσι έκανε θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ινδονησία, και χειμερινό πρόγραμμα στην Ινδία, φέτος θα κάνει θερινο πρόγραμμα στο Λίβανο! :lol: Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία και άποψη για τα κινητά του Λιβάνου, σε σχέση με Ελλάδα, ας γράψει δυο αράδες. Όχι αναλύσεις, δυο κουβέντες... Έτσι κι αλλιώς ο φίλος μας μόλις φτάσει στο Λίβανο θα πάρει όποιο καρτοκινητό του προτείνουν οι εκεί συμφοιτητές του με κριτήρια το σήμα στην κατοικία τους και τη σχολή τους και την φτηνή μεταξύ τους χρέωση. Οπότε σε εμάς απλώς θα ανακοινώσει τον αριθμό και μετά θα ψάχνουμε εμείς καλή και οικονομική κάρτα διεθνών συνδιαλέξεων για να τον καλούμε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Το κουτάκι από το ελ καρτ δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα :O αλλά ήρθε μια ανάλυση κλήσεων από ΟΤΕ. [Από ότι φαίνεται η αδερφή μου έκανε "ζαβολιά" κάποια μέρα και με πήρε μια φορά απ'ευθείας από το σταθερό μας :lol: και την ρουφιάνεψε ο αναλυτικός! Για 5'10" διάρκεια, 4,2430 +φπα χρέωση από τον ΟΤΕ!!! :blink:] Γδάρσιμο κανονικό!! Άκου 1 ευρώ το λεπτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Ο ένας θα είναι Ελλάδα, ο άλλος σε κάποιο χωριό στη Ρουμανία. Τους συμφέρει κάποιο από τα πακέτα international? Είδα στο http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/international_pricelist.aspx αυτό 100 Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας προς WIND International με κάθε ανανέωση αξίας 3 € με ισχύ 7 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ Και 2-3 σαν κι αυτό. Αν ισχύει όταν το ένα wind international είναι Αθήνα και το άλλο Ρουμανία πετάει. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Edited June 16, 2010 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Για πόσο διάστημα θα μείνει στη Ρουμανία; Αν είναι για αρκετό καιρό συμφέρει καλύτερα να πάρει μια Ρουμάνικη κάρτα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Με ενδιαφέρει ενα δορυφορικό τηλέφωνο υπάρχει κάποια φτηνή και αξιόπιστη λύση. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν έχουν αρχίσει καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό να "φακελώνουν" συνδρομητές με δακτυλικά αποτυπώματα; Πιστεύω πως στο εξωτερικό το σκανάρισμα της ταυτότητας θα αποτελεί ρουτίνα. Δεν έχουν πολύ καιρό που έχουν ξεκινήσει και οι δικές μας, οι εγχώριες εταιρίες αυτό τον τρόπο. Επόμενο στάδιο θα είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα. Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία από εταιρίες του εξωτερικού όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα βοηθούσε! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν έχουν αρχίσει καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό να "φακελώνουν" συνδρομητές με δακτυλικά αποτυπώματα; Πιστεύω πως στο εξωτερικό το σκανάρισμα της ταυτότητας θα αποτελεί ρουτίνα. Δεν έχουν πολύ καιρό που έχουν ξεκινήσει και οι δικές μας, οι εγχώριες εταιρίες αυτό τον τρόπο. Επόμενο στάδιο θα είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα. Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία από εταιρίες του εξωτερικού όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα βοηθούσε! Νομίζω ότι κολλάει περισσότερο στο θέμα τεχνολογικοί προβληματισμοί. Για Ευρωπαϊκή Ένωση με βάση το ισχύον καθεστώς είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο. Εδώ αφαιρέθηκαν από τις ταυτότητες τα αποτυπώματα, δεν νομίζω να επιτραπούν για τα κινητά, ιδίως εφόσον υπάρχουν άλλοι επαρκείς τρόποι ταυτοποίησης των συνδρομητών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Το κουτάκι από το ελ καρτ δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα :O αλλά ήρθε μια ανάλυση κλήσεων από ΟΤΕ. [Από ότι φαίνεται η αδερφή μου έκανε "ζαβολιά" κάποια μέρα και με πήρε μια φορά απ'ευθείας από το σταθερό μας :lol: και την ρουφιάνεψε ο αναλυτικός! Για 5'10" διάρκεια, 4,2430 +φπα χρέωση από τον ΟΤΕ!!! :blink:] Τέσπα, ο αριθμός μου ήταν +20 1957χχχχχ. Η κάρτα διεθνών συνδιαλέξεων ήταν η Link των 5€. Την έδωσε στην αδερφή μου ο Αιγύπτιος μπακάλης της γειτονιάς ως την καλύτερη, κι αυτός με αυτήν παίρνει την οικογένειά του, λέει (και όποιος θέλει τον πιστεύει). Ο ήχος ήταν καλός, σχετικά. Δεν ξέρω να σου πω πόσο κράτησε πραγματικά η κάρτα, πόσα λεπτά. αυτος ο αριθμος λειτουργει ακομη εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Η πληροφορία που είχα από το σάιτ της βοντα Αιγύπτου είναι ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει κι εδώ το ελ καρτ αλλά κάτι έπρεπε να κάνω όσο ήμουν εκεί, μια κλήση κάπου σε κάποιον αριθμό της βόντα για να ενεργοποιήσω την περιαγωγή (αν θυμάμαι καλά, γιατί πέρασαν και 3 μήνες από τότε που τα κοίταξα). Δεν το έκανα, όμως, αυτό. Νομίζω δοκίμασα κιόλας αν δουλεύει όταν γύρισα στην Αθήνα και δεν συνδέθηκε ποτέ. Και τώρα μάλλον θα έχει λήξει γιατί έχουν το σύστημα με την κλιμακωτή αύξηση του χρόνου ισχύος του αριθμού ανάλογα με το ποσό της ανανέωσης. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, αλλά αν ανανέωνες πχ με 100 λίρες Αιγύπτου κρατούσες τον αριθμό πχ για 1 χρόνο, αλλά εγώ που έκανα 3 ανανεώσεις των 10 λιρών νομίζω κρατούσα τον αριθμό μόνο για 1 ή 3 μήνες. Να προσθέσω και να ανακεφαλαιώσω 2-3 ακόμα πληροφορίες: Η ενημέρωση υπολοίπου ήταν χρεώσιμη υπηρεσία! Κι έτσι τσιγγουνεύτηκα (φυσικά) και ποτέ δεν έμαθα το υπόλοιπο μου. Απλώς, όταν δεν με άφηνε να τηλεφωνήσω υπέθετα ότι τελείωσαν οι μονάδες και πήγαινα και ανανέωνα. Τις 2 φορές πλήρωσα την κάρτα των 10 λιρών, 10 λίρες. Την τρίτη την πλήρωσα 11 (νομίζω) λίρες. Ή με "κλέψανε" επειδή ήμουν ξένη ή κάποια σημεία πώλησης χρεώνουν προμήθεια. Τα ενημερωτικά SMS που μου έρχονταν ήταν μόνο στα αραβικά, φυσικά. Γενικά η συννενόηση σχετικά με το τι παίζει με το καρτοκινητό δεν ήταν και πολύ εύκολη. Εκείνοι που γνώριζαν τα περί κινητών (πχ μικρομάγαζα κινητών) δεν γνώριζαν καλά αγγλικά. Εκείνοι που γνώριζαν καλά αγγλικά (πχ ρεσεψιονίστ) δεν γνώριζαν περί καρτοκινητών. Υπάρχει στο Κάιρο ένα κεντρικό σχετικά σημείο (υποθέτω πολλά υπάρχουν, απλά εγώ ένα βρήκα) που έχει πολλά μαγαζιά με κινητά και προ 5 ετών που είχα ξαναπάει, είχα βρει εκεί έναν που ήξερε αγγλικά και με είχε εξυπηρετήσει πολύ καλά. Αυτή τη φορά δεν έτυχε να βρεθώ πάλι στο σημείο εκείνο... Edited July 14, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Γνωρίζει κανείς τι παίζει αυτή τη στιγμή στα αγγλικά δίκτυα; Μετακομίζω την άλλη βδομάδα (μένω σε εστία τώρα) και θέλω το πρώτο πράγμα που θα έχει το σπίτι να είναι internet (λόγω διπλωματικής το χρειάζομαι αμέσως). Ποιες εταιρίες είναι πιο καλές, με λογικές τιμές και υπηρεσίες; Τι χρειάζεται για να κάνεις σύνδεση; υπάρχει απ' ότι βλέπω minimum 18 μηνο συμβόλαιο; Ακόμα και για τη BT, κτλ; Σε μια διαφήμιση στην TV κάτι πήρε το μάτι μου για sky+ με τηλέφωνο και τηλεόραση .. αυτό τι είναι; ξέρει κάποιος να μου πει; Περιμένω προτάσεις και συμβουλές .. και λεπτομέρειες για τις διαδικασίες .. δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα και θα ήθελα να ξέρω.. Ευχαριστώ! edit : για κλήσεις στο εξωτερικό(Ελλάδα) ή ακόμα και στο εσωτερικό δεν πολυτρελαίνομαι .. γιατί έχω orange συμβόλαιο, και είμαι καλυμμένη με το πακέτο που έχω .. επίσης, είδα ότι δίνει και η orange broadband.. Επειδή όμως έχω ακούσει από φίλους ότι είχαν τρελά προβλήματα με το σταθερό, και δεν θέλω να έχω κανένα απολύτως γιατί θα το χρειάζομαι για δουλειά κι όχι για διασκέδαση (κι άρα δεν θα έχω πολύ υπομονή σε ενδεχόμενα προβλήματα) ψάχνω για την πιο αξιόπιστη λύση .. Edited July 25, 2010 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csynt Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Γνωρίζει κανείς τι παίζει αυτή τη στιγμή στα αγγλικά δίκτυα; Μετακομίζω την άλλη βδομάδα (μένω σε εστία τώρα) και θέλω το πρώτο πράγμα που θα έχει το σπίτι να είναι internet (λόγω διπλωματικής το χρειάζομαι αμέσως). Ποιες εταιρίες είναι πιο καλές, με λογικές τιμές και υπηρεσίες; Τι χρειάζεται για να κάνεις σύνδεση; υπάρχει απ' ότι βλέπω minimum 18 μηνο συμβόλαιο; Ακόμα και για τη BT, κτλ; Σε μια διαφήμιση στην TV κάτι πήρε το μάτι μου για sky+ με τηλέφωνο και τηλεόραση .. αυτό τι είναι; ξέρει κάποιος να μου πει; Περιμένω προτάσεις και συμβουλές .. και λεπτομέρειες για τις διαδικασίες .. δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα και θα ήθελα να ξέρω.. Ευχαριστώ! edit : για κλήσεις στο εξωτερικό(Ελλάδα) ή ακόμα και στο εσωτερικό δεν πολυτρελαίνομαι .. γιατί έχω orange συμβόλαιο, και είμαι καλυμμένη με το πακέτο που έχω .. επίσης, είδα ότι δίνει και η orange broadband.. Επειδή όμως έχω ακούσει από φίλους ότι είχαν τρελά προβλήματα με το σταθερό, και δεν θέλω να έχω κανένα απολύτως γιατί θα το χρειάζομαι για δουλειά κι όχι για διασκέδαση (κι άρα δεν θα έχω πολύ υπομονή σε ενδεχόμενα προβλήματα) ψάχνω για την πιο αξιόπιστη λύση .. Εχω Talk-Talk η σύνδεση ειναι 22 λιρες τον μηνα με την γραμμή και δωρεαν κλήσεις για Ευρωπη/Αμερική/Καναδας/Αυατραλια συνδέομαι με 20mbit (κανονική γραμμή) η βασική χρέωση ειναι 6.99+11.49 (για την γραμμή) / μήνα,αλλα το συμβολαιο ειναι για 2 χρόνια... για μενα ειναι πιο φθηνά απο ΒΤ , η υποστήριξη πολυ καλύτερη (απο ΒΤ..) chris .... Σε μια διαφήμιση στην TV κάτι πήρε το μάτι μου για sky+ με τηλέφωνο και τηλεόραση .. αυτό τι είναι; ξέρει κάποιος να μου πει; .. βασικά είναι cable internet (cable TV+ internet) αλλά σκεψου οτι θα επιβαρυνθείς με 145 λίρες τον χρόνο για Tv License αρα... chris Edited July 26, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Να εχεις υποψιν σου οτι για να σπάσεις νωρίτερα ενα συμβόλαιο σου ζητουν να πληρώσεις όλα τα πάγια που απομένουν οπότε ψαξτο λιγο πριν αποφασισεις. Μια λύση για να έχεις περισσοτερη ευελιξία είναι να βάλεις σταθερο απο post office που δεν έχει συμβόλαιο (απ'οσο ξερω ειναι το μονο) και μετα να βάλεις broadband post office phone. εγω έχω Ο2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απεριοριστο dl, που δεν δινουν ολοι και καλο customer service. 12μηνο συμβολαιο. γενικα προσεξε να εχει απεριοριστο dl αν κανεις πολυ χρηση γιατι δεν το παρεχουν ολοι αυτο. Edited July 30, 2010 by chrisfiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Να εχεις υποψιν σου οτι για να σπάσεις νωρίτερα ενα συμβόλαιο σου ζητουν να πληρώσεις όλα τα πάγια που απομένουν οπότε ψαξτο λιγο πριν αποφασισεις. Μια λύση για να έχεις περισσοτερη ευελιξία είναι να βάλεις σταθερο απο post office που δεν έχει συμβόλαιο (απ'οσο ξερω ειναι το μονο) και μετα να βάλεις broadband . εγω έχω Ο2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απεριοριστο dl, που δεν δινουν ολοι και καλο customer service. 12μηνο συμβολαιο. γενικα προσεξε να εχει απεριοριστο dl αν κανεις πολυ χρηση γιατι δεν το παρεχουν ολοι αυτο. λοιπόν επειδή ακόμα δεν έχω μπει στο σπίτι (επίσημα παίρνω τα κλειδιά τη Δευτέρα) έψαξα και βρήκα τι παίζει με τη γραμμή που αντιστοιχεί στο flat μου .. μέσω του site της BT. Είδα ότι η γραμμή δεν είναι ενεργοποιημένη, που σημαίνει είτε ετήσια πληρωμή κάπου στις 100-120 λίρες(δεν θυμάμαι ακριβώς) ή μηνιαία γύρω στις 15. Με ανησυχεί το γεγονός ότι η διαδικασία ενεργοποίησης διαρκεί γύρω στις 3+ βδομάδες, διότι, τότε την "έχω κάτσει" και θα έχω πρόβλημα με την πτυχιακή μου...μπορώ να κρατήσω το δωμάτιο της εστίας που μου παρέχει internet, αλλά για λίγες μέρες ακόμα ... Έψαξα λίγο τα συμβόλαια που παρέχονται από τις διάφορες εταιρίες κινητής .. Ανήκω στην orange με συμβόλαιο και σκεφτόμουν μιας που είμαι σε αυτούς να πάρω ένα από τα unlimited πακετάκια που προσφέρουν .. σκέφτομαι να πάρω και ένα 3g iPad, οπότε ... θα τα συνδυάσω όλα ώστε να έχω την ίδια εταιρία.. Με ανησυχεί όμως το θέμα της κάλυψης και δεν θέλω να έχω προβλήματα, αποσυνδέσεις, κτλ ... Ερώτηση_1: αν αύριο επικοινωνήσω με τη BT και ζητήσω ενεργοποίηση της γραμμής και πληρώσω και το αντίστοιχο ποσό.. πότε θα πρέπει να επικοινωνήσω με την "τάδε" εταιρία που θέλω να κάνω τη σύνδεση broadband? Αμέσως; ή θα πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα; Ερώτηση_2: μου είπανε ότι υπάρχει κάποιο site που βάζοντας τη διεύθυνσή σου, μπορείς να δεις ποιος είναι το πιο κοντινό κέντρο κι έτσι έχεις καλύτερη εικόνα για το ποιο δίκτυο σου ταιριάζει ... Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το site, ή έστω αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ερώτηση_3: είμαι μεν σε συμβόλαιο(κινητό)από τον Ιανούριο, αλλά είναι monthly sim.. επειδή και καλά δεν δίνουν σ' όποιον κι όποιον(κάνουν credit check,κτλ), παίζει να έχω πρόβλημα με τη σύνδεση; να μου αρχίσουν τα περίεργα; (Γι'αυτό σκέφτομαι και την orange, διότι τουλάχιστον αυτοί με έχουν στο σύστημά τους, βλέπουν ότι είμαι οκ στις πληρωμές,κτλ). Thanks guys .. πρέπει να το λύσω το θέμα a.s.a.p. γιατί χωρίς internet = :X Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) λοιπόν επειδή ακόμα δεν έχω μπει στο σπίτι (επίσημα παίρνω τα κλειδιά τη Δευτέρα) έψαξα και βρήκα τι παίζει με τη γραμμή που αντιστοιχεί στο flat μου .. μέσω του site της BT. Είδα ότι η γραμμή δεν είναι ενεργοποιημένη, που σημαίνει είτε ετήσια πληρωμή κάπου στις 100-120 λίρες(δεν θυμάμαι ακριβώς) ή μηνιαία γύρω στις 15. Με ανησυχεί το γεγονός ότι η διαδικασία ενεργοποίησης διαρκεί γύρω στις 3+ βδομάδες, διότι, τότε την "έχω κάτσει" και θα έχω πρόβλημα με την πτυχιακή μου...μπορώ να κρατήσω το δωμάτιο της εστίας που μου παρέχει internet, αλλά για λίγες μέρες ακόμα ... Έψαξα λίγο τα συμβόλαια που παρέχονται από τις διάφορες εταιρίες κινητής .. Ανήκω στην orange με συμβόλαιο και σκεφτόμουν μιας που είμαι σε αυτούς να πάρω ένα από τα unlimited πακετάκια που προσφέρουν .. σκέφτομαι να πάρω και ένα 3g iPad, οπότε ... θα τα συνδυάσω όλα ώστε να έχω την ίδια εταιρία.. Με ανησυχεί όμως το θέμα της κάλυψης και δεν θέλω να έχω προβλήματα, αποσυνδέσεις, κτλ ... Ερώτηση_1: αν αύριο επικοινωνήσω με τη BT και ζητήσω ενεργοποίηση της γραμμής και πληρώσω και το αντίστοιχο ποσό.. πότε θα πρέπει να επικοινωνήσω με την "τάδε" εταιρία που θέλω να κάνω τη σύνδεση broadband? Αμέσως; ή θα πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα; Ερώτηση_2: μου είπανε ότι υπάρχει κάποιο site που βάζοντας τη διεύθυνσή σου, μπορείς να δεις ποιος είναι το πιο κοντινό κέντρο κι έτσι έχεις καλύτερη εικόνα για το ποιο δίκτυο σου ταιριάζει ... Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το site, ή έστω αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ερώτηση_3: είμαι μεν σε συμβόλαιο(κινητό)από τον Ιανούριο, αλλά είναι monthly sim.. επειδή και καλά δεν δίνουν σ' όποιον κι όποιον(κάνουν credit check,κτλ), παίζει να έχω πρόβλημα με τη σύνδεση; να μου αρχίσουν τα περίεργα; (Γι'αυτό σκέφτομαι και την orange, διότι τουλάχιστον αυτοί με έχουν στο σύστημά τους, βλέπουν ότι είμαι οκ στις πληρωμές,κτλ). Thanks guys .. πρέπει να το λύσω το θέμα a.s.a.p. γιατί χωρίς internet = :X για το πρωτο νομιζω θα μπορεις αφου σου δωσει αριθμο η bt. οποτε μαλλον μετα 3 βδομαδες. για το δευτερο οντως υπαρχει κατι τετοιο αλλα δε θυμαμαι το site. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αν ξερεις καποιο νουμερο απο τη γειτονια να πας στο site της ΒΤ και να βαλεις το νουμερο και θα σου πει μεχρι τη ταχυτητα πιανει. οι αλλες εταιριες εκτος απο την virgin που εχει ιδιοκτητο δικτυο νομιζω μοιραζονται τα κεντρα της ΒΤ. Παντως εναλλακτικη με μικροτερο κοστος ειναι να παρεις συσκευη mobile broadband να εχεις ιντερνετ στο λαπτοπ. μπορεις να παρεις στικακι χωρις συμβολαιο και να κανεις τη δουλεια σου. Ειναι πολυ φτηνο το στικακι και μετα πληρωνεις αναλογα ποσα GB θελεις. Για να δεις αν εχεις καλη καλυψη και σημα 3G στο καινουργιο σπιτι, μπες στο site orange και βαλε το post code σου να σου δειξει τι καλυψη εχεις. Αν δεν εχει καλει δοκιμασε με αλλες εταιριες να δεις. Μολις ειδα το στικακι της orange Κανει 30 λιρες. για το τριτο φανταζομαι δε θα χεις. εγω εβαλα ΒΤ σπιτι χωρις προβλημα και ημουν λιγες μερες αγγλια. βαλε το postcode σου εδω να σου δειξει διαφορα deals και approximate speed Edited July 31, 2010 by chrisfiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Γεια σας, Επειδή πετάω σε λίγες μέρες για Ολλανδία, για 1 έτος, και θα πάρω καρτοκινητή να χρησιμοποιώ, θα το εκτιμούσα , αν κάποιος γνωρίζει , ποια εταιρεία συμφέρει και τι περίπου προσφέρει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noip Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 παρακαλώ πολύ επειδή θα βρεθώ Αγγλία τον Οκτώβριο για πέντε ημέρες και χρειάζομαι data 24/7 αν με ενημερώνατε τι υπάρχει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Θα αγοράσεις από εκεί κάποιο πακέτο Mobile broadband με usb stick ή χωρίς (αν έχεις ήδη). Κάνε σύγκριση εδώ: http://www.broadbandgenie.co.uk/mobilebroadband/dongle http://www.broadbandwatchdog.co.uk/mobile-broadband.php http://www.moneysupermarket.com/mobile-phones/ Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλησπέρα! Ένας γνωστός μου έχει έρθει από τη Γερμανία, έχoντας κινητό με σύνδεση t-mobile. Όταν έφτασε εδώ, συνδέθηκε στο δίκτυο της Cosmote. Πως μπορώ να τον καλέσω στο κινητό του τώρα; (Το κινητό αρχίζει με 0160... δοκίμασα βάζοντας 0049160... αλλά μου λέει στα γερμανικά ότι είναι κλειστό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλησπέρα! Ένας γνωστός μου έχει έρθει από τη Γερμανία, έχoντας κινητό με σύνδεση t-mobile. Όταν έφτασε εδώ, συνδέθηκε στο δίκτυο της Cosmote. Πως μπορώ να τον καλέσω στο κινητό του τώρα; (Το κινητό αρχίζει με 0160... δοκίμασα βάζοντας 0049160... αλλά μου λέει στα γερμανικά ότι είναι κλειστό). O σωστός τρόπος κλήσης είνα αυτός. Αν δεν τον καλείς πεστου να δοκιμάσει να συνδεθεί χειροκίνητα με άλλο δίκτυο (Vodafone, wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Νομίζω όμως ότι έτσι τηλεφωνώ στην t-mobile, γι' αυτό μου λέει ότι είναι κλειστό. Επίσης μου έχει πει ότι άλλοι τον πήραν τηλέφωνο από Ελλάδα, άρα δεν είναι θέμα της Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Νομίζω όμως ότι έτσι τηλεφωνώ στην t-mobile, γι' αυτό μου λέει ότι είναι κλειστό. Επίσης μου έχει πει ότι άλλοι τον πήραν τηλέφωνο από Ελλάδα, άρα δεν είναι θέμα της Cosmote... Ετσι γινεται,εσυ καλεις το νουμερο του και μεσω περιαγωγης στελνουν την κληση στο ελληνικο δικτυο που εχει συνδεθει.Μηπως το εχει στην αυτοματη συνδεση και αλλαζει δικτυο και πραγματοποιουνται οι αλλες κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Αυτό είναι πιθανό... Θα τον ρωτήσω. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts