Jump to content

Modem - Router - WiFi: Επιλογή, Σύνδεση, Δικτύωση

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ασύσματο στο σπίτι με το USR9108 και το φορητό μου αλλά θέλω να ρυθμίσω και το PDA μου να μπαίνω κ από κει στο νετ.

Θέλει κάποια ρύθμιση το ρούτερ ή το λαπτοπ μήπως? Πρέπει να ορίσω το ρούτερ σαν bridge?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοώ για την σπασμένη αναβάθμιση του linksys wag354g στο adslgr, γιατί έβαλα την έκδοση της forthnet.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Έχω ασύσματο στο σπίτι με το USR9108 και το φορητό μου αλλά θέλω να ρυθμίσω και το PDA μου να μπαίνω κ από κει στο νετ.

Θέλει κάποια ρύθμιση το ρούτερ ή το λαπτοπ μήπως? Πρέπει να ορίσω το ρούτερ σαν bridge?

το PDA εχει wifi; αν ναι, κανεις σχεδον οτι και στο λαπτοπ. αρκει να ξερεις κωδικους και να το αφησεις να μπαινει αν εχεις MAC restrict.

Εννοώ για την σπασμένη αναβάθμιση του linksys wag354g στο adslgr, γιατί έβαλα την έκδοση της forthnet.
εδω...
http://rapidshare.de/files/21335258/WAG354g_hack.zip.html

το PDA εχει wifi; αν ναι, κανεις σχεδον οτι και στο λαπτοπ. αρκει να ξερεις κωδικους και να το αφησεις να μπαινει αν εχεις MAC restrict

Αυτό κάνω και όταν μου ζητάει τον id κωδικό μου λέει πως είναι λάθος, παρ' όλο που όταν τον βάζω στο φορητό δεν έχω κανένα πρόβλημα..?

Στο PDA έχω την Ambicom WL1100C-CF

nikoskat ωραίος. Άρχισα να κατεβάζω. Να υποθέσω πως μπορώ να το περάσω πάνω από την έκδοση της forthnet χωρίς να κάνω καμία αλλαγή σε κάτι?

Ευχαριστώ.:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

@spyros86, αν εχεις καποια κατω απο την 1.05 τοτε κανεις κανονικα.

@GiorgosH, δε γνωριζω δυστυχως...:O

θα ελεγα ομως να επιλεξεις αλλο τυπο ασφαλειας, WEP, WPA...ισως να μην το υποστηριζει.

@GiorgosH, δε γνωριζω δυστυχως...:O

θα ελεγα ομως να επιλεξεις αλλο τυπο ασφαλειας, WEP, WPA...ισως να μην το υποστηριζει.

Στο ρούτερ απ' ότι θυμάμαι έχει WEP & WPA..

Υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει η CF του PPC?

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Είναι ασφαλές να τα απενεργοποιήσω από το ρούτερ?

ναι, υπαρχει περιπτωση, ειτε απο την καρτα ειτε απο το λειτουργικο του PPC. δοκιμασες να αλλαξεις την ασφαλεια που εχεις; απο WPA να το κανεις WEP ή το αντιθετο;

να το βγαλεις δεν ειναι ασφαλες γιατι μπορει να μπαινει οποιοσδηποτε...αλλα στην κριση του καθενα ειναι αν τον πειραζει ή οχι :)

ναι, υπαρχει περιπτωση, ειτε απο την καρτα ειτε απο το λειτουργικο του PPC. δοκιμασες να αλλαξεις την ασφαλεια που εχεις; απο WPA να το κανεις WEP ή το αντιθετο;

να το βγαλεις δεν ειναι ασφαλες γιατι μπορει να μπαινει οποιοσδηποτε...αλλα στην κριση του καθενα ειναι αν τον πειραζει ή οχι :)

Τα έβγαλα όλα και το έχω την ασφάλεια στο None αλλά πάλ τίποτα..

Τα έβγαλα όλα και το έχω την ασφάλεια στο None αλλά πάλ τίποτα..

:what:

το εχεις ξαναχρησιμοποιησει το wifi του PPC;

Πριν 2-3 μήνες που είχα πρωτοπάρει την κάρτα, την είχα κάνει εγκατάσταση και το είχα μαζί μου σε καφέ που είχε ασύρματο και δούλεψε κανονικά..

Με το ασύρματο του σπιτιού μου όμως δεν συνδέομαι με τίποτα!!!

να καταλαβω, βλεπει το ρoυτερ καθολου; ή μπα; μηπως θελει παλι εγκατασταση; :p

Re paidia na rwtisw,

xerei kaneis ka8oloy to Fritz FONBOX toy broadband pack ths HOL?

Pws pernaw ta username password? Dokimasa k me tis 2 periptwseis, me to fritz dsl programmataki pou exei sto opoio me exei synexos offline k me to cd egkatastashs ths hol opou vgazei failure!

Any thoughts?

Thanks,

Nick

να καταλαβω, βλεπει το ρoυτερ καθολου; ή μπα; μηπως θελει παλι εγκατασταση; :p

Το 'βλέπει' σαν ασύρματο δίκτυο...

Πέρασα το pocketWiNc και βρήκε το δίκτυο κανονικά αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου έχει σαν error: "Failed to associate..."

Το 'βλέπει' σαν ασύρματο δίκτυο...

Πέρασα το pocketWiNc και βρήκε το δίκτυο κανονικά αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου έχει σαν error: "Failed to associate..."

φανταζομαι οτι ειναι καποιο προβλημα-ρυθμιση του PPC, ρωτησες στο αντιστοιχο thread του; :O

Filemou to problimasou ine poli aplo to FF-FF-FF-FF-FF-FF pou exis ine xalasmeni ethernet card i sistixia ton 6 zeugon FF einai MAC Address kai tha eprepe na ixe tin morfi 00-09-2d-8a-4a-15 or 00-09-2d-8a-23-e1 or 00:11:95:9e:a6:07 autes einai kapies apo tis dikesmou kapia stigmi paliotera epesa se mia xalasmeni ethernet card pou arniotan na doulepsi kai i mac itan autis tis morfis FF-FF-FF-FF-FF-FF

elpizo na gino agios :p

Τελικά χθες δοκίμασα με μια άλλη και δούλεψε!! Το σεβασμό μου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το USR 9108 έχει HW Firewall? Δεν χρειάζομαι firewall στα XP δηλαδή??

Έχει. Κλείνει όλα τα πορτς εκτός απ΄αυτά που επιλέγεις ανοιχτά.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά το firewall του 9108, όπως και όλα τα Hardware firewalls κόβει την παράνομη-ύποπτη κίνηση ''απ'έξω'' (internet) προς τον υπολογιστή. Αντίθετα δεν κόβει την αντίστροφη πορεία, δηλ. απ' τον υπολογιστή προς το internet. Γι' αυτό καλό είναι να υπάρχει και κάποιο software firewall (πχ. αν εγκατασταθεί κάποιο πρόγραμμα malware και αρχίσει να στέλνει δεδομένα συνεχώς δεν θα το κόψει το firewall του 9108).

Την Παρασκευή που μας περασε πήγα στον οτε του χωριού μου για να κάνω μια σύνδεση ADsl...τελικά πήρα ένα onDslkit το απλό στα 384 για 3 μηνες(γιατί και καλά το 512 προσφερόταν με 12μηνη δέσμευση)...'Εχω το lynksys wrt54g και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο Adsl modem το οποίο μπορεί να συνεργάζεται χωρίς προβλήματα με το wrt..

Μετά το πέρας της σύνδεσης με τον Οτε, σκέφτομαι όταν κατεβώ Θεσ/νίκη να ξανακάνω σύνδεση με άλλο πάροχο...τί είναι προτιμότερο να πάρω ένα καλό Adsl modem και να κάνω απλή σύνδεση αργότερα ή να βολευτώ προσωρινά με το Sagem και όταν κάνω νεα σύνδεση να πάω πάλι σε κουτί αλλα με καλύτερο εξοπλισμό???

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Παιδια, οπου να ναι θα αγορασω και γω ενα wireless router.

Ειμαι μεταξυ αυτων των 2

USR 808054

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2174

και

Linksys WRT54GC

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=160_164&products_id=2690

Αυτο που θελω να ρωτησω:

Αυτα τα 2 παιρουν κατευθειαν πανω τους το καλωδιο του τηλεφωνου ή πρεπει να συνδεθουν με modem?

Το usr προσφερει ουσιαστικα κατι παραπανω απο το linksys απο την στιγμη που το θελω για απλο browsing και downloading απο torrents για το pc, και για σερφαρισμα απο το ppc και το laptop μεσω wifi? Γιατι βλεπω ιδια εμβελεια, ιδια ταχυτητα αλλα διαφορετικη τιμη (13 ευρω διαφορα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, οπου να ναι θα αγορασω και γω ενα wireless router.

Ειμαι μεταξυ αυτων των 2

USR 808054

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2174

και

Linksys WRT54GC

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=160_164&products_id=2690

Αυτο που θελω να ρωτησω:

Αυτα τα 2 παιρουν κατευθειαν πανω τους το καλωδιο του τηλεφωνου ή πρεπει να συνδεθουν με modem?

Το usr προσφερει ουσιαστικα κατι παραπανω απο το linksys απο την στιγμη που το θελω για απλο browsing και downloading απο torrents για το pc, και για σερφαρισμα απο το ppc και το laptop μεσω wifi? Γιατι βλεπω ιδια εμβελεια, ιδια ταχυτητα αλλα διαφορετικη τιμη (13 ευρω διαφορα).

Θα προτιμούσα στη θέση σου US robotics λογώ καλής εμπειρίας που έχω με αυτά. Για κατέβασμα απο torrents δεν το πολυ βλεπω, ίσως αυτά μπουκώνουν σε μεγάλες ταχύτητες.

Για να μη χρειάζονται modem πρέπει να είναι modem-router. Αυτά δεν αναφέρουν τπτ, αλλά πρέπει να είναι.

Εγώ χρησιμοποιώ ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος το usr 9108

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=usr+9108&sp_catcode=SKROUTZ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα πολλα λεφτα, δεν θελω να δωσω πανω απο 80. :(

Οσο για το τελευταιο μου ερωτημα τι ισχυει?

[sIGPIC][/sIGPIC]