Jump to content

Age Of Empires III

mikel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να και μια πληροφορία...

<<Age of Empires 4 and 5?

Sounds like crazy talk, yes, but Cataphract_40 has posted up an image of a page from the Art Book that came with the AoE3 Collector's Edition. What does it have? The Age series, with graphics above them, listed in Roman numerals from 1 to 5. The last two could possible be unannounced projects / sequels, and from the looks of it, Age of Empires 4 will be based on the WW2-ish era while 5 takes place in some sort of advanced space age (going through time, just like we expect). Still speculation until there's an announcement (which we don't expect any time soon), but it is indeed a *very* odd coincidence, as is the fact that MS has registered the domains for both titles.

Check out the entire thread for the image and forum discussion!>>

:-)

:X :X ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ 3! ΕΛΕΟΣ

• Απαντήσεις 171
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σας αρέσει το 3? Εμένα να πάρει με χάλασε η επόχη που διαλέξαν να βάλουνε :( Πολύ αμερικανιά.... To επόμενο σε τι εποχή θα αναφέρετε? στον πόλεμο του Βιετναμ ? :p
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

σας αρέσει το 3? Εμένα να πάρει με χάλασε η επόχη που διαλέξαν να βάλουνε :( Πολύ αμερικανιά.... To επόμενο σε τι εποχή θα αναφέρετε? στον πόλεμο του Βιετναμ ? :p

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, μάλλον θα είναι στην εποχή των Παγκοσμίων Πολέμων (φυσικά με ιδιαίτερη αναφορά σε Pearl Harbor, D-day κλπ).

Μακάρι πάντως να βγούνε τέτοια παιχνίδια, γιατί πολύ θα ήθελα να παίξω Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πολέμους στο μέλλον, νομίζω θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Φυσικά να υπολογίζουμε σε καμιά δεκαετία να βγει το ΑΟΕ5...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το παιχνιδάκι είναι τέλειο... Έβαλα 1024x768 και όλα στο φουλ και δεν κολλάει καθόλου. Θα δοκιμάσω και με 1280x1024. Athlon 3000+ 6600GT...

Συγγνωμη, αλλα οταν λες ολα στο φουλ τι εννοεις? Και το antialiasing ?

Εγω σε 1280x1024 με τα παντα στο φουλ (A64 3200+, 6800GT!!) ψιλοκολουσε, οχι τοσο στο game, αλλα κυριως στο μενου που δειχνει απο πισω την πολη !

Για κανε καμια δοκιμη και πες.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Συγγνωμη, αλλα οταν λες ολα στο φουλ τι εννοεις? Και το antialiasing ?

Εγω σε 1280x1024 με τα παντα στο φουλ (A64 3200+, 6800GT!!) ψιλοκολουσε, οχι τοσο στο game, αλλα κυριως στο μενου που δειχνει απο πισω την πολη !

Για κανε καμια δοκιμη και πες.

Σε 1024x768 με όλα φουλ (και το anti-alias) δεν κολλάει... Σε 1152x864 με το anti-alias ψιλοκολλάει. Σε 1280x1024 κολλάει αρκετά. Με το anti-alias δεν είδα καμιά διαφορά όμως. Άρα μάλλον θα ανεβάσω ανάλυση και θα το βγάλω

Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αλλά εδώ γράφει ποια ports πρέπει να ανοιχτούν για το AOE.

Δοκίμασα μ' αυτές τις πόρτες αλλά τίποτα. δοκίμασα να ανοίξω και όλες τις πόρτες αλλά πάλι τίποτα :confused:

Με 6600GT στα 1280x1024 πάει μια χαρά με το antialiasing στο μέσο. Αν με καλύτερη κάρτα έχει χειρότερες επιδόσεις, μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα στο μηχάνημα.

Λοιπον guys το πηρα και εγω σημερα το game...

Πολυ καλοαλλα ειναι ψιλο μανουρα με τα home cities...

Εχω ψιλομπερδευτει...

Παντως απο γραφικα μαμαει...

Α επισης επαιξα ενα skirmish και στα 3 λεπτα μου εκανε επιθεση ενας στρατος 25 ατομων +...

lol...

Λοιπον guys το πηρα και εγω σημερα το game...

Πολυ καλοαλλα ειναι ψιλο μανουρα με τα home cities...

Εχω ψιλομπερδευτει...

Παντως απο γραφικα μαμαει...

Α επισης επαιξα ενα skirmish και στα 3 λεπτα μου εκανε επιθεση ενας στρατος 25 ατομων +...

lol...

Μήπως έβαλες δυσκολία το expert ή το hard?

by the way έχουν βγει και τα cheats φυσικά ;)

Πατήστε enter και γράψτε tuck tuck tuck, και θα σας βγάλει ενα αυτοκινητάκι που ΣΑΡΩΝΕΙ στο πέρασμά του. Κυριολεκτικά μιλάω :p

τα cheats είναι ότι πρέπει για την αρχή που μαθαίνεις το παιχνίδι, αλλά αργά η γρήγορα θα πρέπει να βασιστείς στις δικές σου ικανότητες. Κάπως έτσι έκανα κι εγώ με τα προηγούμενα AOE.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις απαιτήσεις συστήματος του ΑΟΕ3;

Από το official site:

- Windows XP

- 1.4 Ghz Processor

- 256 MB of Ram

- 64 MB Video Card with HW T&L

- DirectX 9c

129026.png?1640591734

Από το official site:

- Windows XP

- 1.4 Ghz Processor

- 256 MB of Ram

- 64 MB Video Card with HW T&L

- DirectX 9c

Thanks bill_viper. :)

τα cheats είναι ότι πρέπει για την αρχή που μαθαίνεις το παιχνίδι, αλλά αργά η γρήγορα θα πρέπει να βασιστείς στις δικές σου ικανότητες. Κάπως έτσι έκανα κι εγώ με τα προηγούμενα AOE.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις απαιτήσεις συστήματος του ΑΟΕ3;

Βασικά εγώ στις δικές μου ικανότητητες βασίζομαι, επειδή το trial δεν είχε cheats!

Μέχρι δυσκολία moderate μπορώ να νικήσω 7 αντιπάλους, στο hard και στο expert χρησιμοποιώ και κανένα αυτοκινητάκι :p

Τελικά το πήρα και εγώ το παιχνίδι και είναι φοβερό! Έχει καταπληκτική μουσική, τέλεια γραφικά και φοβερό σχεδιασμό. Δεν είναι και τόσο βαρύ για το pc τελικά. Σε ανάλυση 1024 Χ 768 που το παίζω (ποτέ δεν βάζω μεγαλύτερη έτσι και αλλιώς) και με όλα τα εχτρα στο φουλ δεν κολάει. Έχω ΝVidia Fx 5500 με 128ΜΒ μνήμη, επεξεργαστή Ρ4 στα 2,8 και μνήμη 1GB.

Εκεί που έχω πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω online...

Έχω κατεβάσει το τελευταίο patch v.1.1 αλλά όταν πάω να δημιουργήσω λογαριασμό για να παίξω στο ESO μου λεέι ότι το CD Key δεν ταιριάζει και σταματάει εκεί. Καμία ιδέα για το τι να κάνω pls? Αν θέλετε στείλτε μου PM ή σχολιάστε το εδώ μήπως βοηθήσει και άλλους. Με direct IP δεν δοκίμασα καθόλου, γιατί άκουσα ότι και άλοι έχουν πρόβλημα. Έχω dsl 384 με speedtouch 510i router.

:) TECHNOMANIAC :)

Τελικά το πήρα και εγώ το παιχνίδι και είναι φοβερό! Έχει καταπληκτική μουσική, τέλεια γραφικά και φοβερό σχεδιασμό. Δεν είναι και τόσο βαρύ για το pc τελικά. Σε ανάλυση 1024 Χ 768 που το παίζω (ποτέ δεν βάζω μεγαλύτερη έτσι και αλλιώς) και με όλα τα εχτρα στο φουλ δεν κολάει. Έχω ΝVidia Fx 5500 με 128ΜΒ μνήμη, επεξεργαστή Ρ4 στα 2,8 και μνήμη 1GB.

Έχω κατεβάσει το τελευταίο patch v.1.1 αλλά όταν πάω να δημιουργήσω λογαριασμό για να παίξω στο ESO μου λεέι ότι το CD Key δεν ταιριάζει και σταματάει εκεί. Καμία ιδέα για το τι να κάνω pls? Αν θέλετε στείλτε μου PM ή σχολιάστε το εδώ μήπως βοηθήσει και άλλους. Με direct IP δεν δοκίμασα καθόλου, γιατί άκουσα ότι και άλοι έχουν πρόβλημα. Έχω dsl 384 με speedtouch 510i router.

άσχετο με το μήνυμα σου αλλά μέσω lan έχω παίξει :D

Λογικό είναι να σου λέει invalid cd-key μιας και δεν είναι αυθεντικό...

ps:Έχουμε ακριβώς το ίδιο σύστημα με διαφορά την κάρτα γραφικών -nvidia 5600 128mb- και το παιχνίδι κολάει ελεεινά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις....

Φιλικά Δημήτρης

ps:Έχουμε ακριβώς το ίδιο σύστημα με διαφορά την κάρτα γραφικών -nvidia 5600 128mb- και το παιχνίδι κολάει ελεεινά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις....

ego pali me tin dikia sou karta(fx5600) me cpu 2.4 kai ram 512 me sxedon olla sto full(nomizo 2-3 ta exo valei sti mesi)de mou kolai katholou...

H 9600xt μου πάντως τα βρίσκει λίγο ζόρια...

Με direct IP παίζω κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα...(ΙSDN έχω βέβαια δεν έμπλέξα με port-forward)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

άσχετο με το μήνυμα σου αλλά μέσω lan έχω παίξει :D

Θα μπορούσες να μου πεις τις ρυθμίσεις που έκανες?? :O

Και αν κάποιος θέλει να μου πει τις πόρτες που πρέπει να ανοίξω για direct IP... καθώς και το πως θα βρίσκω την ΙP κάποιου έτσι ώστε να πάιξουμε μαζί...

Sory αν ζητώ κάτι που θεωρείται δεδομένο, αλλά παρότι φανατικός gamer, online games έχω πάιξει μόνο σε internet cafe :)

:) TECHNOMANIAC :)

Θα μπορούσες να μου πεις τις ρυθμίσεις που έκανες?? :O

Και αν κάποιος θέλει να μου πει τις πόρτες που πρέπει να ανοίξω για direct IP... καθώς και το πως θα βρίσκω την ΙP κάποιου έτσι ώστε να πάιξουμε μαζί...

Sory αν ζητώ κάτι που θεωρείται δεδομένο, αλλά παρότι φανατικός gamer, online games έχω πάιξει μόνο σε internet cafe :)

Δεν έκανα τίποτα διαφορετικο :) ενεργοποίησα το δίκτυο έτρεξα το παιχνίδι πάτησα multiplayer μετά Lan μετά host και έφτιαξα παιχνίδι (δεν έβαλα καθόλου ΙΡ) στον άλλο υπολογιστή έκανα ακριβώς τα ίδια αλλά αντι για host πάτησα join :)

εχω celleron 2.4, 512 ram, ΝVidia Fx 6600, τι λετε; θα τρεχει καλα ή θα κολλαει; το παιχνιδι βγανει σε cd ή dvd και ποσα δισκακια ειναι; και κατι σημαντικο για μενα, επαιξα πολυ λιγο το empire earth 2 αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το AL , το age 3 εχει καμια διαφορα σε αυτο; υπαρχει δηλ 'λογικη' στον τροπο αναπτυξης της αποικιας και των μαχων ή ειναι σαν καποια οπως american conquest ή cossacks που προσωπικα μου σπανε τα νευρα; :) και κατι ακομα...ειναι 3d?

Υπαρχει κανας οδηγος σε pdf να κατεβασω να μαθω για δυνατοτητες λαων και για το τι ρολο βαραν τα Home Cities ???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Για cheats ψάξε το λίγο στο google, για τις πόλεις κοίταξε και στην ιστοσελίδα: Age of Empires 3

Πλεονεκτήματα των λαών αλλά και πληροφορίες για κάθε unit θα βρείς στο history μέσα στο game.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Ρε παιδιά τελικά κατάφερε κανένας με DSL να παίξει με Direct IP; Αν ναι πώς;

ΥΓ: Εννοώ φυσικά με ρούτερ και όχι με usb modem!!! ;)