halfprice2 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ego xrisimopoio voipdiscount xoris katathesi xrhmaton milao tsampa se ola tastathera Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registrato Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τι εννοεις χωρις καταθεση χρηματων;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 kaneis klisi kanonika bebaia moy eipan exei periorismeno arithmo kliseon ala kanena problima kaneis egrafi me alo ussername Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Προφανώς βρίσκεται ακόμη στις πρώτες δοκιμαστικές κλήσεις που επιτρέπει το voipdiscount ή κάνει συνέχεια νέους λογαριασμούς, ώστε να έχει συνέχεια δοκιμαστικές κλήσεις. Εντάξει, ας πληρώσω και 11.60 για να το γλυτώσω αυτό, δεν τρέχει τίποτα :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 den einai thema ta 11.60 ala h koroidia oti mporei ayrio na exei bgalei tin elada Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Κοροιδία; Μήπως τους κοροιδεύεις εσύ; Τι κέρδος μπορεί να έχουν αν όλοι οι προορισμοι είναι free; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 tis kliseis pros kinhta h otidipote alo to thema einai oti kalo kathimerina tsampa Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 tis kliseis pros kinhta h otidipote alo to thema einai oti kalo kathimerina tsampa Εγώ δεν διαφώνώ, εσύ καλείς κάθε μέρα τσάμπα αλλά κάνοντας κάθε τόσο μια διαδικασία εγγραφής και επανεγγραφής. Εγώ για να γλυτώσω αυτή τη διαδικασία, ξοδεύω 11.60 ευρώ κάθε 4 μήνες. Κοροϊδία δεν είναι γιατί ακόμα και να βγάλει την Ελλάδα, παραμένει ο φτηνότερος πάροχος με 1.κάτι cent την κλήση. Όταν το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου και δεν σε χαλάει να κάνεις τη διαδικασία κάθε τόσο, πάω πάσο, είναι καλή λύση. Αλλά όταν το χρησιμοποιείς για το σπίτι, το γραφείο κτλ και έχεις στήσει 4-5 τηλέφωνα πάνω σε voip και θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο, τότε πιστεύω ότι δίνοντας 11.60 ευρώ, βγαίνεις κερδισμένος. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 simfono ala edo kai 1 mina den exei grapsei oti teleiosan oi free kliseis kai perimeno na do poso isxyei Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερει να μου πει καποιος......εχω συνδεση 1024, αλλα οταν μιλαω εχει σχεδον παντα καθυστερηση. Απο οτι τσεκαρα δεν εχω καθυστερηση στο upload αλλα στο download.....υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το downlaod μου για να μου ερχετε ποιο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερει να μου πει καποιος......εχω συνδεση 1024, αλλα οταν μιλαω εχει σχεδον παντα καθυστερηση. Απο οτι τσεκαρα δεν εχω καθυστερηση στο upload αλλα στο download.....υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το downlaod μου για να μου ερχετε ποιο γρηγορα? Αυτο θα το θελαμε ολοι μας αν γινοταν :p ! Στην Ελλαδα το Download θα μας φαει! Ποια εταιρια χρησιμοποιεις για τις κλησεις σου? Υπαρχει στο configuration site καθεμιας σχετικη ρυθμιση για το μεγεθος των πακετων που λαμβανεις. Αν μεγαλωσεις τα πακετα τοτε θα μειωθου οι καθυστερησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερει να μου πει καποιος......εχω συνδεση 1024, αλλα οταν μιλαω εχει σχεδον παντα καθυστερηση. Απο οτι τσεκαρα δεν εχω καθυστερηση στο upload αλλα στο download.....υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το downlaod μου για να μου ερχετε ποιο γρηγορα? Μπορείς να αλλάξεις τα Codecs και να χρησιμοποιήσεις το G.729 ή μικρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μπορείς να αλλάξεις τα Codecs και να χρησιμοποιήσεις το G.729 ή μικρότερο Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Αυτο θα το θελαμε ολοι μας αν γινοταν :p ! Στην Ελλαδα το Download θα μας φαει! Ποια εταιρια χρησιμοποιεις για τις κλησεις σου? Υπαρχει στο configuration site καθεμιας σχετικη ρυθμιση για το μεγεθος των πακετων που λαμβανεις. Αν μεγαλωσεις τα πακετα τοτε θα μειωθου οι καθυστερησεις! Χρησιμοποιω την Voipbuster....Που θα βρω αυτο που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Νομίζω ότι αυτό που προτείνει ο φίλος γίνεται στην περίπτωση του i-call. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως γίνεται? Ανάλογα με τον Router που έχεις. Εγω έχω το Vigor 2700 και έχει για ρυθμίσεις στο voip για τα Codecs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Εχω της comote, οτενετ sagem fast 800, αλλα δε ξερω που μπορω να βρω τα settings του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Χρησιμοποιω την Voipbuster....Που θα βρω αυτο που λες? Δε νομιζω να παρεχεται αυτη η επιλογη στο voipbuster! Θα επιλεξεις codec G.729 και αν παλι εχεις προβληματα θα επιλεξεις G.723 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τελικα ηταν θεμα συνδεσης απο Οτε.......ολα οκ......ομως τωρα πια ουτε η Voipdiscount εχει δωρεαν την Ελλαδα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τελικα ηταν θεμα συνδεσης απο Οτε.......ολα οκ......ομως τωρα πια ουτε η Voipdiscount εχει δωρεαν την Ελλαδα....... Μην μας κοψοχολιάζεις φίλε μου, μόλις ημουν στο voipdiscount και η Ελλάδα είναι free. Κατα τα αλλα καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μην μας κοψοχολιάζεις φίλε μου, μόλις ημουν στο voipdiscount και η Ελλάδα είναι free. Κατα τα αλλα καλή χρονιά. Εννοείται ότι είναι free. Πριν από 2 ώρες έκανα τηλέφωνο στην Θεσ/νίκη καί ήταν no Money:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ωραια παιδια.....και εγω τοτε γιατι χρεωνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ωραια παιδια.....και εγω τοτε γιατι χρεωνομαι? Προφανώς υπερέβεις τα όρια που έχουν βάλει. Κοινώς το έχεις παρακάνει το τζάμπα. ;) Ε μη νοιάζεσαι και τόσο. Ανοιξε νέο account στο voipdiscount και μίλα ξανά μέχρι να σε κόψει. Οταν σε ξανακόψει, ξανακάνε νέο account κοκ. Προς το παρόν δουλεύει άψογα το παραπάνω σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τι το εχω παρακανει στο τσαμπα?αφου στον λογαριασμο μου εχω βαλει λεφτα και εχω ακομα 60 ημερες για να μιλαω.......δεν καταλαβαινω.....θα δοκιμασω να βαλω νεο account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amar Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 paidia kalhspera kai kalh xronia exo to usr9108 exo kai logiariasmo sto voipdiscount alla den mporo na milhso poythena apo tis synexeis diakopes apo poy mporo na ksekinhso na psaxno thn akrh mpas kia to kano na doylepsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts