kpv Δημοσιεύτηκε April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2021 ηρθε η ωρα για νεο κινητο. ειμαι αναμεσα στα α52 και α72 .Τι λετε παιδια , αξιζει το α72 το παραπανω κατοσταρικο ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10641&idPhone2=10469 Δες μόνος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ναι εύκολα το αξίζει.μονο και μόνο που έχει ois στην κάμερα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Φίλε μου 450 ευρώ για snapdragon 720???Νομίζω είναι πεταμένα λεφτά. Γιατί δεν παίρνεις το s20 fe? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Ναι εύκολα το αξίζει.μονο και μόνο που έχει ois στην κάμερα. Και τα 2 εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Και τα 2 εχουντοτε και το μικρο μια χαρα ειναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 (edited) Φίλε μου 450 ευρώ για snapdragon 720???Νομίζω είναι πεταμένα λεφτά. Γιατί δεν παίρνεις το s20 fe? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου διαβάζοντας τα specs νομίζω το a52 έχει πολύ καλύτερες κάμερες από το s20fe και snapdragon αντί για exynos.και 160 ευρώ λιγότερα. Τι λες ; Edited April 8, 2021 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Φίλε μου διαβάζοντας τα specs νομίζω το a52 έχει πολύ καλύτερες κάμερες από το s20fe και snapdragon αντί για exynos.και 160 ευρώ λιγότερα. Τι λες ;Προφανώς αναφέρεσαι στο a52 4g. Κοίτα ο exynos του s20 fe είναι φαντάσου 2 φορές ταχύτερος από τον συγκεκριμένο snapdragon. Σε κάμερα είναι στα ίδια επίπεδα και το fe έχει επιπλέον telephoto φακό. Το αρχικο μου ποστ βέβαια αναφερόταν στο a72 που είναι και πιο ακριβό. Τώρα για το a52 που λες ναι τα 160 ευρώ διαφορά είναι σημαντικό ποσό αλλά ν ξέρεις ότι το fe είναι καλύτερη συσκευή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Προφανώς αναφέρεσαι στο a52 4g. Κοίτα ο exynos του s20 fe είναι φαντάσου 2 φορές ταχύτερος από τον συγκεκριμένο snapdragon. Σε κάμερα είναι στα ίδια επίπεδα και το fe έχει επιπλέον telephoto φακό. Το αρχικο μου ποστ βέβαια αναφερόταν στο a72 που είναι και πιο ακριβό. Τώρα για το a52 που λες ναι τα 160 ευρώ διαφορά είναι σημαντικό ποσό αλλά ν ξέρεις ότι το fe είναι καλύτερη συσκευή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε ας αφήσουμε το α52 που στα λεφτά του είναι μονόδρομος. Μεταξύ a72 και s30fe θεωρείς καλύτερο το fe ? Συν ότι είναι και φετινή συσκευή Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Οπότε ας αφήσουμε το α52 που στα λεφτά του είναι μονόδρομος. Μεταξύ a72 και s30fe θεωρείς καλύτερο το fe ? Συν ότι είναι και φετινή συσκευήΕίναι καλύτερο κυρίως σε επεξεργαστή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Είναι καλύτερο κυρίως σε επεξεργαστή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι καλύτερο το s20fe με τον exynos η το 5g με το snapdrahon 865 ?? Η μήπως τελικά αξίζει πιο πολύ το a52 5g με τον snapdragon 750g ? Edited April 11, 2021 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Είναι καλύτερο το s20fe με τον exynos η το 5g με το snapdrahon 865 ??Και τα 2 πολύ καλύτερα από το α52. O snapdragon είναι λίγο καλύτερος από τον exynos και επιπλέον ο exynos τρώει περισσότερη μπαταρία. Το s20 fe με exynos δεν έχει και τη καλύτερη αυτονομία. Αυτό με τον snapdragon είναι άριστη συσκευή σε όλα της Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Και τα 2 πολύ καλύτερα από το α52. O snapdragon είναι λίγο καλύτερος από τον exynos και επιπλέον ο exynos τρώει περισσότερη μπαταρία. Το s20 fe με exynos δεν έχει και τη καλύτερη αυτονομία. Αυτό με τον snapdragon είναι άριστη συσκευή σε όλα της Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο φίλε μου , έχει όμως ένα μεγάλο μείον για μένα, δεν έχει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά... Και από ότι βλέπω πολλά κινητά την έχουν καταργήσει πλέον δυστυχώς. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κοίταξα το one plus 8t.. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Έχεις δίκιο φίλε μου , έχει όμως ένα μεγάλο μείον για μένα, δεν έχει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά... Και από ότι βλέπω πολλά κινητά την έχουν καταργήσει πλέον δυστυχώς. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κοίταξα το one plus 8t..Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό. Βάζεις τον αντάπτορα κι είσαι κομπλέ. Κι εγώ παρήγγειλα σήμερα συσκευή χωρίς θύρα ακουστικών. Και χρησιμοποιώ συνέχεια ενσύρματα ακουστικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Καλύτερες κάμερες πιο έχει; Το s20 fe ή το Α52; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 (edited) Edited April 12, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Καλύτερες κάμερες πιο έχει; Το s20 fe ή το Α52;Το fe. Κι έχει και telephoto φακό. Γενικά είναι άλλη κατηγορία σε σχέση με το a52. Έχει κι ασύρματη φόρτιση κλπ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 13, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 το s20fe , εχει και τηλεφακο για οπτικο ζουμ 3χ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει.... αφου λυσαμε το προβλημα των ακουστικων αποφασισα να παω για το Samsung Galaxy S20 FE 5G (128GB) , ειδικα σε αυτη την εκδοση με τον snapdragon 865 νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο.. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, σκέφτομαι το Α52 5G με τα 8giga Ram, το οποίο το βρίσκω στα 360 ευρώ λόγω απαλλαγής από ΦΠΑ. Ποια είναι η άποψη σας ?? Προέρχομαι από Oneplus 3t και έχω κλείσει σχεδόν 5 χρόνια καθώς αγοράστηκε αμέσως με τη κυκλοφορία του. Η χρήση μου είναι πολύ web browsing, mailing και social media λόγω εργασίας. Καθόλου παιχνίδια. Πιστεύεται ότι μπορώ να βρω κάτι καλύτερο ?? Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι max 400 ευρώ, δηλαδή αξία συσκευής, από Ελλάδα, 500 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ. Edited April 14, 2021 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μια χαρά. . Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, σκέφτομαι το Α52 5G με τα 8giga Ram, το οποίο το βρίσκω στα 360 ευρώ λόγω απαλλαγής από ΦΠΑ. Ποια είναι η άποψη σας ?? Προέρχομαι από Oneplus 3t και έχω κλείσει σχεδόν 5 χρόνια καθώς αγοράστηκε αμέσως με τη κυκλοφορία του. Η χρήση μου είναι πολύ web browsing, mailing και social media λόγω εργασίας. Καθόλου παιχνίδια. Πιστεύεται ότι μπορώ να βρω κάτι καλύτερο ?? Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι max 400 ευρώ, δηλαδή αξία συσκευής, από Ελλάδα, 500 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ. σε αυτα τα λεφτα παιρνεις το oneplus 8 αφου ειχες oneplus. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts