Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ και δεν είμαι σίγουρος αν εδώ πρέπει να κάνω αυτή την ερώτηση :p

Λοιπόν, έχω αγοράσει ένα Meizu mx4Pro από μία σελίδα στο internet πριν 2μιση μήνες.

Σήμερα ξαφνικά δεν δουλεύει το μικρόφωνο και το ακουστικό. Κάνω κλήση και ούτε ακούω, ούτε με ακούνε. Μάλιστα δεν παίζει καν τα βιντεάκια στο youtube.

Αυτό μου φαίνεται περίεργο, γιατί είναι σαν να έχω έναν σταθερό υπολογιστή και να μην έχω καν κάρτα ήχου πάνω. Περίεργο.

Έκανα μέχρι κ επαναφορά εργοστασιακών και τίποτα.

Λογικά έχω 1 χρόνο εγγύηση αλλά δεν θέλω να το στείλω σε αυτούς λόγο του χρόνου που θα κάνει να πάει και έρθει από την Κίνα. Το κινητό το έχω και για επαγγελματική χρήση.

Έχει κάνεις το ίδιο κινητό;

Ή έχει βγει το ίδιο πρόβλημα σε κάποιον;

Τέλος τι προτείνετε; Να το στείλω στους Κινέζους ή να ψάξω κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να επισκευάζει;

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για βοηθεια καλυτερα ποσταρε στο νημα meizu mx4 pro http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399274

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

τι περιμενες δηλαδη, να παει το τηλεφωνο κινα και να γυρισει σε 2 βδομαδες;;

2 μηνες χαλλλλλαρα

αδερφε το εστειλα αθηνα σε θυριδα, το παρελαβε μετα απο ενα μηνα το εστειλε κινα μετα απο δυο μηνες, με traking number χωρις να μου στειλει ενα εμαιλ οτι .......ναι φιλε το εστειλα κινα με αυτο το τρακ και περιμενε. αλλα ο τυπος εδω στην ελλαδα απαθεστατος ο minideal με τηνθυριδα στο αιγαλεω.

αδερφε το εστειλα αθηνα σε θυριδα, το παρελαβε μετα απο ενα μηνα το εστειλε κινα μετα απο δυο μηνες, με traking number χωρις να μου στειλει ενα εμαιλ οτι .......ναι φιλε το εστειλα κινα με αυτο το τρακ και περιμενε. αλλα ο τυπος εδω στην ελλαδα απαθεστατος ο minideal με τηνθυριδα στο αιγαλεω.

Τοτε αλλαζει το πραγμα.

ΑΝ ειναι ετσι οπως τα λες, μονο υπευθυνο ατομο δεν μπορεις να το χαρακτηρισεις.

Καλημέρα σας, μετά από πολύ καιρό που συμβουλεύομαι το forum σας αποφάσισα να γράψω και εγώ μιας και έχω φάει τα "συκώτια" μου 3 μέρες να φτιάξω το κινητό μου.......Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τίποτα της προκοπής αλλά και μόνο από πείσμα θέλω να το φτιάξω. Ειναι ένα CTC M3 , καθαρός κινέζος!! Για να σας δώσω μια καλύτερη εικόνα είναι αυτό ( http://www.alibaba.com/product-detail/latest-china-mobile-phone-M3-5_1838384671.html ) Το πρόβλημα είναι ότι πήγα να περάσω μια rom από το needrom και από τότε το κινητό έχει μαύρη οθόνη.....δείχνει οτι λειτουργεί γιατί βγάζει τον ήχο κατα την εκκίνηση αλλα μετά τπτ. Διάβασα πολλά 3 μέρες σχετικα με αυτό το τηλ. αλλα το μονο που κατάφερα ήταν ή να εχω το παραπάνω αποτέλεσμα ή να μου βγάζει ένα Μ και μετά κίτρινη οθόνη που τρεμοπαίζει. Ακόμα και η rom που φαίνεται να ειναι original στο needrom παλι δεν έκανε τπτ. Για να βοηθήσω, έχω βάλει πάνω απο 40 "παραπλήσιες" rom , format, τα πάντα αλλα φώς δεν έχω δει.......!! Νομίζω το μόνο καλό είναι οτι το βλέπει ακόμα ο υπολογιστής.....:lol::rolleyes: !! Δε ξέρω άν κανεις έχει κάποια λυση......pls help!! Τέλος να πώ οτι έκανα κλασικα την χαζομάρα να μην κρατήσω backup την παλιά rom..........:blink::!::!:

Κι εγω το εχω καμια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και. Ποιοτητα και. Ηχος και ακουστικα καλα. Δευτερη ζελατίνα στο πακετο. Κομπλέ λεω εγω

Παίρνει 2 SIM + microSD τελικά?

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδια το εχω στα χερια μου απο το καλοκαιρι, εχει οντως καπια θεματακια αλλα σπανια κολλησε τοσο ωστε να βγαλω μπαταρια (2 φορες) φωτογραφιες μεταφερονται στην sd . Με εφαρμογη clean master μπορεις να μεταφερεις ευκολα φωτο, μουσικη και καποιες εφαρμογες οπως skype, messenger, viber κλπ. Επισης η συγκεκριμενη εφαρμογη βοηθαει στην ψυξη, δεν ξερω για ολους αλλα εμενα υπερθερμαινεται τοσο που το νιωθω στο χερι μου, αυτο βεβαια οχι παντα. καμερα 18 δεν ειναι σιγουρα η ειναι κακης ποιοτητας 18αρα. Μπαταρια αρκετα καλη, με μετρια χρηση βγαζει ανετα τη μερα και εχεις και καβαντζα. ευχαριστημενος? μαλλον ναι για τα 159 που πληρωσα. στα ιδια λεφτα δεν νομιζω οτι με επωνυμο θα επαιρνα κατι αντιστοιχο. θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο, ειμαι λιγο gaga. υπομονη!

2 micro sim και η μπαταρια δεν ειναι αποσπωμενη

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγγνωμη 2 micro καρτες και εαν θελεις SD card τοτε μια micro

Εχω λιγες ημερες που παρελαβα 2 κομματια,ενα ασημενιο και ενα γκρι

Ολα φαινεται να δουλευουν αψογα

Για την μπαταρια θα δω σε λιγες ημερες τι λεει

Αν μπορείς,γράψε κάποια σχόλια με τις πρώτες σου εντυπώσεις όσον αφορά κυρίως την μπαταρία,την ταχύτητα ή ό,τι άλλο αξιοπρόσεκτο έχεις παρατηρήσει :)

Παρελαβα σημερα!

Ομορφη συσκευη! Ειδικα στο <χρυσαφι> μου αρεσε πολυ! Και η καμερα σαν πρωτη εντυπωση με ικανοποιησε για την κατηγορια!

Μια χαρα κινητο ειναι! Αμα εχει και την αξιοπιστια που συνηθιζει η Λαντβο, τοτε...:D

Η συνεχεια προσεχως! :)

Καλημέρα. Το είδα και εγώ το κινητάκι. Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή. Η LANDVO είναι όντως αξιόπιστη?

Καλημέρα. Το είδα και εγώ το κινητάκι. Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή. Η LANDVO είναι όντως αξιόπιστη?

Η εμπειρια μου ειναι απο το μοντελο L200, και ειναι πολυ καλη. Υπαρχει ισορροπία σε ολους τους τομεις. Και αυτος ειναι ο λογος που με εκανε να αγορασω (3) κοματια απο αυτο (απο διαφορα μαγαζια) ! :) Μαζι βεβαια με την εμφανιση οπως ειπα πιο πανω, που οπως και να το κανουμε παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη συσκευης. Αμα δεν σου αρεσει στο ματι, τοτε.....:X

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλησπέρα, έχω το MLS IQ Talk και έχω ένα πρόβλημα με root.

Χρησιμοποίησα το Kingo Root και πλέον μπορώ να σβήσω και να αντιγράψω στην sd που έχω βάλει στο κινητό ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μεταφέρω apps με το Link2SD.

Επειδή δεν ξέρω τι σόι μάρκα είναι αυτό το κινητό που δίνει η MLS και δεν μπορώ να το βρω, αλλά βρήκα ότι έχει την MT6582, σκέφτηκα να κάνω root σύμφωνα με τον επεξεργαστή http://powerboard.basemark.com/device/7942/mls-iq1055#!

Είναι σωστή η σκέψη μου ή θα το καταστρέψω; (εδώ ο οδηγός που βρήκα http://www.gizbeat.com/6244/root-any-china-phone-tablet-mt6592-mt6582-mt6595-mt6732-mt6752-mt6795/)

Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ.

Ευχαριστώ.

Coolpad Note 3 Lite

φεβρ 2016 $105

οθονη 5" (720x1280)

2G/3G/4G (800mhz οχι)

δικαρτο

android 5.1 (cool ui 6.0)

3gb ram, 16gb rom, sd card slot

4πυρηνος επεξεργαστης 1.0ghz mt6735 64bit (antutu 27000)

γραφικα mali t720

καμερες 5 & 13mp

μπαταρια 2500mah (μη αφαιρουμενη)

ραδιοφωνο / fingerprint / πυξιδα /

gps, agps / notification led /

split screen multitasking mode / otg /

battery economy mode / apps floating button / ...

,
,
Edited by telefoneri

Θα είναι καλό, κυρίως αν βρεθεί η Ινδική ρομ (για G-app και ίσως ελληνικά) και μπορεί να περαστεί κανονικά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Coolpad Note 3 (οχι Lite)

οθονη 5.5" (720x1280)

δικαρτο

2G/3G/4G (800mhz οχι)

android 5.1 (update σε 6.0) (λιγο bloatware)

3gb ram, 16gb rom, sd card slot

8πυρηνος επεξεργαστης 1.3ghz mt6753 64bit

γραφικα mali t720

καμερες 5 & 13mp

μπαταρια 3000mah (μη αφαιρουμενη)

ραδιοφωνο / fingerprint / πυξιδα / gps, agps / ...

Edited by telefoneri

Κι εγω το εχω καμια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και. Ποιοτητα και. Ηχος και ακουστικα καλα. Δευτερη ζελατίνα στο πακετο. Κομπλέ λεω εγω

Μπορεις να μου πεις για καμερα και μπαταρια;

Καλησπέρα παιδιά έσπασε η οθόνη του κινητού, ψάχνω να βρω ανταλλακτικό στο internet αλλά μάταια, λόγο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ προφανώς κινητού. .

Γνορίζει κάποιος εάν πουλάνε πουθενά οθόνη για αυτό το κινητό; Η τι άλλο μπορώ να κάνω;

Σιγά το Ελληνικό hardware... Αν λες το Rock Mini, σε κάποια χώρα της Αφρικής φτιάχνεται (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από τότε που το είχα ψάξει). Στην MLS ρώτα πόσα θέλουν αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν αξίζει ούτε συμφέρει να ασχοληθείς. Πάει ολοταχώς για την ανακύκλωση...

Εχω και εγώ καλή γνώμη για τα landvo και εχω σκοπό να το πάρω για την ανηψιά μου.

Βαγγέλη, πες μας λίγα πράγματα για το κινητό.

Εχει καλό ηχείο και ακουστικό; Το wifi του είναι ικανοποιητικό; Εχει led ειδοποιήσεων; Πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος; Κάνει καλή διαχείριση κατανάλωσης της ενέργειας;

Για όποιον ενδιαφέρεται η fasttech 5-7 Φεβρουαρίου έχει σε όλα της τα προιόντα 20% έκπτωση και μετά και μέχρι τις 14 του μήνα , 15% με το κουπόνι KUNGHEI.

Εγώ απο εκεί θα το πάρω. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο.

Εχω και εγώ καλή γνώμη για τα landvo και εχω σκοπό να το πάρω για την ανηψιά μου.

Βαγγέλη, πες μας λίγα πράγματα για το κινητό.

Εχει καλό ηχείο και ακουστικό; Το wifi του είναι ικανοποιητικό; Εχει led ειδοποιήσεων; Πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος; Κάνει καλή διαχείριση κατανάλωσης της ενέργειας;

Για όποιον ενδιαφέρεται η fasttech 5-7 Φεβρουαρίου έχει σε όλα της τα προιόντα 20% έκπτωση και μετά και μέχρι τις 14 του μήνα , 15% με το κουπόνι KUNGHEI.

Εγώ απο εκεί θα το πάρω. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο.

Ηχειο και ακουστικο κανενα προβλημα.

Wifi, σε δοκιμη που συνηθως κανω στο πιο απομακρυσμενο δωματιο, εχει σημα πανω απο το μεσο ορο που εχω δει.

Λεντ ναι εχει.

4,50 ειναι ο αποθηκευτικος χωρος διαθεσιμος για αρχεια και 0,99 για εφαρμογες.

GPS, κατω του μετριου, χωρις να δοκιμασω μεχρι τωρα να το βελτιώσω με καποιο ματζουνι.

Για μπαταρια δεν θα μιλησω ακομα γιατι εμαθα να περιμενω 4-5 φορτισεις πρωτα.

Επισης φωτεινη οθονη και ομορφα χρωματα.

Καμερα στο μεσο ορο. Καλυτερη παντως απο το vfm Χ5. Εμενα με αφησε ικανοποιημενο.

Γενικα μια αξιοπρεπης συσκευη για να κανεις την δουλεια σου, η για να τη παρεις στο παιδι (χωρις τον φοβο απωλειας κλοπης πεσιματος αλλα και χωρις να του δωσεις την εντυπωση οτι πηρε κατι φτηνιαρικο!).

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το gps δεν με απασχολεί καθόλου αν δουλεύει. Δεν θα το χρειαστεί ποτέ.

Λίγο το 1 gb για τις εφαρμογές, νομίζω. Λύνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Καμια δεν μετακινείται στην SD;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά