minovg Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Λοιπον κατεληξα! Η συνδρομη της ΗΟΛ τελειωνει στο τελος του μηνα και επιστρεφω στην αγκαλια της Φορτθνετ! Το 3+3 εχει την πιο ανταγωνιστικη τιμη, 10 ευρω για τα 384 και δε με δεσμευει και για πολυ μεγαλο διαστημα.... Κι εγώ ίδια περίπτωση είμαι Κώστα. Λήγει τέλη του μήνα και είμαι ολοταχώς με τα σημερινά δεδομένα για το 3+3 της Φορθνετ αλλά παίζει να επιλέξω την 512 αφού έχω ήδη και 512 γραμμή (λόγω κλήσεων Voip). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Κι εγώ ίδια περίπτωση είμαι Κώστα. Λήγει τέλη του μήνα και είμαι ολοταχώς με τα σημερινά δεδομένα για το 3+3 της Φορθνετ αλλά παίζει να επιλέξω την 512 αφού έχω ήδη και 512 γραμμή (λόγω κλήσεων Voip). Κοιταζα τις τιμες και πανω που λεω θα παω για 512 ξαφνικα θυμηθηκα οτι πρεπει να αναβαθμισω και τη γραμμη του ΟΤΕ... Ποτε θα καταργησουν αυτη τη χαζομαρα??? Σαν να πληρωνεις αλλο παγιο αν μηλασ 20 λεπτα το μηνα στο τηλεφωνο και αλλο αμα μηλας 50 λεπτα... Δε ξερω το σκεφτομαι ακομα για τα 512... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Κοιταζα τις τιμες και πανω που λεω θα παω για 512 ξαφνικα θυμηθηκα οτι πρεπει να αναβαθμισω και τη γραμμη του ΟΤΕ... Ποτε θα καταργησουν αυτη τη χαζομαρα??? Σαν να πληρωνεις αλλο παγιο αν μηλασ 20 λεπτα το μηνα στο τηλεφωνο και αλλο αμα μηλας 50 λεπτα... Δε ξερω το σκεφτομαι ακομα για τα 512... Είναι μικρή η διαφορά, πιστεύω ότι αξίζει μια 512. Εγώ μάλλον και συνδρομή 512 θα πάρω. Θα σου λειτουργεί άψογα και το Voip καθώς και θα έχεις χαμηλά pings αν παίζεις online gaming (δεν θα υπάρχει ο περιορισμός των πακέτων UDP από ΟΤΕ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Είναι μικρή η διαφορά, πιστεύω ότι αξίζει μια 512. Εγώ μάλλον και συνδρομή 512 θα πάρω. Θα σου λειτουργεί άψογα και το Voip καθώς και θα έχεις χαμηλά pings αν παίζεις online gaming (δεν θα υπάρχει ο περιορισμός των πακέτων UDP από ΟΤΕ). Μόνο και μόνο για το voip αξίζει μιας και θα μειώσεις αισθητά τον τηλεφωνικό λογαριασμό.Οπότε κερδίζεις λεφτά από κεί. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Κι εγώ για το 3+3 της Forthnet στα 384 πάω τώρα που τελειώνει η HOL... Παρόλο που έχω ένα αξιοσέβαστο ποσοστό έκπτωσης στην Otenet, και πάλι η Forthnet είναι περίπου 5€ φθηνότερη ανά μήνα... seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΤΟ MODEMAKI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟ MODEM ΓΙΑ PSTN ΣΥΝΔΕΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ADSL ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ??ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗ? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 1. Οχι δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν PSTN modem. 2. Θέλει διακλαδωτη και ένα φιλτράκι ΑΚΡΙΒΩΣ πριν την τηλεφωνικη συσκευη ή εναλλακτικά μόνο ένα splitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΤΟ MODEMAKI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟ MODEM ΓΙΑ PSTN ΣΥΝΔΕΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ADSL ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ??ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗ? Με ένα Splitter είσαι ok.Έτσι το'χω εγώ και παίζει μια χαρά:D Προσοχή όμως, αν έχεις κι άλλα τηλέφωνα στο σπίτι, ή θα πρέπει εκεί που θα μπεί το splitter και το modem να είναι η κεντρική τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού ή θα χρειαστούν φιλτράκια σε κάθε άλλη τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 ερώτηση: αν βάλω splitter στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου και το modem το συνδέσω σκέτο σε άλλη πρίζα (μακριά) μόνο του γίνεται?? this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 ερώτηση: αν βάλω splitter στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου και το modem το συνδέσω σκέτο σε άλλη πρίζα (μακριά) μόνο του γίνεται?? Θα κάνεις όπως ορίζει το πλάνο που σου δίνεται. Αλχημείες δε χωράνε σ'αυτά. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 paidia se 2 evdomades telionei i sindesi mou me to ondsl kit kai thelo na paro to kouti tis forthnet adsl in a box me tous 3+3...afto vgenei mono se 384 i kai se 512?epidi endiaferome gia 512 kai sto site tous den vrika tpt.... http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ερώτηση: αν βάλω splitter στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου και το modem το συνδέσω σκέτο σε άλλη πρίζα (μακριά) μόνο του γίνεται?? Aν έχεις PSTN το modem το βάζεις χύμα σε όποια πρίζα θέλεις. Εφόσον βέβαια δεν πάιρνουν οι άλλες πρίζες (μεταξύ τους και αυτή που θα βάλεις το modem) σήμα από την έξοδο του splitter που είναι για τις τηλεφωνικές συσκευες μόνο. Σιγά μη καταλαβες, έτσι όπως τα είπα.:p Για να τα ξεκαθαρίσεις. Στη πρίζα που θα συνδέσεις modem και τηλεφωνο θα βάλεις ενα splitter. Στις υπόλοιπες πρίζες που θα έχεις τηλέφωνα, ένα φιλτράκι μόνο. Αν στη πρίζα που θα βάλεις το modem δεν θα βάλεις και τηλέφωνο τότε μπορείς να συνδέσεις το modem χύμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 paidia se 2 evdomades telionei i sindesi mou me to ondsl kit kai thelo na paro to kouti tis forthnet adsl in a box me tous 3+3...afto vgenei mono se 384 i kai se 512?epidi endiaferome gia 512 kai sto site tous den vrika tpt.... Και τα 2 πακέτα που δίνει στα adsl in a box (και το Plus δηλαδή) είναι στα 384/128. Δεν παίζει για 512. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Παίδες μου ήρθε σήμερα και εμένα το adsl in a box plus 3+3 και όλα καλά...η μάλλον σχεδον καλά εκτός από 2 πράματα... 1)πρέπει να περιμένω 12μέρες τον κολοοτε (καλά αυτό δεν με πειράζει και τόσο) 2) ανοίγω το κουτί και τι βλέπω? βλέπω το Linksys WAG354G να έχει πάνω του γρατζουνιές μαυρίλες γενικά έμοιαζε να είναι μεταχειρισμένο :blink: πάντος δεν ήταν τπτ ανοιχτο...όλα ήταν σφραγησμένα με τις ζελατίνες τους...τη συμβαίνει αγόρασα "καινουριο" και πήρα μεταχειρισμένο? τι να κάνω δεν μπορώ να το βλέπω έτσι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Παίδες μου ήρθε σήμερα και εμένα το adsl in a box plus 3+3 και όλα καλά...η μάλλον σχεδον καλά εκτός από 2 πράματα... 1)πρέπει να περιμένω 12μέρες τον κολοοτε (καλά αυτό δεν με πειράζει και τόσο) 2) ανοίγω το κουτί και τι βλέπω? βλέπω το Linksys WAG354G να έχει πάνω του γρατζουνιές μαυρίλες γενικά έμοιαζε να είναι μεταχειρισμένο :blink: πάντος δεν ήταν τπτ ανοιχτο...όλα ήταν σφραγησμένα με τις ζελατίνες τους...τη συμβαίνει αγόρασα "καινουριο" και πήρα μεταχειρισμένο? τι να κάνω δεν μπορώ να το βλέπω έτσι!! Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από όπου το αγόρασες. Δε μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Όσο γρηγορότερα μάλιστα, τόσο το καλύτερο. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από όπου το αγόρασες. Δε μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Όσο γρηγορότερα μάλιστα, τόσο το καλύτερο. θα μου αντικαταστήσουν μόνο το Linksys WAG354G ή όλο το πακέτο? damn... γιατί όλα συμβαίνουν σε μένα :cry: λοοολ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 θα μου αντικαταστήσουν μόνο το Linksys WAG354G ή όλο το πακέτο? damn... γιατί όλα συμβαίνουν σε μένα :cry: λοοολ Βρε πάρε ρώτα που επείγει εκεί. :p Θα σου αντικαταστήσουν το Linksys λογικά. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Με ένα Splitter είσαι ok.Έτσι το'χω εγώ και παίζει μια χαρά:D Προσοχή όμως, αν έχεις κι άλλα τηλέφωνα στο σπίτι, ή θα πρέπει εκεί που θα μπεί το splitter και το modem να είναι η κεντρική τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού ή θα χρειαστούν φιλτράκια σε κάθε άλλη τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ?ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛ? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ?ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛ? Στο δίνουν μαζί με το μόντεμ. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ?ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛ? Και σε περίπτωση που δεν στο δώσουν έχει ο ΟΤΕ ή κάποιος συνεταιρισμός ηλεκτρολόγων και δεν κοστίζει πολύ. Για την δεύτερη ερώτηση σου, διάβασε καλύτερα τι γράφω πιο πάνω;) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ρε παιδιά μία ερώτηση... Είμαι συνδρομητής forthnet αλλά θέλω να αγοράζω e-mail από otenet... Γίνεται? AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Και σε περίπτωση που δεν στο δώσουν έχει ο ΟΤΕ ή κάποιος συνεταιρισμός ηλεκτρολόγων και δεν κοστίζει πολύ. Etsi akribos. 2-3-4 eyro (to poli). Kai epeidi o ote pezei na argisei na sto ferei (an den yparxei me to modem pou agorases i me to kouti pou pires), isos na xreiazstei na to agoraseis (elpizo na min bgo alithinos:)) Emena pantos o ote ekane 10+meres na mou to steilei (shmeiosi: energopoiisi dsl se mia mera!!!WOW!)(shmeiosi 2i: mou steilan 2 filtrakia gia na me glikanoun:):):D ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 afoy to dsl in a box ths forthnet exei hdh to filtraki mesa ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 (shmeiosi: energopoiisi dsl se mia mera!!!WOW!) omg σοβαρά μιλάς!!!!! :w00t: που μένεις? εμένα μου είπαν να περιμένω 12 μέρες :blink: λοοολ + ότι το Linksys φαίνετε να είναι μεταχειρισμένο παρ' όλου που άλα ήταν σφραγισμένα :blink: άραγε σήμερα μπορούν να με εξύπηρετήσουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 To "12 μέρες" το λένε για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία, για να μην τους αρχίσεις στα γαλλικά.... Έβαλαν 2 φίλοι μου πρόσφατα ADSL in a box και η ενεργοποίηση δεν κράτησε πάνω από 4 εργάσιμες... ;) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts