Spyroscesarsc Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν νομίζω ρε guys.... 'Εχει windows 6.5 και ένα wannabe android OS! Το δείχνουν και οι φωτογραφίες άλλωστε!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μετά την εγκατάσταση ενός πληκτρολογίου ελληνικών η ρέπλικα του hero που εχω αγοράσει δεν κάνει βοοτ. Koυμπί για ρεσετ δεν φενεταΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.. Εβγαλα μπαταρια...wm 6.5 τρεχει... η μπαταρία έμεινε εξω για πολλές ώρες... δεν έχω καταφέρει κάτι.. παρακαλώ βοήθεια. Το τηλέφωνο το είχα μονάχα 3 ωρες... αντιγραφή του htc hero είναι... τα κουμπιά όλα τα ίδια εκτός απο το search που είναι power. Το ονομάζει g3 hero. http://tinyurl.com/yyq45su To link για το EBAY,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 στειλε μυνημα στον πωλητη να σου πει πως το κανεις hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Και όχι μέσα από το μενού, αλλά τον συνδυασμό πλήκτρων που απαιτείται να γίνει κατά την εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδία καταρχασ καλησπερά σασ.Θέλω να αγοράσω αυτο το κινητό.http://plus3.gr/product_info.php?cPath=17&products_id=137 Το έχει κανεισ?Ειναι καλό? ΥΓ.Δεν με αρέσει.Μήπωσ έχετε να με προτεινετε ενα καλο κινεζικο κινητο φτηνο και ετσι εμφανισιμο.Α ΚΑΙ ΟΧΙ IPHONE CLONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καλο ειναι αλλα πολυ ακριβω δεν ειναι. το c5000 πρεπει να ειναι . να ξερεις ολα αυτα ειναι πανω κατω τα ιδια. μονο η εμφανιση αλλαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν ξέρω αλλα βλέπω οραίο λογισμικο και με πείθει .Απλα ρώτησα για να μην την πατήσω.Παντωσ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 το μενου του πρεπει να ειναι σαν του iphone σε εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Πολύ ακριβό το βρίσκω κ εγώ... Και αυτό και τα υπόλοιπα του συγκεκριμένου site! Αν και έχουν και βιντεάκι και σωστά χαρακτηριστηκά από κάτω, που δείχνει ότι είναι καλό site... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παντος πολυ ακριβο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Kανα αλλο οχι iphone clone εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 manwlis77 μπορεις να μοθ πεις αν εχει προγραμμα που να ανοιγει αρχεια pdf η μηπως του εχεις βαλει καποιο εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Θες μόνο από Ελληνικά site ή και διεθνή? Γιά κινητά με qwerty ενδιαφέρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ελληνικα και ναι.Για ολα ενδιαφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 δεν του εχω βαλει. αλλα οτι παιρνουν τα επωνυμα με wm παιρνουν και τα κινεζικα. του εχω βαλει διαφορα αλλα και ειναι σε ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 μπορεις να μοθ πεις αν εχει προγραμμα που να ανοιγει αρχεια pdf η μηπως του εχεις βαλει καποιο εσυ? Για τι ανάλυση οθόνης μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Eίναι υπέροχο κινητο.Καλυτερο απο τα αλλα iphone και το πιο γρηγοροτερο σαν κλονοσ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Τελικα μηπως εχει κανεις αποψη για τα κινητα με Dual OS: Windows Mobile 6.5 and Goolge Android ενδιαφερομαι για κλωνο htc και συγκεκριμενα για το http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3725 Ξερει κανεις πως γινεται η διαδικασια? Αποτι φανταζομαι και απο την εικονα με το CD μαλλον θα φορτωνεις στη συσκευη ενα απο τα δυο. Δεν νομιζω να επιλεγεις ποιο απο τα δυο λειτουργικα θα ανοιξει με το ανοιγμα της συσκευης. Αν εχει καποιος κατι περισσοτερο ας μας πει Επισσης επειδη το solomobi.com δεν εχει paypal μπορει να μας πει καποιος αν ειναι αξιοποιστο γιατι τα συγκεκριμενα κλωνους htc δεν τα εχω βρει καπου αλλου. Γιατι με WU το σκεφτομαι να στειλω λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Φαίνεται ενδιαφέρουσα συσκευή αν και δεν ξέρω κατά πόσο κάνει όσα υπόσχεται. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποιο review από κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Παιδιά, το να bootάρεις 2 λειτουργικά σε ένα pc είναι πολύπλοκο αλλά αν το ξέρεις για μία συσκευή με windows ξέρεις και γιά τις άλλες... :happy: Παρατήρησα τα χαρακτηριστικά του Τ5353 μοιάζουν πολύ με του Omnia! Δείτε: 3.2" 240x400 στα 65k χρώματα RAM 128MB ROM 256MB Marvell 624MHz (To T5353 τον Pxa310 ενώ το Omnia τον Pxa312) Wi-Fi 5 megapixels Mοναδική ασήμαντη γιά το θέμα λειτουργικού διαφορά είναι ότι το Omnia έχει και μεγάλη εσωτερική μνήμη αλλά και καλύτερη μπαταρία edit: και το Τ5353 δεν υποστηρίζει 3G νομίζω.. Anyway, ουσιαστικά το Τ5353 είναι μία υποβαθμισμένη έκδοση του Samsung Omnia, και αν δίναμε στους κινέζους που bootάραν το Τ5353 το Omnia ή κάποιο άλλο winmo κινητό θα μπορούσε άνετα να του φορέσει και android...:happy: Please βρείτε κάποιον να μου βάλει android στο καημένο το Omnia γτ δεν έχω λεφτά να πάρω το Τ5353...!:rolleyes::cry: χαχαχα! Τέλος, καταλήγω ότι το T5353 αν δεν lagάρει από τα 2 λειτουργικά θα είναι φοβερή συσκευή αλλά αν το ψάξουμε καλά ίσως καταφέρουμε να βάλουμε android στο δικό μας winmo κινητό και θα γλυτώσουμε 200 ευρώ, τρέξιμο και το βάρος μίας ακόμα συσκευής... GPhone G2 και αυτό από το solomobi με windows και android ταυτόχρονα! Δεν έχει όμως φωτογραφίες που να το δείχνουν να τρέχει winmo αλλά μόνο android...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Please βρείτε κάποιον να μου βάλει android στο καημένο το Omnia γτ δεν έχω λεφτά να πάρω το Τ5353...!:rolleyes::cry: χαχαχα! Τέλος, καταλήγω ότι το T5353 αν δεν lagάρει από τα 2 λειτουργικά θα είναι φοβερή συσκευή αλλά αν το ψάξουμε καλά ίσως καταφέρουμε να βάλουμε android στο δικό μας winmo κινητό και θα γλυτώσουμε 200 ευρώ, τρέξιμο και το βάρος μίας ακόμα συσκευής... Μην περιμένεις να δεις στην πράξη ποτέ κάτι τέτοιο στη δική σου συσκευή ή και σε οποιαδήποτε άλλη με windows mobile λειτουργικό. Όσες προσπάθειες έχουν γίνει έχουν φτάσει καθαρά σε δοκιμαστικό επίπεδο χωρίς ουσιαστική λειτουργικότητα για τη συσκευή. Τώρα αν αυτές που μιλούν για dual boot είναι όντως πραγματικότητα και λειτουργικές... έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoumpa1 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Η touch screen του είναι πολύ καλή. Γενικά κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο.Αρκετά γρήγορο. :cool: Γειας σας παιδιά. Εχω το kingsun v902 και σύνδεση wind αλλά δεν μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις για το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Γειας σας παιδιά. Εχω το kingsun v902 και σύνδεση wind αλλά δεν μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις για το internet. διαβασε το θεμα του κ599 ,εκει θα βρεις τις ρυθμισεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Γειας σας παιδιά. Εχω το kingsun v902 και σύνδεση wind αλλά δεν μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις για το internet. ζητα απο την εταιρεια να σου στειλει ρυθμισεις δια samsung d900:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_darko Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Μάγκες ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θέλω μόνο μια-δυο λεπτομέρειες να ξεκαθαρίσω (αν τις γνωρίζει κάποιος) γιατί είμαι έτοιμος να παραγγείλω. -αλλάζει skin/theme ή έχει μόνο αυτό που είναι απομίμηση του iPhone? -τα site με ελληνικούς χαρακτήρες τα "διαβάζει" κανονικά ή εμφανίζει τετραγωνάκια όπως κάποιες άλλες συσκευές -τέλος, "παίζει" videos από το youtube ή όχι? Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts