stargreek Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλο ειναι να μην παρεις Goophone αλλα Hdc που θα εχει και υποστηριξη απο ρομ Μετα το Πασχα εαν εχω γυρισει θα το πιασω στα χερια μου το 8πυρινο μπλε χρωμα.Σε 10 15 μερες θα πωλειται και εκτος Κινας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλο ειναι να μην παρεις Goophone αλλα Hdc που θα εχει και υποστηριξη απο ρομ Μετα το Πασχα εαν εχω γυρισει θα το πιασω στα χερια μου το 8πυρινο μπλε χρωμα.Σε 10 15 μερες θα πωλειται και εκτος Κινας ισως και να μην ειναι καλη ιδέα το να παρω κλώνο τελικά..Ισως παω σε κατι Xiaomi και THL που ειναι απλά φοβερά κινητα..αν βρεις πάντως λινκ για το hdc galaxy s5 βαλτο εδω να το ριξω μια ματία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλα που μου το ειπες,μαλλον αυτο θα κανω και εγω.Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntaxi Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό(archos 50 platinum)και έχω το εξης πρόβλημα .Πατώντας το κουμπί της μείωσης του ήχου μαζί με το power εμφανίζετε το εξης (entry qpst download)οταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστη και σου λέει να κανεις διαμόρφωση όπως και εκανα και τώρα δεν ανοίγει το κινητό.(δεν κανει απολύτως τίποτα).Μήπως ξέρει κάποιος να μου τι πρεπει να κάνω?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntaxi Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό(archos 50 platinum)και έχω το εξης πρόβλημα .Πατώντας το κουμπί της μείωσης του ήχου μαζί με το power εμφανίζετε το εξης (entry qpst download)οταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστη και σου λέει να κανεις διαμόρφωση όπως και εκανα και τώρα δεν ανοίγει το κινητό.(δεν κανει απολύτως τίποτα).Μήπως ξέρει κάποιος να μου τι πρεπει να κάνω?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν το έχω ξανακούσει να λειτουργεί το Odin σε κινέζικα. Καλό που το λες να γνωρίζουν και άλλοι. Όσον αφορά τα ελληνικά θα πρέπει να βρεις μία multiling ROM που να τα περιέχει. Υπάρχει και η λύση του MoreLocale2 αλλά είναι πιο πολύ ημίμετρο παρά λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μάλλον διέγραψες τα πάντα. Για δες εδώ: http://www.arctablet.com/blog/forum/archos-smartphones/how-to-unbrick-archos-50-platinum/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntaxi Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ PARTINION ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50M.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΤΗΝ RAM ΚΑΙ ΤΗΝ ROM.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 διαμόρφωση στα αγγλικά είναι το format.. δε ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει.. στο xda πάντως κυκλοφορούν ρομ για έναν κλώνο του κινητου αυτού.. karbonn http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2498992 ψάξου εδώ να περάσεις καμία άλλη ρομ αν δε μπορείς κάπως αλλιώς να το σώσεις.. γενικά το κινητό πως σου φαίνεται;; σκέφτομαι να πάρω το 53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 http://www.pandawill.com/inew-i2000-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-4g-57-inch-hd-ips-screen-android-41-white-p72369.html Inew i2000 5.7" ανάλυση 1280*720 ram 1g rom4g camera 12mp και εγγραφή 1080 android 4.1.2 αλλά ήδη έχει βγει νέο update σε 4.2 Νομίζω ότι στα χρήματα αυτά είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekal Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 fixed!! thanks to Σταυρος για τον οδηγο και την παρεμβαση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Παιδιά το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Πάρα πολύ καλό. Ό,τι έχω γράψει επάνω, ισχύει λίγο πολύ. Προσθέτω τα εξής: Μπαταρία: Εϊναι πολύ καλό που η προσφορά είχε δύο μπαταρίες. Με εκτεταμένη χρήση δεν αντέχει πολύ. Αν την βάλεις το πρωί, το βράδυ αργά ίσως να θέλει φόρτιση, αλλά αυτό μόνο αν το ξεσκίσεις στη χρήση με παιχνίδια και άλλα τέτοια ενεργοβόρα. Σε standby μόνο (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) σίγουρα αντέχει πολύ περισσότερο και δεν την τρώει την μπαταρία γενικά σε απλή αναμονή. Τυπικό smartphone. GPS: Πέρασα το fix που υπάρχει εδώ στο φόρουμ για τους ΜΤΚ και κλειδώνει γρήγορα. Μια χαρά! Gaming: Γενικά απροβλημάτιστο, χωρίς lag. Μόνο κάποιες λίγες φορές στο Angry Birds με πέταξε ανεξήγητα εκτός εφαρμογής. (Ίσως κάποια ασυμβατότητα;) Αλλά γενικά ΟΚ. ΣΗΜΑ: Αρκετά καλό. Στο σπίτι μου που έχω πρόβλημα με τον πάροχό μου (με ένα σωρό κινητά΄δοκιμασμένο) με το συγκεκριμένο μιλώ καλά. Δεν έχει θέματα με το σήμα, λοιπόν. Wifi πολύ καλό και απροβλημάτιστο! 2η SIM: Δεν βλέπεις εισερχόμενη κλήση από την 2η Sim ενώ μιλάς με την πρώτη. Αρά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα, τουλάχιστον μια φορά που το δοκίμασα, αλλά σου έρχεται μήνυμα μετά για το ποιος σε κάλεσε. Έχει VIDEO Κλήση NATIVE, δηλαδή με τον πάροχο!! μέσα από το μενού κλήσεων. Δεν χρειάζεται δλδ να έχεις skype ή viber εκτός φυσικά αν το θέλεις για να μην καταναλώνεις από το πρόγραμμά σου. XBMC λειτουργεί μια χαρά (η frodo). Απλά τα 720p έχουν ένα μικρό lag στην ροή. Θα το δοκιμάσω όμως και άλλες φορές για να δω αν φταίει η σύνδεση. Υποψιάζομαι ότι φταίει η μέγιστη ταχύτητα streaming λόγω του κινητού κατά τη σύνδεση με τον router. Έχω την εντύπωση ότι η μέγιστη ροή δεδομένων είναι περίπου 300kb το δευτερόλεπτο, άρα μπορεί να μην φτάνει για να παίξει ικανοποιητικά τα 720p. Δεν το ξέρω όμως. Αυτό το θέμα μένει ανοιχτό. Touchscreen. Η οθόνη έχει μερικά θεματάκια κυριώς στα άκρα κατά το μήκος της οθόνης. Σε αυτή την τιμή του κινητού όμως, μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Ποιότητα κλήσης: ήθελα λίγο μεγαλύτερη ένταση στο ακουστικό. Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι η τυπική κινέζικη (ή ένα κλικ πάνω) αλλά τα βίντεο είναι πολύ καλά (720p). Το δικό μου τηλέφωνο βγάζει φωτογραφίες με μια πολύ ελαφριά ροζ απόχρωση σε ένα κυκλικό πλαίσιο στο κέντρο της φωτογραφίας. Δεν ξέρω αν είναι από την μάνα του (δεν το παρατήρησα από την αρχή). Το αποδίδω είτε σε ελάττωμα του κινητού μου συγκεκριμένα (δλδ της κάμερας) είτε σε γρατσουνιά/θάμπωμα πάλι συγκεκριμένα της δικής μου συσκευής. ΑΥτά. Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο ας βάλει εδώ το ερώτημά του. Edited April 14, 2014 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Διαβασα το review και σε ευχαριστουμε για τον χρονο σου. Το εχω βρει και απο εδω στα 56ε. Για τα λεφτα αυτα πιστευεις οτι αξιζει? Και αν καποιος γνωριζει το συγκεκριμενο καταστημα. Ευχαριστω. edit - Οπως βλεπω εχει 512 ram και οχι 1gb που γραφεις. Σωστα? Edited April 14, 2014 by johnftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Διαβασα το review και σε ευχαριστουμε για τον χρονο σου. Το εχω βρει και απο εδω στα 56ε. Για τα λεφτα αυτα πιστευεις οτι αξιζει? Και αν καποιος γνωριζει το συγκεκριμενο καταστημα. Ευχαριστω. edit - Οπως βλεπω εχει 512 ram και οχι 1gb που γραφεις. Σωστα? Το μαγαζί αυτό δεν το ξέρω. Η αγορά του αξίζει 1000%, αλλά καλό είναι να έχεις 2 μπαταρίες. Το δικό μου πάντως έχει 1Gb Ram Edited April 14, 2014 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Διαβασα το review και σε ευχαριστουμε για τον χρονο σου. Το εχω βρει και απο εδω στα 56ε. Για τα λεφτα αυτα πιστευεις οτι αξιζει? Και αν καποιος γνωριζει το συγκεκριμενο καταστημα. Ευχαριστω. edit - Οπως βλεπω εχει 512 ram και οχι 1gb που γραφεις. Σωστα? Κάτι δεν πάει καλά με τα στοιχεία που παραθέτει αυτό το site. π.χ. MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 531 ο ΜΤΚ6589Τ δεν έχει την PowerVR SGX 531 έχει την PowerVR SGX 544. Δεν θα εμπιστευόμουν να κάνω αγορά αυτή την συσκευή από αυτό το site. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και σε μένα φαίνεται πολύ καλό. Διάβασα κι ένα κολακευτικό review. Προσπαθώ να αποφασίσω εάν θα πάρω αυτό ή το doogee dg350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prcfrog.com Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Hello myphone.gr! I'm Mandy from Prcfrog.com the largest Android smartphone supplier in China! We are here to help you find the best smartphone at affordable prices! http://www.prcfrog.com/ Nice to be here! ========================= Προσοχή! Το myphone.gr σας υπενθυμίζει: Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, το myphone.gr είναι ένας ανεξάρτητος τεχνολογικός χώρος που προσελκύει άτομα, τα οποία ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ανάμεσα στα μέλη του υπάρχουν και άτομα, τα οποία εκπροσωπούν επίσημα τις εταιρείες τους και τα οποία φέρουν ειδική σήμανση. Τα συγκεκριμένα μέλη, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα ώστε να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και υποστήριξη προς τα υπόλοιπα μέλη, με την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, καθώς και τον ειδικό κώδικα δεοντολογίας, ο οποίος περιέχεται σε αυτούς. Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους εταιρειών και τα μέλη του και δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τυχόν συναλλαγές που θα προκύψουν από τη μεταξύ τους σχέση. Οι εταιρείες που εκπροσωπούνται ή/και διαφημίζονται στο myphone.gr δεν προτείνονται, δεν συστήνονται και δεν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από το myphone.gr, αφού το ίδιο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρέχουν. Με απλά λόγια, το myphone.gr επιτρέπει τη συμμετοχή εκπροσώπων εταιρειών στο forum, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τα ίδια τα μέλη του, μετά από δική τους απαίτηση. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, όπως είναι αυτονόητο, δεν συνάγεται καμία μορφή εξάρτησης του myphone.gr με τις εκπροσωπούμενες εταιρείες. Επιπρόσθετα: Αποποίηση ευθύνης: To myphone.gr δεν ελέγχει την εγκυρότητα, το περιεχόμενο και την πληρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών. Επιπρόσθετα, το myphone.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την εγκυρότητα, το περιεχόμενο, την πληρότητα και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις εταιρείες, οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για τη νόμιμη, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Υπογραμμίζεται ότι το myphone.gr δεν επικροτεί και δεν ενθαρρύνει κανέναν άλλον τρόπο αγοράς και εισαγωγής προϊόντων, πλην του νόμιμου. Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους των εταιρειών και τα μέλη του. Το myphone.gr δεν εμπλέκεται σε τυχόν συναλλαγές, ενώ δεν έχει κανένα όφελος από αυτές. Σαν αποτέλεσμα δεν έχει και δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των καταχωρημένων ειδών και υπηρεσιών, της ακρίβειας της περιγραφής τους και της δυνατότητας των εταιρειών να διαθέσουν ή των μελών να αγοράσουν. Το myphone.gr τέλος δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι μια εταιρεία ή ένα μέλος, θα ολοκληρώσει μία συναλλαγή στην οποία συμμετέχει. Kαθώς το myphone.gr δεν έχει ενεργό συμμετοχή σε τυχόν συναλλαγές, σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας με έναν ή περισσότερους χρήστες, το myphone.gr και το σύνολο της διεύθυνσης, εργαζομένων, συμβούλων και συνεργατών του απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να χρησιμοποιούν κοινή λογική και νόμιμες και ασφαλείς πρακτικές και μεθόδους για οποιαδήποτε συναλλαγή. Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους εταιρειών και τα μέλη του, και δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τυχόν συναλλαγές που θα προκύψουν από τη μεταξύ τους σχέση. Για το λόγο αυτό, το myphone.gr ρητά δηλώνει πως ουδεμία ευθύνη φέρει για συναλλαγές που τυχόν πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών, τόσο μέσα από το σύνολο των ιστοσελίδων του, όσο και από τις ιστοσελίδες των εκπροσώπων / εταιρειών. Edited April 17, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Welcome to myphone prcfrog(mandy)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σημερα το παρελαβα..Αψογο ποιοτικα γρηγορο χωρις κολληματα. Θα το λιωσω και σε λιγες μερες θα εχω καλυτερες εντυπωσεις! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Φίλε μου καλησπέρα, Το κινητό που αναφέρεσαι το αγόρασα πρίν 2 εβδομάδες και το έχω στα χέρια μου, το χρειαζόμουν λόγω εργασίας. Πήρα την Κορεάτικη έκδοση η οποία έχει πολλά καλά αλλά και 2-3 μειονεκτήματα. Δεν λειτουργεί το GPS και το 3G...Έχω ψάξει αρκετά σε forums τύπου xda για να βρώ κάποια ROM να λειτουργήσει το κινητό κανονικά αλλά έχω χαθεί στις πληροφορίες και δεν είμαι σίγουρος, μήπως το πήρες και αν ναι έχεις παρόμοια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prcfrog.com Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Hello ! my dear friends, Prcfrog.com is a leading online wholesale and retail platform, mainly dealing in mobile phones, tablet pc; car electronics, mobile phone parts http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title_1.jpg our website: http://www.prcfrog.com/ who grand excellent smartphone at lowest price, Prcfrog.com will tell you !!!:D We promise to: ◆Ensure the high quality of our products. ◆Offer our customers the lowest price. ◆Streamline the buying and paying process. ◆Deliver goods to our customers with speed and precision. ◆ Provide 24/7 customer support on weekdays. You can contact us via Email: service@prcfrog.com prcfrog@gmail.com Edited April 17, 2014 by Prcfrog.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prcfrog.com Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title_1.jpg Dear friends, To celebrate Prcfrog.com officially arrived myphone forum , today we deliberately introduced several smartphone , :D you just need to go to our websitehttp://www.prcfrog.com/ apply the coupon in the shopping cart , then you can enjoy this time of purchase deals at lowest price! Only valid one week! ZTE Nubia Z5S Mini 4.7" Android 4.2 Quad Core 2G RAM 16G ROM 1280*720 Coupon code: prcfrog_z5s_myphone save 18$ http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/z5s.jpg THL T11 5.0" Android 4.2 MTK6592 Octa Core 2GB RAM 16GB ROM 1280*720 Coupon code:prcfrog_t11_myphone save21$ http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/t11_3.jpg INEW V3 5.0" Android 4.2.2 MTK6582 Quad Core 1GB RAM 16GB ROM 1280 x 720 Coupon code: prcfrog_v3_myphone save11$ http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/v3_1.jpg Hope you like it....:D Edited April 18, 2014 by Prcfrog.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prcfrog.com Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title_1.jpg Edited April 17, 2014 by Prcfrog.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Screen size 5.0 Inch HD Capacitive Touch Screen Resolution 1280*720 Screen Capacitive Touch Screen;Multi touch support RAM 1GB RAM Memory 8GB ROM Extended Momery Support Micro SD card to 32GB MAX. Bluetooth Support Wifi Support WIFI:802.11b/g wireless internet FM Radio Yes GPS Yes G-Sensor Support Dual Camera 1*Front camera:2.0MP 1*Back camera:8.0MP SIM card Dual SIM Card Support band GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA:850/2100MHz Battery Type 2800mAh Language Multi Language Support Item Dimensions 114.5*71*7.7mm http://www.prcfrog.com/star-a2800-android-4-2-2-3g-mtk6592-octa-core-1gb-ram-phone-5-0-inch-hd-8gb-rom-black.html 126,40 ευρό Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.pandawill.com/ulefone-u658-smartphone-642-hd-screen-mtk6582-quad-core-android-42-1gb-8gb-3g-gps-p84435.html Το κινητό φαίνεται αστέρι το χει πάρει κανείς? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts