Orbit21 Δημοσιεύτηκε June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2021 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 400 μαξιμουμ 2) Το μέγεθος οθόνης Νορμαλ οχι καμμια παντοφλα 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Δεν εχω θεμα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι μενω σε νησι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual και Απαραιτητα Ραδιοφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Δεν εχω ιδεα. Να βλεπω καλα στον ηλιο με νοιαζει 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα μπαταρια καμερα gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lg v30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Κανενας ρε παιδες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Κανενας ρε παιδες?? Έχει πέσει πολύ η κινητικότητα εδώ. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) νομιζω το poco F3 θα σε καλυψει σε ολα αυτα που ζητας εκτος απο το ραδιο. αν θες οπωσδήποτε και ραδιο τοτε το Xiaomi Mi 10 Lite 5G ειναι νομιζω επισης μια καλη επιλογη Edited July 8, 2021 by zlatcokimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Ραδιόφωνο πάντως δύσκολα θα βρεις σε πιο premium συσκευές Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Ακόμη και η Samsung νομίζω μονάχα στις εκδόσεις των ναυαρχίδων της με SoC's Snapdragon έχει βάλει δέκτη FM. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Θα επαιρνα το v50 αλλα ειδα οτι δεν εχει ραδιο και οι καμερες ειναι χειροτερες.. Το f3 poco εχει fm radio??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Θα επαιρνα το v50 αλλα ειδα οτι δεν εχει ραδιο και οι καμερες ειναι χειροτερες.. Το f3 poco εχει fm radio??? οχι... μονο mi 10 lite 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Βρηκα το lg v50 απο εξωτερικο και το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Επισης παιζει και mi 9t pro καινουργιο στα 260. Αξιζει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Όχι δεν αξίζει, καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στο Poco F3 που το βρίσκεις στα 347 ευρώ στο skroutz και πραγματικά σε καλύπτει παντού: - Οθόνη άνω των 6,5 ιντσών με 120Hz και τεράστια επίπεδα φωτεινότητας. - Πάρα πολύ καλή αυτονομία. - Διαθέτει τον πιο σταθερό επεξεργαστή Snapdragon 870. - Έχει πολύ μικρό πάχος σαν συσκευή. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Όχι δεν αξίζει, καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στο Poco F3 που το βρίσκεις στα 347 ευρώ στο skroutz και πραγματικά σε καλύπτει παντού: - Οθόνη άνω των 6,5 ιντσών με 120Hz και τεράστια επίπεδα φωτεινότητας. - Πάρα πολύ καλή αυτονομία. - Διαθέτει τον πιο σταθερό επεξεργαστή Snapdragon 870. - Έχει πολύ μικρό πάχος σαν συσκευή.δεν εχει ομως ραδιο που θελει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Ναι δεν εχει ραδιο και ειναι και ειναι και πολυ bulky... Κοιταω και το lg velvet 4g με τον 845 αλλα το μονο που με απωθει ειναι το σοκοφρετι μεγεθος. Ψηνομαι και για το v50 κορεατικη εκδοση που τα εχει ολα στα 300 ευρω απο ισπανια. Καινολα αυτα γιατι εχω το v30 που ειναι τελειο,αλλα εσπασε η οθονη και δεν βρισκω πουθενα ανταλακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Πάντως απαράδεκτο να κάνουν παπαδες τα σημερινά smartphone και να μην έχουν ραδιόφωνο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Πάντως απαράδεκτο να κάνουν παπαδες τα σημερινά smartphone και να μην έχουν ραδιόφωνο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς υπάρχουν νομοθεσιες Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Πάντως απαράδεκτο να κάνουν παπαδες τα σημερινά smartphone και να μην έχουν ραδιόφωνο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι μόνο τα redmi και τα Samsung έχουν ραδιόφωνο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Νομοθεσιες για το ραδιοφωνο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Νομοθεσιες για το ραδιοφωνο????? Ναι ευρωπαϊκές.εμενα λόγω νομοθεσιών μου το είχαν αφαιρέσει σε update αλλά μετά από λίγο καιρό ευτυχώς το ξαναεβαλαν.καποια στιγμή το σήμα θα γίνει μόνο ψηφιακό.σαν την τηλεόραση. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Ναι ευρωπαϊκές.εμενα λόγω νομοθεσιών μου το είχαν αφαιρέσει σε update αλλά μετά από λίγο καιρό ευτυχώς το ξαναεβαλαν.καποια στιγμή το σήμα θα γίνει μόνο ψηφιακό.σαν την τηλεόραση.Ίσως πρέπει να πληρώσουν κάτι, όχι ότι απαγορεύεται. Μη τρελαθούμε. H xiaomi μια χαρά το βάζει στα πιο φθηνά κινητά της Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Ίσως πρέπει να πληρώσουν κάτι, όχι ότι απαγορεύεται. Μη τρελαθούμε. H xiaomi μια χαρά το βάζει στα πιο φθηνά κινητά της Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να σου πω έτσι μου είχαν γράψει σε ένα μέιλ.σημασια έχει ότι εμένα μου το ξαναεβαλαν με ενημέρωση. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. July 31, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Το velvet kai το v50 εχουν ραδιοφωνο.. Ποιο λετε ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Ναι ευρωπαϊκές.εμενα λόγω νομοθεσιών μου το είχαν αφαιρέσει σε update αλλά μετά από λίγο καιρό ευτυχώς το ξαναεβαλαν.καποια στιγμή το σήμα θα γίνει μόνο ψηφιακό.σαν την τηλεόραση. Το ψηφιακό δεν έχει μα κάνει με νόμο. Αν ήταν έτσι θα απαγορεύονταν τα ραδιόφωνα γενικά. Επιλογές των κατασκευαστών είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Το ψηφιακό δεν έχει μα κάνει με νόμο. Αν ήταν έτσι θα απαγορεύονταν τα ραδιόφωνα γενικά. Επιλογές των κατασκευαστών είναι. Η επίσημη απάντηση της TCL/Alcatel ήταν ότι η συχνότητα των FM θα δοθεί για άλλη χρήση και ότι σύμφωνα με νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία τα κινητά που προορίζονται για την ευρωπαϊκή ένωση δεν πρέπει να έχουν ράδιο FM αλλά Dab+ . Το ραδιόφωνο θα γίνει ψηφιακό όπως έγινε στην τηλεόραση με την digea. Στα κινητά της που προορίζονται εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν όλα ραδιόφωνο. Δεν νομίζω να είναι επιλογή της εταιρίας να αφαιρέσει κάτι που έχει ήδη το κινητό μέσα. Αυτή θεωρώ ότι χάνει. Επίσης κάπου είχε πάρει το μάτι μου αντίστοιχη κίνηση της realme που αφαίρεσε το ράδιο από κάποια μοντέλα. Τώρα τι ισχύει ποιος ξέρει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Το ψηφιακό δεν έχει μα κάνει με νόμο. Αν ήταν έτσι θα απαγορεύονταν τα ραδιόφωνα γενικά. Επιλογές των κατασκευαστών είναι. Δεν λέμε ότι ισχύει ακόμα.για το μέλλον λένε. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Η επίσημη απάντηση της TCL/Alcatel ήταν ότι η συχνότητα των FM θα δοθεί για άλλη χρήση και ότι σύμφωνα με νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία τα κινητά που προορίζονται για την ευρωπαϊκή ένωση δεν πρέπει να έχουν ράδιο FM αλλά Dab+ . Το ραδιόφωνο θα γίνει ψηφιακό όπως έγινε στην τηλεόραση με την digea. Στα κινητά της που προορίζονται εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν όλα ραδιόφωνο. Δεν νομίζω να είναι επιλογή της εταιρίας να αφαιρέσει κάτι που έχει ήδη το κινητό μέσα. Αυτή θεωρώ ότι χάνει. Επίσης κάπου είχε πάρει το μάτι μου αντίστοιχη κίνηση της realme που αφαίρεσε το ράδιο από κάποια μοντέλα. Τώρα τι ισχύει ποιος ξέρει. Galaxy note 10 lite, συσκευή προορισμένη για ελληνική αγορά έχει ράδιο ενώ της ιταλικής όχι..... Δεν νομίζω να είναι θέμα νομοθεσίας. Στην τελική και με την digea δεν σου απενεργοποίησαν τις παλιές τηλεοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts