MobileRoulis Δημοσιεύτηκε September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2005 Hello σας. :) Εχω μία απορία σχετικά με δικτύωση μέσω Bluetooth. Θέλω να συνδέσω 2 PC με bluetooth αντί να έχω καλώδιο ή Wifi. Το έχει κάνει κανείς?? Αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Δεν το έχω κάνει, αλλά υποθέτω ότι αρκεί να βάλεις από ένα bluetooth usb dongle στο κάθε μηχάνημα και να τα κάνεις pair, όπως θα έκανες με οποιεσδήποτε άλλες συσκευές bluetooth. Πάντως, έχε υπόψη σου ότι η απόσταση στην οποία θα μπορούν να επικοινωνούν θα είναι μικρή και κυρίως η ταχύτητα θα είναι επίσης μικρή. Αν σκοπεύεις να μεταφέρεις συχνά μεγάλα αρχεία ή γενικά να χρησιμοποιείς αρκετά αυτή τη σύνδεση, καλύτερα να προτιμήσεις ασύρματο ή ενσύρματο lan. Διαφορετικά θα ταλαιπωρηθείς από τις πολύ χαμηλές ταχύτητες που υποστηρίζει το bluetooth. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ευχαριστώ! Ξερει κανείς ποιά η διαφορά των προφιλ LAP και PAN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 To PAN χρειάζεσαι για τη δικτύωση Το LAP δεν το χω ξανακούσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Μήπως εννοείς LAN αντί LAP? LAN = Local Area Network PAN = Personal Area Network Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Οχι... LAP=Local Area Network Access Profile PAN=Personal Area Network Profile Αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 To PAN χρειάζεσαι στα σίγουρα. Το LAP είναι για να συνδέεις το κινητό με το internet, μέσω του PC ή κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts