evris2013 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 (edited) Τώρα στο θέμα μας, βλέπω ότι κάτι άρχισε να γίνεται. Εκεί που η συσκευή μου έπαιρνε ανά τρίμηνο security update τώρα ήρθε σε 1 μήνα το τελευταίο που είναι του Ιουνίου. Μακάρι να το συνεχίσουν. Edited July 8, 2021 by Nagata Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Καλά τα security updates αλλά να διορθωθούν και τα bugs. Έχουν κάνει τα APIs σούπα στο Μούι Μούι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Η λίστα της ντροπής. Είναι ατελείωτα. ΑΤΕΛΕΊΩΤΑ. https://piunikaweb.com/2021/07/10/xiaomi-miui-12-5-update-bugs-issues-tracker-heres-the-current-status/ Πανάθλιο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Η λίστα της ντροπής. Είναι ατελείωτα. ΑΤΕΛΕΊΩΤΑ. https://piunikaweb.com/2021/07/10/xiaomi-miui-12-5-update-bugs-issues-tracker-heres-the-current-status/ Πανάθλιο.Όλοι έχουν τα θέματα τους. Εφόσον κυκλοφορεί στην αγορά 500 διαφορετικά μοντέλα που λέει ο λόγος, θα υπάρχουν θέματα. Εδώ υπάρχουν προβλήματα σε συσκευές που κοστίζουν 2 μηνιάτικα. (Όχι xiaomi). Το θέμα είναι να λύνονται. Και κάτι άλλο που το έχω απορία. Ένα πρόβλημα που μπορεί να έχω εγώ στη συσκευή μου, μπορεί κάποιος άλλος με την ίδια συσκευή, να μην το έχει. Τι φταίει; το setup? Κάποια εφαρμογή ; bug που μπορεί να έχω εγώ και ο άλλος όχι; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Όλοι έχουν τα θέματα τους. Εφόσον κυκλοφορεί στην αγορά 500 διαφορετικά μοντέλα που λέει ο λόγος, θα υπάρχουν θέματα. Εδώ υπάρχουν προβλήματα σε συσκευές που κοστίζουν 2 μηνιάτικα. (Όχι xiaomi). Το θέμα είναι να λύνονται. Και κάτι άλλο που το έχω απορία. Ένα πρόβλημα που μπορεί να έχω εγώ στη συσκευή μου, μπορεί κάποιος άλλος με την ίδια συσκευή, να μην το έχει. Τι φταίει; το setup? Κάποια εφαρμογή ; bug που μπορεί να έχω εγώ και ο άλλος όχι; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ μαζί σου ως προς τους λόγους που υπάρχουν τα bugs. Αν η Xiaomi δεν έχεις τους πόρους να υποστηρίξει τόσες συσκευές τότε θα πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική της. Τώρα ειδικά που αυξήθηκαν οι τιμές της... Επιπλέον αποδεικνύεται αυτό που λέγαμε, ότι το κόστος μιας συσκευής και η αξία της έρχονται κυρίως από το software. Όταν έχεις προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν τότε αυτό μπορεί να είναι θέμα configuration συσκευής. Όπως και να'χει, σημαίνει αστάθεια και ελλειπές testing. Μακάρι η Xiaomi να αρχίσει να προσέχει τις συσκευές της γιατί μου αρέσουν αρκετά σε θέμα hardware αλλά στο λογισμικό είναι πίσω, πως να το κάνουμε :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Με το τελευταίο update στο Xiaomi mi11i την παραδέχομαι τη Xiaomi. Διόρθωσαν τα πάντα. Ελπίζω να μη βρω άλλα bugs και να απολαύσω επιτέλους τη συσκευή μου. Μπράβο τους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts