Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο 1bill συμπεριλαμβάνεται το κόστος γραμμής στον ΟΤΕ, στο Fast Internet δεν συμπεριλαμβάνεται (πρέπει να ενεργοποιήσεις & να πληρώσεις ξεχωριστά την γραμμή στον ΟΤΕ).

Θελω να πω οτι στο 1bill δινεις 100,10 ευρω, ενω στο Fast Internet 52,40.

Αν προσθεσουμε στο 52,40 το ποσο των 15,90*6μηνες του ΟΤΕ, εχουμε 147,8 ευρω.

Δηλαδη συγκρινοντας το 100,10 με το 147,8 εχουμε μια διαφορα των 47,7 ευρω υπερ του 1bill (τα 47,7 ευρω ειναι ουσιαστικα τα 15,9*3 του ΟΤΕ). Οποτε δεν ισχυει το "h 3+3 einai mono ISP, den perilamvanei grammh" που ειπε ενας φιλος παραπανω.

Και στις 2 περιπτωσεις δεν εβαλα ουτε το τελος ενεργοποιησης ουτε το φπα.

Με ενδιαφερει η προσφορα. Διωρθωστε με αν κανω καπου λαθος.

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eγώ πάλι ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση της γραμμής από την Πέμπτη...έχω ψιλοξενερώσει πάντος... :(

6 days and counting... :O

EDIT: πήρα τηλ. στο 134 για να με ενημερώσουν πότε θα γίνει adsl η γραμμή μου... και μου λένε ότι έγινε και μάλιστα σήμερα 11/01/2006 :lol: :lol: πάω να δω και τη γνώμη είχε το modem...αλλά τζίφος (δεν άναβε το led dsl) γιατί απλούστατα δεν έγινε ακόμα η γραμμή adsl (δηλ. αυτό κατάλαβα) χτυπάω και ένα phoni :lol: στην forthnet και τους λέω έτσι και έτσι με τον οτέ και μου απαντάνε ότι αν ήταν έτσι θα τους είχε ειδοποιήσει o πΟΤΕ για να συνεχίσουν με username και password...γιατί έχω την εντύπωση ότι με δουλεύουν...? (όχι δηλ. μόνο εμένα αλλά όλους) χαχαχα είναι πολύ λαλακες :lol: μην με βλέπετε χαρούμενο γιατί κατα τα άλλα τα έχω πάρει άγρια :mad: :mad: :mad:

Eγώ πάλι ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση της γραμμής από την Πέμπτη...έχω ψιλοξενερώσει πάντος... :(

6 days and counting... :O

EDIT: πήρα τηλ. στο 134 για να με ενημερώσουν πότε θα γίνει adsl η γραμμή μου... και μου λένε ότι έγινε και μάλιστα σήμερα 11/01/2006 :lol: :lol: πάω να δω και τη γνώμη είχε το modem...αλλά τζίφος (δεν άναβε το led dsl) γιατί απλούστατα δεν έγινε ακόμα η γραμμή adsl (δηλ. αυτό κατάλαβα) χτυπάω και ένα phoni :lol: στην forthnet και τους λέω έτσι και έτσι με τον οτέ και μου απαντάνε ότι αν ήταν έτσι θα τους είχε ειδοποιήσει o πΟΤΕ για να συνεχίσουν με username και password...γιατί έχω την εντύπωση ότι με δουλεύουν...? (όχι δηλ. μόνο εμένα αλλά όλους) χαχαχα είναι πολύ λαλακες :lol: μην με βλέπετε χαρούμενο γιατί κατα τα άλλα τα έχω πάρει άγρια :mad: :mad: :mad:

Νωρίς είσαι ακόμα. Εγώ είχα κάνει αίτηση στις 9/12 και είχα dsl στις 27/12.

:p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

loipon eixa ondsl kit tis otenet pou elige stis 4/1(tetarti)

stis 5/1 stelnw tin aitisi gia adsl in a box plus.

ti deftera 9/1 kovetai i adsl grammi apo ton ote(ondsl kit).

Kai SIMERA 11/1 exw ADSL powered by forthnet!!!!

Katholou asxima mou fainetai!!!!

p.s. vevaia egw to eida oti energopoiithike apo to lampaki kai tous pira tilefwno kai mou dwsane ena demo mexri na tous enimerwsei o pote gia tin energopoiisi tis grammis.

Na nai kala oi anthrwpoi!!!!

Occupational Therapist

σκεφτομαι να παρω το adsl1bill με συνδεση στα 384,32.80 ευρω .εχει δωρο το τελος ενεργοποιησης και το modem.αν το έχει κανεις θα ηθελα να με ενημερωσει αν παιζουν τιποτα κρυφες χρεωσεις αν ειναι ικανοποιημενος απο την ταχυτητα και την υπηρεσια γενικοτερα και επισης αν αξιζει το modem που δινουν . ειμαι 4 χρονια με isdn και otenet ,σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία βαζοντας dsl αλλα επειδη μέχι τωρα δεν ειχα σοβαρο προβλημα απο τον οτε :) χρειάζομαι μια συμβουλη για τα πλεονεκτηματα της forthnet γενικοτερα.ευχαριστώ
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Καλησπέρα παιδιά και καλη χρονιά. Έχω το adsl in a box εδώ και πολλούς μήνες (περίπου 10). Το πρώτο πακέτο το είχα πάρει για την ορεστιάδα όπου έμενα και μπορώ να πω οτι ήμουν άκρως ικανοποιημένος καθώς ειχα μια σταθερή ταχύτητα 38-40 kb/sec οποιαδήποτε ώρα.:) Το πακέτο τελείωσε την περίοδο που θα πήγαινω για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσ/νικη (Οκτώβριος). Οπότε αφού ήμουν πράγματι πολύ ικανοποιημένος αποφάσισα να αγοράσω ξανά το πακέτο. Πήρα το plus αυτή τη φορά καθώς ήθελα το ρουτερ που είχε για δημιουργία lan. Όμως πραγματικά καθώς περνάει ο χρόνος η ταχύτητα στην θεσ/νικη πέφτει και πέφτει συνεχώς.:( Για να μην τα πολυλογώ η ταχύτητα τις ώρες αιχμής (10 πμ - 1 πμ) ειναι απο 20-25 kb/sec ενώ τις άλλες ώρες ίσα που αγγίζει τα 30 kb/sec. :mad: Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι δικό μου αλλα δυστυχώς είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Οπότε σκευτείται αν θα πάρετε και εσείς το μποξ στην θεσ/νικη. Ευχαριχτώ!!!
Nothing is colder than ice...

Καλησπέρα παιδιά και καλη χρονιά. Έχω το adsl in a box εδώ και πολλούς μήνες (περίπου 10). Το πρώτο πακέτο το είχα πάρει για την ορεστιάδα όπου έμενα και μπορώ να πω οτι ήμουν άκρως ικανοποιημένος καθώς ειχα μια σταθερή ταχύτητα 38-40 kb/sec οποιαδήποτε ώρα.:) Το πακέτο τελείωσε την περίοδο που θα πήγαινω για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσ/νικη (Οκτώβριος). Οπότε αφού ήμουν πράγματι πολύ ικανοποιημένος αποφάσισα να αγοράσω ξανά το πακέτο. Πήρα το plus αυτή τη φορά καθώς ήθελα το ρουτερ που είχε για δημιουργία lan. Όμως πραγματικά καθώς περνάει ο χρόνος η ταχύτητα στην θεσ/νικη πέφτει και πέφτει συνεχώς.:( Για να μην τα πολυλογώ η ταχύτητα τις ώρες αιχμής (10 πμ - 1 πμ) ειναι απο 20-25 kb/sec ενώ τις άλλες ώρες ίσα που αγγίζει τα 30 kb/sec. :mad: Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι δικό μου αλλα δυστυχώς είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Οπότε σκευτείται αν θα πάρετε και εσείς το μποξ στην θεσ/νικη. Ευχαριχτώ!!!

Δεν είναι θέμα της Forthnet αυτό, αλλά θέμα του γεμάτου προφανώς dslam που θα ανήκεις.

Στην Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ με ondslKit και οι ταχύτητες μου στην καλύτερη περίπτωση είναι 35, νορμάλ κατεβάζω με 25-30 και πολλές φορές κάτω απο 15.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Χα, εγω ειμαι σε ενα κ@#ω@#λοχωρι εξω απο την θεσ/νικη και κατεβαζω με 40-42 ολη μερα, μεχρι να παρουν ολοι οι τσομπαν εδω χαμπαρι την το ντιεσεελι, εχουμε καιρο.

Ερωτηση για τους χρηστες Forthnet που αφηνουν το PC συνεχως ανοικτο:

Καθε ποτε τους κανει restart η συνδεση και τους δινει νεα IP??????

Ετοιμαζομαι να γυρισω στην εταιρια και αυτο ειναι πολυ συμαντικο για μενα

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Δεν έχεις router με dynamic DNS client (π.χ. dtdns);

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Kalimera!Evala 384 adsl in a box sti salonika kedro!Piano to poli mexri 20 kb/sec ..Sto testaki mou dixnei eos 205kbps...!!exo apogoiteytei telios!Tous pira tilefono kai mou elegan ena soro dikeologies sxetika me anavathmiseis pou ginode ayti tin ebdomada sto kedro stis grammes tou adsl se sinergasia me ton Ote!Mou ipan kai gia fortomeno diktio ktl..de ksero ti na kano!Einai krima pados!plirono 384 kai de piano oute ta misa!

Kalimera!Evala 384 adsl in a box sti salonika kedro!Piano to poli mexri 20 kb/sec ..Sto testaki mou dixnei eos 205kbps...!!exo apogoiteytei telios!Tous pira tilefono kai mou elegan ena soro dikeologies sxetika me anavathmiseis pou ginode ayti tin ebdomada sto kedro stis grammes tou adsl se sinergasia me ton Ote!Mou ipan kai gia fortomeno diktio ktl..de ksero ti na kano!Einai krima pados!plirono 384 kai de piano oute ta misa!

Hello burned:)! Σου είπα, όταν θα βάλω κι εγώ σε λίγες μέρες, θα πάμε μαζί να κάνουμε αίτηση να μας βάλουν 512 με τα ίδια λεφτά. Μόνο έτσι θα πιάνουμε αυτά που υπόσχεται η 384. Ειδάλλως είναι απλά απαράδεκτοι και κοροιδεύουν τον κόσμο:mad: . Πάω να δώσω τώρ, καλή μου επιτυχία:p

Prepi na prose3oume to problimasou prota apola ine aparadekti i taxititasou gia 384

basika prepi na doume kapia themata as poume ti e3oplismo exis se pio dislam peftis to setup tou routers k.t.l.

basika extes ekana ena test me ton e3oplismotou me 1 MB grami ebgaze 40Kbps

download & 60Kbps up me alo router ebgala me tin proti 860kbps 180 antistixa

ara pezoun pola pragmata me ta routerakia kai tin simbatotita me ta dislam tou OTE (pou na dis auta pou onomazode IBAS)

kanemas post ton e3oplismosou mpas ke kataferoume kati kalitero

Hello burned:)! Σου είπα, όταν θα βάλω κι εγώ σε λίγες μέρες, θα πάμε μαζί να κάνουμε αίτηση να μας βάλουν 512 με τα ίδια λεφτά. Μόνο έτσι θα πιάνουμε αυτά που υπόσχεται η 384. Ειδάλλως είναι απλά απαράδεκτοι και κοροιδεύουν τον κόσμο:mad: . Πάω να δώσω τώρ, καλή μου επιτυχία:p

Den nomizo na ine etsi filemou apla prepi na 3eris pos i ADSL se sxesi me ta mistomena ine pos ta deutera exoun egkiimeno bandwidth pragma pou den ginete sta ADSL to sigouro ine pos oso trabas anigis ton agogosou mexri na ftasi sta 384 p.x. na 3ekinisis download apo 20kb kai siga siga na tini na ftasi sta 40

elpizo na 3emple3a kapos ta pragmata :)

Τι μάρκα είναι το modem σου?

Den nomizo na ine etsi filemou apla prepi na 3eris pos i ADSL se sxesi me ta mistomena ine pos ta deutera exoun egkiimeno bandwidth pragma pou den ginete sta ADSL to sigouro ine pos oso trabas anigis ton agogosou mexri na ftasi sta 384 p.x. na 3ekinisis download apo 20kb kai siga siga na tini na ftasi sta 40

elpizo na 3emple3a kapos ta pragmata :)

Αν λάβω υπόψιν αυτά που λές, τότε αν χρησιμοποιήσουμε το adsl modem της Sagem που δίνει ο ΟΤΕ με το Ondsl kit, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε διαφορά, αφού προφανώς θα είναι πιο συμβατό με τα dslam του ΟΤΕ, απ'ότι το Crypto της Forthnet. Γνωρίζει κανείς αν «παίζει» το Sagem 840 του ΟΤΕ με το adsl in a box της Forthnet? Τι ρυθμίσεις χρειάζονται να αλλάξουν?

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη:)

Παιδιά σε πόσο καιρό σας ενεργοποιήθηκε το adsl in-a-box?

περιμένω 3 μέρες και με έχει φάει η αγωνία :p

Σοβαρά τώρα θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμα? :worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδιά σε πόσο καιρό σας ενεργοποιήθηκε το adsl in-a-box?

περιμένω 3 μέρες και με έχει φάει η αγωνία :p

Σοβαρά τώρα θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμα? :worry:

Θα περιμένεις πάρα πολύ όπως όλοι μας...

Σου παραθέτω μόνο το παρακάτω thread για να απογοητευτείς.

Enjoy!:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91756

5/1 agorasa to adsl in a box apo to plasio sti salonika kai 11/1 ksekinisa na katebazo!!!Tha theorousa ton eauto mou poli tixero gia tin taxitati energopoisi alla me xalase i taxitita...akomi ta idia!eimai pada sta 20kb me 384 kbps...(perioxi salonika kedro!)

Με 159ε+ΦΠΑ(?) θα έχω 6 μήνες σύνδεση ADSL της 4νετ?Πρέπει να πληρώσω και το τέλος ενεργοποίησης του Οτε?Τι άλλο?

με 129Ε τελική τιμή θα έχεις 6μήνες adsl στα 384 με τοin-a-box όλα πληρωμένα (τέλος ενεργοποίησης, μηνιαίο πάγιο οτέ και την συνδεση στην forthnet)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Με 159ε+ΦΠΑ(?) θα έχω 6 μήνες σύνδεση ADSL της 4νετ?Πρέπει να πληρώσω και το τέλος ενεργοποίησης του Οτε?Τι άλλο?

Η τιμή που αναφέρεις , ισχύει για το adsl in a box plus της Forthnet και ξεμπερδεύεις για 6 μήνες. Είναι όλα πληρωμένα.

Crazydog : Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...Είσαι σε υπεργεμάτο dslam δυστυχώς και αυτές είναι οι ταχύτητες..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Παιδια αποφυγετε την Forthnet. Τον τελευταιο καιρο εχω μεγαλη μειωση ταχυτητας και η απαντηση απο το τεχνικο τμημα τους ηταν απλα ΦΤΑΕΙ Ο ΟΤΕ και οτι πληρωσατε πηρατε. Ας περναρτε μισθωμενη γραμμη να ειχατε guarantee ταχυτητα.!!! Ακουτε?

Δηλαδη αγορασαμε σ****α συνδεση ηθελε να πει ο τυπος. Ωραια.

SV9PFY

Εγω απο ταχυτητα ειμαι ευχαριστιμενος(35-42 συνεχεια)!!!

Αλλο ειναι το προβλημα μου,απ οτι εχω καταλαβει αποσυνδεεται αρκετες φορες. Εχω αυτη την εντυπωση επειδη εχω δει πολλες φορες να εχουν σταματησει καποια downloads και εχω πετυχει και πολλες φορες το μσνμεσεντζερ να κανει ρικονεκτ. Αυτο με το μεσεντζερ το εχω παρατηρησει συνηθως οτν χτυπαει το σταθερο τηλεφωνο:wacko: :wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...