Jump to content

Κυνήγι!

SuRfeRCy
 Κοινοποίηση

Εισαι κυνηγος?  

67 members have voted

1. 1. Εισαι κυνηγος?

• Φισικα!
      15
    • ΟΧΙ!
      18
    • Καλα ρε δεν ντρεπεστε αι σκοτωνετε τα αμοιρα τα ζωα?
      34

Recommended Posts

Απο 10 χρονων εμαθα να κυνηγαω αλλα το θεμα ειναι να εχεις και καποια σχεση με τη φυση,τι θελω να πω;αν εχεις χωριο αφιερωνεις πολλες ωρες,μερες στο χωριο σου και οχι στη πολη σου.απο τη στιγμη που θα εισαι στο χωριο αρκετες ωρες σημαινει πως θα εχεις φιλους εκει που ασχολουνται με το κυνηγι.......αν δεν εχεις σχεση με χωριο,πας βγαζεις μια αδεια παιρνεις μια καραμπινα(ΛΑΘΟΣ δε παιρνεις καραμπινα,πρωτα παιρνεις ενα αεροβολο για να μαθεις να σκοπευεις πανω σε μικρα πουλια) και τραβας προς τη φυση.φιλους θα κανεις αρκει να βρεις τις μεριες που πανε κυνηγοι.

ΥΓ.παντως ειναι ακυρη η συγκεκριμενη δημοσκοπηση,δε μπορεις να βαζεις αυτη τη δημοσκοπηση σε ανθρωπους που ειναι τις περισσοτερες ωρες της μερας μπροστα απο ενα pc και φυσικα ζουν στη πολη και δε ξερουν τι ειναι κυνηγι,απλα νομιζουν οτι ειναι κακο..τι θα απαντουσαν δηλαδη,μπραβο καλα κανετε ειναι ωραιο το κυνηγι;;

Έχω χωριό αλλά είναι κοντά στη πόλη και δεν υπάρχει μέρος για κυνήγι εκεί.Βέβαια υπάρχουν κάτι μεγάλοι που έχουν καραμπίνες(πυροβολάνε την ανάσταση το πάσχα:p) αλλά το χωρίο μου είναι σε ίσιωμα και δεν υπάρχει επαρκής φύση για κυνήγι.Μάλλον πρέπει να πάω σε κυνηγετικό σύλλογο και να γνωρίσω κόσμο αλλά η μαμά του ούτε να ακούσει για κυνήγι.Και σ'αυτό φέρουν ευθύνη τα ΜΜΕ που κάθε φορά που γίνεται ένα ατύχημα και ένας κυνηγός τραυματίζει ή σκοτώνει έναν άλλο το λένε και το ξαναλένε και το υπερτονίζουν και κάνουν πλύση εγκεφάλου στο κόσμο ότι το κυνήγι είναι πολύ επικύνδυνο κλπ.Τι να πεις:mad:

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτός που ζεί στην πόλη μισεί τον κυνηγό και αυτός που ζει στην ύπαιθρο λατρεύει το κηνύγι.

Εγώ πρωσοπικά μένω επαρχία-ύπαιθρο... οπότε... διαλέγετε και πέρνετε... :secret:

Αυτός που ζεί στην πόλη μισεί τον κυνηγό και αυτός που ζει στην ύπαιθρο λατρεύει το κηνύγι.

Εγώ πρωσοπικά μένω επαρχία-ύπαιθρο... οπότε... διαλέγετε και πέρνετε... :secret:

Εγώ στη πόλη μένω αλλά μ'αρέσει το κυνήγι(αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ):D

Εγώ στη πόλη μένω αλλά μ'αρέσει το κυνήγι(αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ):D

Και εγώ στην πόλη μένω, αλλά επειδή έχω μεγαλώσει στο χωριό, έχω μάθει να εκτιμάω κάποια πράγματα, όπως όλα αυτά που περιλαμβάνονται στο κυνήγι.

Πέστα χρυσόστομε !!!!! ;);)

Και θα προσθέσω κάτι άλλο : Αυτός που ζει στην ύπαιθρο λατρεύει το κυνήγι και μισεί θανάσιμα την ΠΟΛΗ ;) Και τους ξερόλες τις !! (Για μένα μιλάω)