Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα καλυψει και πολεις εκτος Αθηνας/Θεσσαλονικης? Πολυ ενδιαφερον αυτο! Ελπιζω να γινει κατι κεντρικη Ελλαδα! Θελω πολυ να κανω αυτη την αιτηση διακοπης στον ΟΤΕ!!!!!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαι δεν εισαι ο μονος φιλε μου....

Εχουμε καμμια ενημερωση στο site της Forthnet δεν αναφερει κατι...

Μονο διαφημηση στις εφημεριδες!!!

Xρονια πολλά σε όλους!

λοιπόν, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την σύνδεση μου μιας και λίγει σε 6-7 μέρες από 768kbps σε 2mbits και συγκεκριμένα την 3+3 μήνες... ξέρει κανεις πόσο θα κοστίσει? είδα στο e-shop 120e και στο τηλέφωνο που μίλησα με forthnet μου είπαν 210e ... ξέρει κανεις ακριβώς;

Xρονια πολλά σε όλους!

λοιπόν, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την σύνδεση μου μιας και λίγει σε 6-7 μέρες από 768kbps σε 2mbits και συγκεκριμένα την 3+3 μήνες... ξέρει κανεις πόσο θα κοστίσει? είδα στο e-shop 120e και στο τηλέφωνο που μίλησα με forthnet μου είπαν 210e ... ξέρει κανεις ακριβώς;

Αδικα θα χαραμισεις τα λεφτα σου γιατι ο ΟΤΕ δε θα σου δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα απο 768! Μαθε πρωτα στην περιοχη σου πως πανε οι dsl συνδεσεις απο αποψη ταχυτητας κατα τη διαρκεια της ημερας και τοτε αγορασε πακετο 2048

Αδικα θα χαραμισεις τα λεφτα σου γιατι ο ΟΤΕ δε θα σου δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα απο 768! Μαθε πρωτα στην περιοχη σου πως πανε οι dsl συνδεσεις απο αποψη ταχυτητας κατα τη διαρκεια της ημερας και τοτε αγορασε πακετο 2048

κοίτα εγώ έχω 768kbps atm και σχεδόν πάντα κατευάζω με 78-80, σε κακή περίπτωση είμαι στα 65-70 :D άρα η 2mbit λογικά θα πηγαίνει καλά...αλλά τελικά πόσο κάνει? γιατί έχω μπερδευτεί... στην περιοχή μου ναι είναι διαθέσιμα τα 2mbits..

μην το δένεις κόμπο. Οι περισσότεροι που έχουν προβλήματα στα 2 mbps, είχαν επίσης μια χαρά ταχύτητες στις μικρότερες ταχύτητες. Όσο ανεβαίνουν τα kbps, τόσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε ποιότητα της γραμμής και αν αυτή δεν υπάρχει, τότε μπορείς να δεις ταχύτητες κάτω από τις παλιές σου. (ή και ολική διακοπή)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ego exo 2mb grammi, ego plirono 25 eruo to mina. Exo auti ti timi giati prolava ti prosfora pou eixe i forthnet. oso gia tin taxutita, den exo parapono, peripou sta 200 eimai, to megisto pou epiasa itan 236. ego meno thessaloniki tora an exoun provlimma se alles polis den to ksero.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει και πήρα τηλέφωνο την forthnet να ρωτήσω και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω ανανέωση φοιτητικού internet και έτσι πρέπει να κάνω διακοπή και έναρξη internet μέσω tης diodos και την δεύτερη φορά μου είπαν ότι """μάλλον""" δεν ισχύει αυτό και ότι μπορώ να κάνω ανανέωση ξανά, και μου ζήτησε τον αριθμό του κινητού μου για να το επιβεβαιώσει και να με πάρει τηλέφωνο. Όλα αυτά από την Πέμπτη. Ακόμη περιμένω... Καλή Χρονιά σ' όλους...

kati san na mou leei oti einai entelws flou h katastash!kai oti arketes ekei pou doulevoun sthn eksyphrethsh den kseroun ton xristo tous!se phran thlefwno h akomh filaraki?

kati san na mou leei oti einai entelws flou h katastash!kai oti arketes ekei pou doulevoun sthn eksyphrethsh den kseroun ton xristo tous!se phran thlefwno h akomh filaraki?

Και βέβαια δεν πήρανε τηλέφωνο αλλά τους πήρα εγώ σήμερα. Και το αποτέλεσμα ήταν να μου ζητήσουν να τους στείλω την φοιτητική μου ταυτότητα, την αίτηση από την δίοδος και μία αίτηση που μου έστειλαν να την συμπληρώσω σχετικά με την ανανέωση και μου είπαν ότι θα μου δώσουν την γνωστή προσφορά που υπάρχει στην δίοδος. Δηλαδή ένας χρόνος με 117 ευρώ. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

http://www.forthnet.gr//media/FOTOS/Vinietes/logoneoforthnet-350.jpg

Απλά. Ελεύθερα. Συναρπαστικά. Η Forthnet σε μια νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες, σε ένα νέο κόσμο, με νέο σήμα και νέα φιλοσοφία.

Στο ξεκίνημα του 2007, η Forthnet, η εταιρία που έφερε το internet στην Ελλάδα, γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία της. Με το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα επενδυτικό πλάνο, για την ανάπτυξη ιδιόκτητων υποδομών και την παροχή υπηρεσιών broadband, η Forthnet, φέρνει σε όλη την Ελλάδα τα δεδομένα, τη φωνή και την εικόνα, από μία μόνο σύνδεση.

Στόχος της, να «συστήσει» με τον πλέον φιλικό και κατανοητό τρόπο την έννοια του broadband (της ευρυζωνικότητας) σε όλους τους πολίτες, οπουδήποτε και αν βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, παρουσιάζοντας πολλαπλές εφαρμογές, που θα κάνουν τη ζωή τους πιο απλή και περισσότερο άνετη.

Με νέα εταιρική εικόνα

Η νέα φιλοσοφία της Forthnet είναι εστιασμένη στον άνθρωπο, και εκφράζεται τόσο μέσα από εσωτερικές δομικές αλλαγές, όσο και από τη νέα της εικόνα.

Το νέο σήμα της Forthnet, η σφαίρα με τα χρώματα του μπλε, του πράσινου και του πορτοκαλί «αγκαλιάζει» το νέο κόσμο, τον κόσμο της τεχνολογίας, τον κόσμο του broadband, τον κόσμο του αύριο. Με την αέναη κυκλική κίνησή της, συμβολίζει την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του σύμπαντος, αλλά και την διαρκή προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρίας για εξέλιξη.

Η Forthnet μπαίνει από σήμερα σε μία νέα εποχή για τις Τηλεπικοινωνίες και υπόσχεται να μάθει στους Έλληνες καταναλωτές τι σημαίνει επικοινωνία χωρίς όρια, υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο internet, περισσότερος ελεύθερος χρόνος, χαμηλότερο τηλεπικοινωνιακό κόστος.

Είναι εδώ για να γνωρίσει στους Έλληνες καταναλωτές τον κόσμο του broadband. Και αυτό θα το κάνει απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά!

Και βέβαια δεν πήρανε τηλέφωνο αλλά τους πήρα εγώ σήμερα. Και το αποτέλεσμα ήταν να μου ζητήσουν να τους στείλω την φοιτητική μου ταυτότητα, την αίτηση από την δίοδος και μία αίτηση που μου έστειλαν να την συμπληρώσω σχετικά με την ανανέωση και μου είπαν ότι θα μου δώσουν την γνωστή προσφορά που υπάρχει στην δίοδος. Δηλαδή ένας χρόνος με 117 ευρώ. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Filaraki an den sou kanei kopo grapse ti egine telika..giati shmera pou milhsa mazi tous ta phra agria..mou eipan oti to foithtiko den isxyei kai oti gia na mpw sto diodos prepei prwta na kanw diakoph ths twrinhs kai ksana mana apthn arxh...dhladh na perimenw kana mhna pali na vrethei thyra kai xereta mou ton platano!Opote an den sou kanei kopo pesmou an egine h douleia mesena xwris na sou diakopsoun thn syndesh.

Λοιπόν...ακούστε τι τρελό έκανε πάλι η FORTHNET! Από εκεί που ήμουν ένας χαρούμενος 1024αρης ξαφνικά με κάνει χωρίς λόγο 768! Πήρα τηλ και μετά από ατέλειωτες ώρες αναμονής μου είπαν ότι δεν το άλλαξαν αυτοί αλλά ο ΟΤΕ και να περιμένω τώρα από τον ΟΤΕ τηλέφωνο για να δούμε τι θα γίνει...Είμαι τόοοοσο τυχερός που σήμερα είναι παρασκευή και το πρόβλημα εμφανίστηκε στις 12.00...Οπότε καλή Δευτέρα τώρα κι αν!
 iPhone 3G S⃣

Λοιπόν...ακούστε τι τρελό έκανε πάλι η FORTHNET! Από εκεί που ήμουν ένας χαρούμενος 1024αρης ξαφνικά με κάνει χωρίς λόγο 768! Πήρα τηλ και μετά από ατέλειωτες ώρες αναμονής μου είπαν ότι δεν το άλλαξαν αυτοί αλλά ο ΟΤΕ και να περιμένω τώρα από τον ΟΤΕ τηλέφωνο για να δούμε τι θα γίνει...Είμαι τόοοοσο τυχερός που σήμερα είναι παρασκευή και το πρόβλημα εμφανίστηκε στις 12.00...Οπότε καλή Δευτέρα τώρα κι αν!

Δοξα το Θεο να λες που μεχρι τη Δευτερα θα εχεις ιντερνετ! Το θεμα ειναι οτι ο ΟΤΕ θα μπορουσε να σου κανει και μια διακοπη... Δε βαριεσαι:O

Filaraki an den sou kanei kopo grapse ti egine telika..giati shmera pou milhsa mazi tous ta phra agria..mou eipan oti to foithtiko den isxyei kai oti gia na mpw sto diodos prepei prwta na kanw diakoph ths twrinhs kai ksana mana apthn arxh...dhladh na perimenw kana mhna pali na vrethei thyra kai xereta mou ton platano!Opote an den sou kanei kopo pesmou an egine h douleia mesena xwris na sou diakopsoun thn syndesh.

Σήμερα που πήρα τηλέφωνο να δω τι έχει γίνει μου είπαν πως καταρχήν δεν έχουν πάρει το email μου αλλά και να το είχαν πάρει δεν θα έκαναν τίποτα επειδή δεν ισχύει η το φοιτητικό για παλιές συνδέσεις. Τουλάχιστον αυτό μου είπε η τέταρτη υπάλληλος που μίλησα. Και επειδή με έχουν τρελάνει έστειλα αμέσως email και ζητώ διακοπή της σύνδεσης. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Τώρα πρέπει να κοιτάξω σε άλλη εταιρία και μάλλον με βλέπω για HOL.

οντως απαρεδεκτο το επικοινωνιακο απο την forthnet.

καλυτερα να :blink: :worry: κατι σε vivodi.εχει πολλες καλες προσφορες ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις καλυτερες προσφορες εχει η vivodi αλλα οσο αναφορα την εξυπηρετηση ειναι χαλια μαυρα....

Ολοι οι ιsp εχουνε τα προβληματα τους!!!

Τις καλυτερες προσφορες εχει η vivodi αλλα οσο αναφορα την εξυπηρετηση ειναι χαλια μαυρα....

Ολοι οι ιsp εχουνε τα προβληματα τους!!!

8 μηνες στα 4mbits στα 90 ευρο δεν νομιζω να βρεις σε πουθενα!

Μολις το :music: στο ραδιο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mονο για Αθηνα!!!

Ναι μονο για Αθηνα.Εσυ δεν εισαι απο εκει ? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι φιλε μου απο Αθηνα!!!

Ειναι η καλυτερη προσφορα της αγορας αυτη της vivodi αλλα ειναι μονο για Αθηνα για αυτο το ειπα...

Παντως δεν θελω να ακουω το ονομα vivodi μακρια απο μενα...

Γυρισα απο τις γιορτες με την ελπιδα μπας κ εχει γινει τιποτα αλλα *******!Πανω απο 400 Κbit/s με τιποτα!Γαμω την 768!Απο τον οτε ειχαν πει οτι μετα τισ γιορτες θα ναι ολο οκ αλλα..Εδω Βολο αλλα προβληματα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...