Jump to content

Realme 8 Pro vs Redmi Note 10 Pro vs Oneplus 8

Nnoutas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μας ενδιέφεραν, πρωτίστως, οι φωτογραφικές δυνατότητες και το βίντεο, πιο κινητό θα επιλέγατε από τα τρία;

Μάλλον θα πήγαινα στο realme.
Απ ότι έχω καταλάβει το redmi note 10 pro είναι καλύτερο φωτογραφικά από το realme

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ ότι έχω καταλάβει το redmi note 10 pro είναι καλύτερο φωτογραφικά από το realme

Όχι απαραίτητα . Την νύχτα έχει τα θεματακια του . Την μέρα είναι.εξαιρετικο αλλά όσο καλά Ομάν είναι τα midrange , είτε realme είτε xiaomi ,o αδύναμος επεξεργαστης και το μέτριο isp κάνουν την ζημιά .

Από τα 3 εννοείται το op8

Σίγουρα overall είναι πολύ καλύτερο κινητό αλλά πόσο καλύτερο είναι σε φωτογραφία και βίντεο από τα άλλα δύο;

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε και το mi 10t pro στην εξίσωση

Απορρίπτεται λόγω τιμής (κυρίως) και όγκου - βάρους :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε κάτι δείγματα που είδα την νύχτα μου φάνηκε καλύτερο το realme.

Καλύτερο και από το Oneplus;

Από ότι είδα μου φαίνονται καλύτερες του realme.σε φως και τα τρία βγάζουν καλές,αλλά το βράδυ μου φαίνεται καλύτερο το realme.

Tcl 20 5g

Σίγουρα overall είναι πολύ καλύτερο κινητό αλλά πόσο καλύτερο είναι σε φωτογραφία και βίντεο από τα άλλα δύο;

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απορρίπτεται λόγω τιμής (κυρίως) και όγκου - βάρους :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλύτερο και από το Oneplus;

360 έχει το mi 10t pro στο bestprice. Και σε μέγεθος είναι σχεδόν ισο με το redmi note 10 pro. Από τα 3 που αναφέρεις πάντως εννοείται ότι θα πας σε one plus.

360 έχει το mi 10t pro στο bestprice. Και σε μέγεθος είναι σχεδόν ισο με το redmi note 10 pro. Από τα 3 που αναφέρεις πάντως εννοείται ότι θα πας σε one plus.

Ναι αλλά το redmi note το βρίσκω λίγο πάνω από τα 200 ευρώ στο banggood και το Oneplus στα 330. Και δεν ξέρω αν αξίζει η υπέρβαση για το Oneplus καθώς το κινητό προορίζεται για κοπέλα που την ενδιαφέρει κυρίως η φωτογραφία και μετά η ταχυτητα.

Λοιπόν παιδιά αγόρασα τελικά το Oneplus 8 στα 330 περίπου από banggood. Είπα να κάνω την υπέρβαση γιατί σε αυτά τα λεφτά παίρνω σούπερ επεξεργαστή, κόμπακτ κατασκευή (σημαντικό για γυναίκα) και πολύ καλή κάμερα. Νομίζω ότι είναι πολύ vfm.

Λοιπόν παιδιά αγόρασα τελικά το Oneplus 8 στα 330 περίπου από banggood. Είπα να κάνω την υπέρβαση γιατί σε αυτά τα λεφτά παίρνω σούπερ επεξεργαστή, κόμπακτ κατασκευή (σημαντικό για γυναίκα) και πολύ καλή κάμερα. Νομίζω ότι είναι πολύ vfm.
Έκανες την καλύτερη επιλογή