seventh_heaven Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ουτε εγω ξέρω που ειναι η περιοχή Κακκαβια και μου θυμίζει σούπα... (αλήθεια που είναι ?) Εκτός από σούπα είναι και περιοχή στα βόρεια σύνορα του νομού Ιωαννίνων με την Αλβανία. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Kai ti soypa e??? Allo prama kakavia >> psarosoupa :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 ΜΑΚΑΡΙ η Μενεγάκη να μην τα καταφέρει όπως ελπίζει... Εγώ τα πρωινά δουλεύω, και έτσι δεν με αφορούν προσωπικά τα πρωινάδικα, όμως,η κυρία Λάτσιου νομίζει πως είναι τουλάχιστον ο Βούδας ή ο Γκάντι!! Και πρέπει να είναι πολύ ανόητος κάποιος για να θεωρεί τα κλάματα της Μενεγάκη (στα οποία έπεσε τόσο κοντινό που δεν έχει ξαναδεί η πρωινή ζώνη!!!) αληθινά... ΕΛΕΟΣ κυρία Μενεγάκη, γιατί κλαίτε;; Για τα δύο δις που τσιμπήσατε για να κάθεστε σε έναν καναπέ και να χαζογελάτε με ατέρμονη ανοησία ή για τη ζωή σας στην οποία τα καταφέρατε,με μηδαμινές σπουδές και ακόμα πιο μηδαμινή κούραση; ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε αυτή τη χώρα, ας πάει μπροστά και αυτός που το αξίζει. Είναι αηδιαστικό το να πηγαίνεις μπροστά με χαζές απορίες του τύπου "τι είναι ο λούτσος;" και "πώς το κάνουν οι φάλαινες;"... Ψηφίζω Ελεονώρα. Έτσι. Γιατί βαρέθηκα να ακούω πόσα δις θα πάρει σε δύο χρόνια η "Ελενίτσα" και πόσες χιλιάδες ευρώ θα παίρνει κάθε μέρα, για να χαμογελά, και να αφήνει από το στόμα της να βγαίνει ο....αμόρφωτος (κατα το "ο αχόρταγος!!") Κι εγω τα πρωινα δουλευω, και γι αυτο δεν ξερω τι παιχτηκε κι αν εκλαψε η Ελενη και της εκαναν κοντινα. Εσυ αληθεια πως το ξερεις; Ετυχε να εχεις ρεπο; Κατα τα αλλα, και εγω σπουδασα κι εφαγα καμια εικοσαρια χρονια στα θρανια, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο με νομιμοποιει να τα χωνω σε οσους βγαλαν φραγκα χωρις να σπουδασουν. Ειδικα αν τα εβγαλαν χωρις παρανομιες, μαγκια τους. Για την Μενεγακη τωρα, μπορει να πεταει βατραχια καποιες φορες, αλλα τουλαχιστον δεν το παιζει και ειναι ακομπλεξαριστη. Και στο φιναλε δεν κανει εκπομπη τεχνης και λογου. Γι αυτο που κανει μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Προχθες η Μενεγακη ισχυριζοταν οτι δεν ηξερε την υπαρξη της περιοχης ''Κακκαβια'' και αυτη η λεξη της θυμιζει σουπα... Επισης,δε γνωριζε πως λεγεται το γηπεδο του Ολυμπιακου ενω αυτη μενει διπλα, οπως ειπε.Δυσκολο να το κανει καποιος ε; Φυσικα,τετοια ασχετοσυνη και ''ρηχοτητα'' που μπορει να βρει κανεις... Ξέρεις πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να είσαι έξυπνος και να παίζεις τον ηλίθιο με επιτυχία; Πολύ περισσότερο πάντως από το να μην είσαι έξυπνος αλλά να το πάιζεις οπώς συμβαίνει συνήθως...... Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Το πιο απλό απ' όλα πάντως είναι να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση της Μενεγάκη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Δεν έχει τύχει να δω τις εν λόγω εκπομπές.. Εξάλλου δεν διαθέτω τηλεόραση σπίτι μου (ναι..ναι.. καλά διαβάσατε, δεν έχω τηλεόραση και έχω βρει την ηρεμία μου) αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όσο και αν κράζουμε την Μενεγάκη όπως παλιότερα την "μητέρα" των πρωινάδικων, Ρούλα Κορομηλά, δεν παύει να είναι μια άψογη επαγγελματίας. Δύσκολα τον τηλεθεατή τον καθηλώνεις επί τόσα χρόνια κάθε πρωί στον δέκτη του! Μπορεί να μην έχει κάνει τις σπουδές που έχουν κάνει άλλοι αλλά τουλάχιστον τα χρήματα που παίρνει δεν τα κλέβει.. Κι αν στο κάτω κάτω δε μας αρέσει, αλλάζουμε το κουμπάκι του δέκτη μας. Εμείς τους ανεβάζουμε, εμείς τους κατεβάζουμε ;) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Δεν έχει τύχει να δω τις εν λόγω εκπομπές.. Εξάλλου δεν διαθέτω τηλεόραση σπίτι μου (ναι..ναι.. καλά διαβάσατε, δεν έχω τηλεόραση και έχω βρει την ηρεμία μου) αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όσο και αν κράζουμε την Μενεγάκη όπως παλιότερα την "μητέρα" των πρωινάδικων, Ρούλα Κορομηλά, δεν παύει να είναι μια άψογη επαγγελματίας. Δύσκολα τον τηλεθεατή τον καθηλώνεις επί τόσα χρόνια κάθε πρωί στον δέκτη του! Μπορεί να μην έχει κάνει τις σπουδές που έχουν κάνει άλλοι αλλά τουλάχιστον τα χρήματα που παίρνει δεν τα κλέβει.. Κι αν στο κάτω κάτω δε μας αρέσει, αλλάζουμε το κουμπάκι του δέκτη μας. Εμείς τους ανεβάζουμε, εμείς τους κατεβάζουμε ;) To τελευταίο είναι ψέμα. Ειδικά όταν μιλάμε για τον μέσο Έλληνα τηλεθεάτη αυτής της ζώνης... ΑΥΤΟΙ τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν και νομίζουμε ότι το κάνουμε εμείς. Κάτι σαν τις εκλογές ένα πράγμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Κάποιοι προλαλήσαντες έχουν δίκιο... τελικά στην Ελλάδα όσο τον πιο χαζό παριστάνεις, τόσο πιο καλά θα τα πας! Η Μενεγάκη, μπορεί να ξεστόμιζε βατράχια, αλλά και τα εκατομμύριά της τα παίρνει, και καλό σύζηγο απέκτησε! Αυτό διαπίστωσε και η Ελεονώρα, και λέει, καλά τα πτυχία και οι γλώσσες, αλλά μέχρι τώρα δεν με ήξερε κανένας! Κι άρπαξε την ευκαιρία να κάνει "όνομα" και ποιός ξέρει... να καλοπαντρευτεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 έκανα σήμερα το προί μια φιλότιμη προσπάθεια να παρακολουθήσω τα προινάδικα και να δω ποιο είναι το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερα χαχαχα :lol: κάνοντας ζάπινγκ με κέρδισε το γατόσκυλο στο Polis :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 σημερα ξυπνησα πολυ νωρις για κατι δουλειες και εκατσα λιγο να κοιταξω πρωινο καφε.ε δεν περασαν παραπανω απο 5 λεπτα και το γυρισα το καναλι.εκαναν πρωινιατικο "σεφτε" με ενα κακογουστο τραγουδι του μαρκου σεφερλη λες και ηταν βγαλμενο απο επιθεωρηση..ακυρο τελειως.αυτος θα ειναι ο νεος πρωινος καφες,η μαλλον πρεπει να του αλλαξουν τον τιτλο γιατι τον αδικει..να το ονομασουν καλυτερα πρωινος πατσας!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 10 μονάδες μπροστά η Μελέτη από τη Μενεγάκη... Εφτασε το τέλος της πρωινής τηλεοπτικής κυριαρχίας της Ελένης Μενεγάκη; Πολύ φοβόμαστε πως ναι... Τα χθεσινά νούμερα της AGB έδειξαν πως η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα και η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε με περισσότερες από 10 ολόκληρες μονάδες την Ελένη, η οποία, αν λάβουμε υπόψιν και τις προκαταλήψεις που έχει, θα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ετσι, φανταστείτε πόσο στραβωμένη θα είναι στη σημερινή εκπομπή... Τα χθεσινά νούμερα λοιπόν έδωσαν μέσο όρο 33,5% στην Μελέτη και 23,3% στην Μενεγάκη. Σκεφτείτε λοιπόν την ψυχολογία της Μενεγάκη όταν όλοι στο κανάλι θα χαίρονται για την χθεσινή δεύτερη θέση στον συνολικό μέσο όρο και η ίδια δεν θα μπορεί, εκτός και αν περιμένει να την σώσει αύριο η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, σε απευθείας σύνδεση από τις πρόβες του για τη σαββατιάτικη συναυλία του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Βέβαια, το trailer της Ελένης λέει ότι στις 10.00 το πρωί ο Σάκης θα είναι στην εκπομπή, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για link με το ΟΑΚΑ για 5 μόνο λεπτά και χωρίς να τραγουδήσει ο καλλιτέχνης... # posted by MediaNews.gr @ 10:56 πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 10 μονάδες!? άουτς!! Θα έτσουξε πολύ φαντάζομαι την κ. Μενεγάκη. Ας της φτιάξουν έναν καφέ της παρηγοριάς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Φοράνε την ίδια μπλούζα ή είναι ιδέα μου? :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Φοράνε την ίδια μπλούζα ή είναι ιδέα μου? :pKαραλολ :lol: κι εσύ το πρόσεξες;Είναι σχεδόν ίδιες!Αν δείτε πάντως στον Πρωινό Καφέ έπεσε πολύ πράσινο :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 σοβαρα μιλατε φορανε ιδια μπλουζα??? Εγω ειμαι στη δουλεια και δεν εχω δει καμια απο τις δυο!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ίδια μπλούζα, ίδιο χρώμα στη μπλούζα, ίδιο χρώμα στο μαλλί... τι θα γίνει βρε κορίτσια? Πολύ πρωτοτυπία έπεσε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ίδια μπλούζα, ίδιο χρώμα στη μπλούζα, ίδιο χρώμα στο μαλλί... τι θα γίνει βρε κορίτσια? Πολύ πρωτοτυπία έπεσε! δεν εχουν ιδιο χρωμα μαλλι η μενεγακη ειναι πλατινε ξανθιά, η άλλη απλως εχει μεζ μεχρι να ανοιξει και αυτη εχει κανα 2 σεζόν... :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ήταν εντελώς ίδιες? Νομίζω ότι είχαν διαφορά στους ώμους.... :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Έχουν και μια διαφορά στήθους :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Τα μάθατε τα νεα παιδάκια μου? Δεν πέρασε -μόνο- την Μενεγάκη αλλά και την Αλιμπέρτη σήμερα το πρωί η οποία τα πήγε... σκ***α! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΟΝΩΡΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Παίζει ο Πρωινός Καφές και το Σάββατο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Παίζει ο Πρωινός Καφές και το Σάββατο; :worry: Nai,ton parakoloythhsa shmera gia ligh ora.To programma anaferei pos kai ayrio tha ginei zontanh ekpomph :!: . O Seferlhs pleon symmetexei energa ston Proino Kafe h einai aplos thamonas; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Nai,ton parakoloythhsa shmera gia ligh ora.To programma anaferei pos kai ayrio tha ginei zontanh ekpomph :!: . O Seferlhs pleon symmetexei energa ston Proino Kafe h einai aplos thamonas; :worry:Κανονικά και με τον νόμο όπως και η Καλομοίρα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 πιστευω ακομα στην Μενεγακη... πολυ μεγαλη η απωλεια της απο τον πρωινο καφε και γενικοτερα απο τον Αnt1. Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 πιστευω ακομα στην Μενεγακη... πολυ μεγαλη η απωλεια της απο τον πρωινο καφε και γενικοτερα απο τον Αnt1. Δε φάνηκε ιδιαίτερα αυτό στα νούμερα πάντως... Ο κόσμος μάλλον έβλεπε αντ1 τελικά και όχι Μενεγάκη. Για να δούμε από Δευτέρα που θα μπει και ο Γρηγόρης στο παιχνίδι και θα καταλάβει η τη πρώτη ή τη δεύτερη θέση, ποια θα έρθει τρίτη άραγε;; Εκεί να δείτε κλαθμοί και οδυρμοί... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts