Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύτηκε στο site της Forthnet. Αναμενόταν αυτή η αναβάθμιση αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η πολιτική της μη αναβάθμισης όσων αγόρασαν τις προσφορές για 768 με 20,5 euro/μήνα και 1024 με 25,00 euro/μήνα. Τέτοιες ερασιτεχνικές εξαιρέσεις δεν πρέπει να γίνονται από εταιρείες που θέλουν να λέγονται μεγάλες και μάλιστα με αυτές τις φτηνές δικαιολογίες οτι δήθεν πληρώνει τα χρήματα που απαιτούνται για την 512 και έχει 1024. Δεν νομίζω κανείς να γνώριζε ότι αγοράζει γραμμη 512 και η φορθνετ την κάνει 1024. Όσοι αγόρασαν το πακέτο αγόρασαν συνδρομή 1024 με τιμή που αφορούσε συνδρομή 1024. Ελπίζω να διορθωθεί γιατί είναι κρίμα να τρέχουμε στο πακέτο της otenet που θα γίνει με τα ίδια λεφτά 2048.

πέστα παλικάρι μου, πεστα...έλεος, εμείς με την 1024, δεν πληρώνουμε δηλαδή ;:mad:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις σκεφτεί ότι μια πρώην 512 που θα γίνει 1024 κοστίζει από τον ΟΤΕ στον ISP γύρω στα 20€ το μήνα;

Έχεις σκεφτεί ότι μια πρώην 1024 που θα γίνει 2048 κοστίζει από τον OTE στον ISP λίγο πάνω από 30€ το μήνα;

Δηλαδή εμείς που πήραμε 1024 απο την Φορθνετ, με 25 ευρώ/μήνα...μπαίνουν μέσα; Ποιός τρελός το κάνει αυτό; Εξάλλου μιλάμε για ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση απο πλευράς ΟΤΕ, οπότε πιο το πρόβλημα για αναβάθμιση στα 2048 απο τα 1024; Θα πέσει το δίκτυο τους;:blink:

Δηλαδή εμείς που πήραμε 1024 απο την Φορθνετ, με 25 ευρώ/μήνα...μπαίνουν μέσα; Ποιός τρελός το κάνει αυτό; Εξάλλου μιλάμε για ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση απο πλευράς ΟΤΕ, οπότε πιο το πρόβλημα για αναβάθμιση στα 2048 απο τα 1024; Θα πέσει το δίκτυο τους;:blink:

Όσο ο ΟΤΕ δίνει την 1024 με 30€, ναι μπαίνουν μέσα.

Πλέον που τη δίνει με 20€ δε μπαίνουν μέσα.

Οι τιμές αφορούν τη χονδρική πώληση στους παρόχους.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton, το να μην είχε τον επαγγελματισμό μια μεγάλη εταιρία στα πλαίσια του ανταγωνισμού να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους είναι τελείως μα τελείως ανήθικο. Τη στιγμή που αποφασίζεις αναβαθμίσεις τισ προσφέρεις σε όλους. Οι συνδρομητές της 1024 δεν κατούρησαν στο πηγάδι. Αλλά εγώ δεν κολάω εκεί. Κολάω στην φτηνή αιτιολόγηση οτι η προσφορά μιλάει για συνδρομή 1024 στην τιμή της 512. Όταν οι κάποιοι αγόρασαν την προσφορά των 1024 δεν τους είπε κανείς οτι πρόκειται για 512 και η φορθνετ τους κάνει δώρο διπλασιασμό στα 1024. Είναι γελοίο... Πες δεν μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό και τελείωσέ το. Δλδ πας να κάνεις κάτι πρωτοποριακό, γιατί είναι η πρώτη εταιρεία που το ανακοινώνει επίσημα, και το χαλάς για λίγα ψωροευρώ? Δεν το καταλαβαίνει δλδ η κυρία φορθνετ ότι όλοι θα πάνε με τα ίδια λεφτά στο ondsl? Είναι απαράδεκτο, και είμαι σίγουρος οτι θα το καταλάβουν και από βδομάδα θα έχουμε νεότερα. ;) Το ελπίζω και το εύχομαι γιατί είναι κρίμα...
Nothing is colder than ice...

lewton, το να μην είχε τον επαγγελματισμό μια μεγάλη εταιρία στα πλαίσια του ανταγωνισμού να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους είναι τελείως μα τελείως ανήθικο.
Τι εννοείς ίσες ευκαιρίες;

Όποιος θέλει πληρώνει παραπάνω και πάει στα 2048.

Δεν του το απαγορεύει η Forthnet.

Τη στιγμή που αποφασίζεις αναβαθμίσεις τισ προσφέρεις σε όλους. Οι συνδρομητές της 1024 δεν κατούρησαν στο πηγάδι.
Μη γενικεύεις.

Oι συνδρομητές που έχουν 1024 και πληρώνουν 1024 θα αναβαθμιστούν σε 2048.

Αυτοί που έχουν 1024 και πληρώνουν 512 θα μείνουν στα 1024 και θα πληρώνουν 1024 με τις νέες τιμές.

Αλλά εγώ δεν κολάω εκεί. Κολάω στην φτηνή αιτιολόγηση οτι η προσφορά μιλάει για συνδρομή 1024 στην τιμή της 512. Όταν οι κάποιοι αγόρασαν την προσφορά των 1024 δεν τους είπε κανείς οτι πρόκειται για 512 και η φορθνετ τους κάνει δώρο διπλασιασμό στα 1024. Είναι γελοίο...
Το έλεγαν κάποιοι.

Τουλάχιστον εγώ το είχα γράψει άπειρες φορές.

Μια προσφορά που ανακοινώνεται 3 μέρες μετά την ανακοίνωση του ΟΤΕ για το διπλασιασμό είναι εμφανές ότι δεν είναι άσχετη με αυτόν.

Επί λέξη είχα γράψει "είναι εμφανές ότι η Forthnet και η OTEnet προσφέρουν πρόωρα αναβαθμισμένες συνδέσεις βάζοντας από την τσέπη τους τη διαφορά του κόστους για το διάστημα μέχρι να γίνει η αναβάθμιση".

Πες δεν μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό και τελείωσέ το. Δλδ πας να κάνεις κάτι πρωτοποριακό, γιατί είναι η πρώτη εταιρεία που το ανακοινώνει επίσημα, και το χαλάς για λίγα ψωροευρώ?
Δεν είναι λίγα ψωροευρώ έτσι αβέρτα-κουβέρτα.

Αυτά τα ευρώ είναι που κάνουν το πακέτο κερδοφόρο για την εταιρία.

Άλλο να μειώσει την τιμή αλλά να την διατηρήσει άνω του κόστους (κόβοντας δηλαδή το περιθώριο κέρδους της) και άλλο να την ρίξει κάτω του κόστους.

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Δεν το καταλαβαίνει δλδ η κυρία φορθνετ ότι όλοι θα πάνε με τα ίδια λεφτά στο ondsl?
Και τι να κάνει, να μπαίνει μέσα επί μονίμου βάσεως;

Είναι απαράδεκτο, και είμαι σίγουρος οτι θα το καταλάβουν και από βδομάδα θα έχουμε νεότερα. ;) Το ελπίζω και το εύχομαι γιατί είναι κρίμα...
Μπορεί και να το κάνει.

Ούτως ή άλλως μια ζωή κρέμεται από τα (μπιπ) του ΟΤΕ, τώρα στα γεράματα θα αλλάξει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλα μπορουσα αντι να παρω 1024 με δεσμευση ενος χρονου να επαιρνα 512 για 5 μηνες νομιζω και να γινομουν 1024 σε λιγες μερες.Ετσι ωστε οταν πεσουν οι τιμες να μην ειμαι δεσμευμενος..

Oι συνδρομητές που έχουν 1024 και πληρώνουν 1024 θα αναβαθμιστούν σε 2048.

Αυτοί που έχουν 1024 και πληρώνουν 512 θα μείνουν στα 1024 και θα πληρώνουν 1024 με τις νέες τιμές.

Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι όταν κάποιος αγόρασε το πακέτο της προσφοράς για 1024 δεν του είπε κανείς οτι πληρώνει πακέτο 512 αναβαθμισμένο. Ακόμα και τώρα να μπεις στο site της forthnet δεν μπορείς να αγοράσεις ταχύτητα 1024 kpbs παρα μόνον αν πληρώσεις αυτό το ποσό της προσφοράς. Δλδ εγώ που αγοράζω 1024 από την forthnet και το πληρώνω για 1024 δεν μπορεί να έρχεται να μου λέει οτι αυτό που πληρώνεις δεν είναι 1024. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Είναι ηλίθιο ως δικαιολογία. Διαφωνώ δλδ μαζί σου στο σημείο που λες οτι αυτοι που έχουν 1024 και πληρώνουν 512 θα μείνουν στα 1024, οτι εμείς των 1024 δεν πληρώνουμε 512 και έχουμε 1024 αλλά πληρώνουμε 1024 και απαιτούμε αναβάθμιση όπως και όλοι οι άλλοι. Έχω άδικο?

Απλα μπορουσα αντι να παρω 1024 με δεσμευση ενος χρονου να επαιρνα 512 για 5 μηνες νομιζω και να γινομουν 1024 σε λιγες μερες.Ετσι ωστε οταν πεσουν οι τιμες να μην ειμαι δεσμευμενος..

Θα έχανες αυτές τις λίγες μέρες. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οδηγεί δλδ σε αδικίες εις βάρος κάποιων πελατών. (Σημ.: adsl in-a-box στο 512 είναι για 6 μήνες 117 euro και δικαίωμα διακοπής μετά το πέρας του 6μηνου, για 1024 5 μήνες με 117 euro και υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία για 1 χρονο).

Δλδ εγώ που παίρνω 1024 πληρώνω τα ίδια λεφτα για για 5 μήνες (23,4 euro/μήνα) και μένω και δεμένος μαζί τους μετά και αυτός που παίρνει 512 έχει με τα λιγότερα λεφτά 1024 για 6 μήνες (19,5 euro/μήνα) και είναι και ελεύθερος να κάνει ότι θέλει μετά. Δεν συμφωνείται οτι πρόκειται για τραγική τιμολογιακή πολιτική που αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Ερασιτεχνική ίσως να ήταν καλύτερη λέξη...

Ή εναλλακτικά μπορούσες να πάρεις Vivodi Δίοδος με 129€ για ένα χρόνο και να πας στα 1024 όταν διπλασιαστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οδηγεί δλδ σε αδικίες εις βάρος κάποιων πελατών. (Σημ.: adsl in-a-box στο 512 είναι για 6 μήνες 117 euro και δικαίωμα διακοπής μετά το πέρας του 6μηνου, για 1024 5 μήνες με 117 euro και υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία για 1 χρονο).

Δλδ εγώ που παίρνω 1024 πληρώνω τα ίδια λεφτα για για 5 μήνες (23,4 euro/μήνα) και μένω και δεμένος μαζί τους μετά και αυτός που παίρνει 512 έχει με τα λιγότερα λεφτά 1024 για 6 μήνες (19,5 euro/μήνα) και είναι και ελεύθερος να κάνει ότι θέλει μετά. Δεν συμφωνείται οτι πρόκειται για τραγική τιμολογιακή πολιτική που αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Ερασιτεχνική ίσως να ήταν καλύτερη λέξη...

Έτσι...συμφωνώ και εγώ...θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι τέτοιο και να πέρναμε τώρα το 1mbit σε μικρότερη τιμή. Έλεος.

Έτσι...συμφωνώ και εγώ...θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι τέτοιο και να πέρναμε τώρα το 1mbit σε μικρότερη τιμή. Έλεος.

Δεν είναι μικρότερη.

Τα 512 (αυτά που θα γίνουν 1024) σε 1bill κάνουν 25,8€.

Οπότε και πάλι κερδίζετε 0,8€ το μήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για 6 ή για 5 μήνες;,γιατι εμενα μου είπαν (και έγινε)για 5 μήνες στα 512(απο 6

μήνες που ηταν για 384):worry:

Δεν είναι μικρότερη.

Τα 512 (αυτά που θα γίνουν 1024) σε 1bill κάνουν 25,8€.

Οπότε και πάλι κερδίζετε 0,8€ το μήνα.

lewton ξεκόλλα ρε συ... 117 οι έξι μήνες στα 512 με το adsl in-a-box θα γίνουν 1024. Δεν θα γίνουν μόνο τα 1bill. Το λέει καθαρά στην ανακοίνωση... Και εγώ αγαπώ την forthnet αλλά δεν κάνω και έτσι... είναι προφανής η αδικία και πρόκειται για άστοχη κίνηση που λογικά θα διορθωθεί...

lewton ξεκόλλα ρε συ... 117 οι έξι μήνες στα 512 με το adsl in-a-box θα γίνουν 1024. Δεν θα γίνουν μόνο τα 1bill. Το λέει καθαρά στην ανακοίνωση... Και εγώ αγαπώ την forthnet αλλά δεν κάνω και έτσι... είναι προφανής η αδικία και πρόκειται για άστοχη κίνηση που λογικά θα διορθωθεί...

Με ξέρεις από χθες και μου λες να ξεκολλήσω;

Κι εγώ μπορώ να σου πω να ξεκολλήσεις, ωραίο διάλογο θα κάνουμε.

Όσο εγώ έχω κολλήσει να την υπερασπίζομαι άλλο τόσο εσύ έχεις κολλήσει να απαιτείς από κάποιον να σου δώσει μια υπηρεσία κάτω του κόστους.

Anyway, όντως δεν αποκλείεται να το κάνει πλέον.

Ούτως ή άλλως είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Είτε θα επιμείνει να μην αναβαθμίσει αυτούς τους συνδρομητές με αποτέλεσμα αφενός να τους χάσει στο μέλλον και αφετέρου να πάνε όλοι οι νέοι ενδιαφερόμοι στην OTEnet, είτε θα τους αναβαθμίσει και θα μπαίνει μέσα.

Κι αυτό επειδή δεν έχει τα κότσια να φτιάξει δικό της δίκτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia apoti fenete molis mou anavathmistike kai i sindesi!!!meta apo misi ora sinexon restart tis sindesis ekana to test tis forthnet kai mou evgale :

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 221.42Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 699.05kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

fadazome ine etsi epidi exo ti prosfora tis 1is iouniou e?mipos ginete kapos na kano anavathmisi tis sindesis kai na plirono kapio poso to mina gia na exo ti 1024?

*to kofti i forthnet gia 786 adi 1024 ton vazi sti sindesi i sti grami?

Με ξέρεις από χθες και μου λες να ξεκολλήσω;

Κι εγώ μπορώ να σου πω να ξεκολλήσεις, ωραίο διάλογο θα κάνουμε.

Όσο εγώ έχω κολλήσει να την υπερασπίζομαι άλλο τόσο εσύ έχεις κολλήσει να απαιτείς από κάποιον να σου δώσει μια υπηρεσία κάτω του κόστους.

Λεει μαλλον για τα 0,8Ε που ειπες παραπανω..Γιατι δεν ειναι αυτο που μας καιει τα 0,8 που λες..

paidia apoti fenete molis mou anavathmistike kai i sindesi!!!meta apo misi ora sinexon restart tis sindesis ekana to test tis forthnet kai mou evgale :

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 221.42Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 699.05kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

fadazome ine etsi epidi exo ti prosfora tis 1is iouniou e?mipos ginete kapos na kano anavathmisi tis sindesis kai na plirono kapio poso to mina gia na exo ti 1024?

*to kofti i forthnet gia 786 adi 1024 ton vazi sti sindesi i sti grami?

Περίεργα νούμερα.

Το download μοιάζει για 768άρα σύνδεση, ενώ το upload για 1024άρα.

Anyway, αν τους ρωτήσεις θα σου πουν αν μπορείς να πας στα 1024 πληρώνοντας τη διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia na kano mia erotisi?xthes ekana tin sindesi stin forthnet me adsl in a box sta 1024.i sindesi tha ginei 2048 mexri ta mesa septembri?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

paidia na kano mia erotisi?xthes ekana tin sindesi stin forthnet me adsl in a box sta 1024.i sindesi tha ginei 2048 mexri ta mesa septembri?

Σύμφωνα με την προχτεσινή ανακοίνωση της forthnet μένεις στα 1024 γιατι πληρώνεις στην τιμή του 512. Κακώς που το αγόρασες. Αν μπορείς θα ήταν καλό να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις otenet ondsl την προσφορά στην οποία με 26 εuro/μήνα (1 euro δλδ παραπάνω απο forthnet) έχεις 2048. Μισή τιμή δλδ σου κάθεται...

Σύμφωνα με την προχτεσινή ανακοίνωση της forthnet μένεις στα 1024 γιατι πληρώνεις στην τιμή του 512. Κακώς που το αγόρασες. Αν μπορείς θα ήταν καλό να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις otenet ondsl την προσφορά στην οποία με 26 εuro/μήνα (1 euro δλδ παραπάνω απο forthnet) έχεις 2048. Μισή τιμή δλδ σου κάθεται...

Γιατί ρε παιδιά να το κάνει αυτό η forthnet στους πελάτες της?????? :cry:

Ήταν και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο του internet, αλλά εάν συνεχίσει έτσι και δεν κάνει τις 1024 2048 , θα χάσει πάρα πολύ από το κύρος της........ :mad: :mad: :mad:

Προσωπικά, είμαι ένας από τους άτυχους που μόλις αγόρασε 1024 1bill με 25 ευρώ το μήνα, και να φανταστείτε ότι ρώτησα επίτηδες δύο υπαλλήλους πριν κάνω την αλλαγή και μου είπαν ότι η αναβάθμιση σε 2048 θα γίνει κανονικά..... :mad: :mad:

Δηλαδή τι παραπάνω έχει η Otenet που θα το κάνει με 26 ευρώ, ενώ η φόρθνετ όχι????

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ 1024 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2048 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ.......... ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Η ΦΟΡΘΝΕΤ ΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??????

Προτείνω να μαζευτούμε όλοι όσοι είμαστε "θύματα" των τελευταίων ανακοινώσεων της Forthnet και να διαμαρτυρυθούμε, απο τη στιγμή που όλες οι εταιρίες θα κάνουν δωρεάν αναβάθμιση ενώ η Forthnet όχι... :O :O :O

:) TECHNOMANIAC :)

Γιατί ρε παιδιά να το κάνει αυτό η forthnet στους πελάτες της?????? :cry:

Ήταν και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο του internet, αλλά εάν συνεχίσει έτσι και δεν κάνει τις 1024 2048 , θα χάσει πάρα πολύ από το κύρος της........ :mad: :mad: :mad:

Προσωπικά, είμαι ένας από τους άτυχους που μόλις αγόρασε 1024 1bill με 25 ευρώ το μήνα, και να φανταστείτε ότι ρώτησα επίτηδες δύο υπαλλήλους πριν κάνω την αλλαγή και μου είπαν ότι η αναβάθμιση σε 2048 θα γίνει κανονικά..... :mad: :mad:

Δηλαδή τι παραπάνω έχει η Otenet που θα το κάνει με 26 ευρώ, ενώ η φόρθνετ όχι????

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ 1024 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2048 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ.......... ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Η ΦΟΡΘΝΕΤ ΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??????

Προτείνω να μαζευτούμε όλοι όσοι είμαστε "θύματα" των τελευταίων ανακοινώσεων της Forthnet και να διαμαρτυρυθούμε, απο τη στιγμή που όλες οι εταιρίες θα κάνουν δωρεάν αναβάθμιση ενώ η Forthnet όχι... :O :O :O

Το τραγικό φίλε tromb1 είναι οτι η forthnet αναβαθμίζει δωρεάν όλες τις συνδέσεις της εκτός της προσφοράς των 1024, επειδή όπως υποστηρίζουν μερικοί θα έχει ζημία άμα το κάνει. Και ρωτάω εγώ, ποιός που είναι να αγοράσει τώρα adsl δεν θα τρέξει στην οτενετ που δίνει διπλάσια ταχύτητα στα ίδια λεφτά? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

υγ.: Το πρωί που μίλησα με τηλεφωνήτρια forthnet για κάποιες άλλες δουλειές αφού μου είπε οτι έχουν ρητή εντολή να ενημερώνουν ότι ΔΕΝ θα αναβαθμίσουν τις 1024 και ότι δεν σκοπεύουν να το κάνουν, της τα έψαλα πολύ άγρια και μου υποσχέθηκε οτι θα μεταφέρει τα παράπονα στους αρμοδίους (στάνταρ :p ).

Το τραγικό φίλε tromb1 είναι οτι η forthnet αναβαθμίζει δωρεάν όλες τις συνδέσεις της εκτός της προσφοράς των 1024, επειδή όπως υποστηρίζουν μερικοί θα έχει ζημία άμα το κάνει. Και ρωτάω εγώ, ποιός που είναι να αγοράσει τώρα adsl δεν θα τρέξει στην οτενετ που δίνει διπλάσια ταχύτητα στα ίδια λεφτά? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Μα γι αυτό το κάνει ο ΟΤΕ (OTEnet == OTE). Να εξαντλήσει είτε οικονομικά

τους ανταγωνιστές, είτε να πάρει τους πελάτες.

Ο ΟΤΕ πουλάει 33,28 ευρώ το μήνα την γραμμή 2048 στους παρόχους, και 26 στον τελικό πελάτη.

Στους παρόχους χρεώνει επίσης 41,6 ευρώ ενεργοποίηση, στον τελικό πελάτη μηδέν.

Στον τελικό πελάτη επίσης δίνει modem, Internet, υποστήριξη, διαφήμηση κλπ.

Έτσι κερδίζει από τους παρόχους και επιδοτεί τον τελικό πελάτη.

Στόχος: εξόντωση των ISPs, και μετά θα περιλάβει τους τελικούς πελάτες..

Γιάννης

Όπως και να χει ρε παιδιά, η φόρθνετ χτυπάει με αυτή την ανακοίνωση τους ίδιους της τους πελάτες..... Είναι ντροπή της από τη στιγμή που δεν ειδοποίησε νωρίτερα ότι όσοι πάρουν την προσφορά με την 1024 ΔΕΝ θα δικαιούνται την ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση που προσφέρουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πάροχοι.........

Τουλάχιστον η γραμμή θα γίνει 2048 σε εμάς που έχουμε 1024, μπας και πιάσουμε λίγο καλύτερη ταχύτητα από τώρα που πιάνουμε 750-850 kbps?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ και όχι να πληρώνει στον ΟΤΕ αναβαθμισμένες γραμμές 512 για να προσφέρει στους πελάτες της 1024!!!!!!! :X :X :X

:) TECHNOMANIAC :)

Όπως και να χει ρε παιδιά, η φόρθνετ χτυπάει με αυτή την ανακοίνωση τους ίδιους της τους πελάτες..... Είναι ντροπή της από τη στιγμή που δεν ειδοποίησε νωρίτερα ότι όσοι πάρουν την προσφορά με την 1024 ΔΕΝ θα δικαιούνται την ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση που προσφέρουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πάροχοι.........

Τουλάχιστον η γραμμή θα γίνει 2048 σε εμάς που έχουμε 1024, μπας και πιάσουμε λίγο καλύτερη ταχύτητα από τώρα που πιάνουμε 750-850 kbps?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ και όχι να πληρώνει στον ΟΤΕ αναβαθμισμένες γραμμές 512 για να προσφέρει στους πελάτες της 1024!!!!!!! :X :X :X

mou aresei pou rotisa tin ipalilo.an isxiei kati tetio tha giriso piso to paketaki kai tha pao ston ote i vivodi.thanks

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...