Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

@orestis000:

Θα σε παρακαλούσα να δώσεις βάση σε αυτό που τονίζω πιο πάνω. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο φόρουμ τους οποίους όλοι μας οφείλουμε να ακολουθούμε.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πριν μερικούς μήνες αγόρασα το

Dopod S1 Windows Smart Mobile 6.0 Professional Operating System with Wifi+GPS external

με τα εξής χαρακτηριστικά

PDA mobile phone -TOUCH S1,

Processor:TI's OMAP™ 850, 201 MHz

Operating System:Windows Mobile 6 Professional

Memory ROM:128 MB ,SDRAM:64 MB DDR

Display:2.8" LCD touch screen with backlight;240 X 320 dots resolution with 65, 536 colors

GSM/GPRS/EDGE Tri-band:900, 1800, 1900

είναι κλώνος htc αλλά δούλευε άψογα ως τέλεια... μέχρι που καταλαθος διεγραψα ένα αρχείο του κινητού... μετά από αυτό το κινητό ξεκινάει και όταν μπει στο λογότυπο των windows τότε κολαει εκεί. δεν συνδέετε με το pc και δεν ξέρω τι rom φοράει...

μπορεί κάποιος να βοηθεισει ??? γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο ???

δοκιμασε hard reset αν μπορεις να το κανεις.

αλλιως ρωτα τον πλητη αν ξερει.

μην του βαλεις rom απο αλλο κινητο γιατι πιθανοτατα θα σου μεινει στο χερι..

το έχω πάρει από το e-market και ο πωλητής αν και αξιόπιστος δεν απαντάει στο κινητό, τώρα ποιος κλώνος είναι δεν γνωρίζω ακριβός, το link με την αγορά μου και πληροφορίες του κινητού είναι εδώ www.emarket.gr/item.php?id=15874209

όσο για hardware reset δεν ξέρω, ένας συνδυασμός που βρήκα και δοκίμασα δεν μου δούλεψε και για αυτό βρισκομαι εδώ μήπως και κάποιος άλλος ξέρει κάτι να μου πει....

• Administrators

@manwlis77, trackera, badm:

Χωρίς να θέλω να αποκρύψω απόψεις, είναι υποχρέωση μου να εξασφαλίσω την ασφάλεια του forum και για το λόγο αυτό αφαιρέθηκαν τα μηνύματα τα οποία εκφράζονται με άμεσες και βαριές κατηγορίες σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Από τη στιγμή που η συζήτηση και η κατηγορία είναι μονόπλευρη καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Παρακαλώ τέτοια συζήτηση μόνο μέσω pm.

Δεν σας κρύβω ότι και εγώ στην θέση σας τα ίδια θα έκανα σαν athanaso77 αλλά σαν moderator και από την στιγμή που έχει υποπέσει στην αντίληψή μου δεν μπορώ να πράξω διαφορετικά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Εντούτοις μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας με περισσότερο politically correct τρόπο. ;)

Modpic.gif

Guest SMYRNIOSL

για σας παιδια πηρα το m88++ και ενω μου ειχαν πει οτι εχει ελληνικα τελικα δεν εχει!! μπορουμε αραγε να περασουμε ελληνικα!!!! ξερει καποιος???????? τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα!!

M88++ gps wifi windows mobile phone

M88++ Smart Phone

M88++ gps wifi windows mobile phone

M88++ Smart Phone quad-band dual camear windows mobile 6.1 google map built-in 2gb office pdf java gps wifi

Phone features:

Model: M88++ Smart Phone

Shape: Candy Bar Phone

Colour: Black

Network frenquency: 850/900/1800/1900 quad-band

Sim cards: one sim card.

TV: no

Java: yes

GPS: yes

Wi-Fi: yes

Camera:2.0 Mega pixel

Screen display:

Type: LCD (Color TFT/TFD)

Resolution: 640 x 480 pixels

Size: 3.3 inch

Touch screen: yes

Magic voice: no

Phonebook: 500 groups

Data transfer: U Disk, Data cable,bluetooth

Memory extend: 16GB extend

Battery Capacity: Lithium Batteries

Talk time: About 3-4Hours

Standby time: About 200-320Hours

Additional features:

Bluetooth,Game,E-Book reader,mobilephonesdaily.com Mp3,mp4,calendar,to do

alarm,world clock,currency converter,health,calculator,unit converter,stopwatch,fm radio

The box include:

1 x M88++ Smart Phone

1 x Standard Batteries

1 x Earphone

1 x Charger

1 x Data Cable

1 x User Manual

Sourced from China Phone Wholesale

M88++ Smart Phone

υπαρχει ενα προγραματακι που τα κανει ελληνικα τα wm 6.1

δεν θυμαμε πως το λενε.

καποιος αλλος θα ξερει.

νοιμιζω leng ή καπως ετσι το λενε.

ο φιλος o droulis το ξερει αυριο που θα δει τα ποστ θα το γραψει ακριβως.

http://www.penreader.com/pocket-pc/greek/Language_Extender_Greek.html

δεν κανει για wm 6.5!!!!

• Administrators
Για να είμαι ειλικρινής το "κάποιο link" πήγαινε για τη συσκευή. Όσον αφορά το leng το γνωρίζω χρόνια τώρα η ανάπτυξη του οποίου έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα δεν αποτελεί λύση για τη συσκευή του φίλου.

Modpic.gif

το έχω πάρει από το e-market και ο πωλητής αν και αξιόπιστος δεν απαντάει στο κινητό, τώρα ποιος κλώνος είναι δεν γνωρίζω ακριβός, το link με την αγορά μου και πληροφορίες του κινητού είναι εδώ www.emarket.gr/item.php?id=15874209

όσο για hardware reset δεν ξέρω, ένας συνδυασμός που βρήκα και δοκίμασα δεν μου δούλεψε και για αυτό βρισκομαι εδώ μήπως και κάποιος άλλος ξέρει κάτι να μου πει....

Αφού ο αξιόπιστος πωλητής σου είναι εξαφανισμένος δοκίμασε να πατήσεις το πράσινο κουμπί της απάντησης κλήσης μαζί με το κουμπί της κάμερας και συγχρόνως με το στυλό σου το κουμπί του soft reset.Μετά από δύο δευτερόλεπτα αφήνεις το στυλό και κρατάς πατημένα τα άλλα δύο μέχρι να σου βγάλει ένα σχετικό μήνυμα στην οθόνη σου.

Αν δεν δουλέψει με αυτό το συνδιασμό δοκίμασε με το κουμπί απάντησης μαζί με το κεντρικό και με το στυλό το κουμπί του soft reset

斯塔夫罗斯 :O

Guest SMYRNIOSL

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3690

ειναι η διευθηνση για να το δειτε

AN ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

• Administrators
AN ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Modpic.gif

επειδη ψηνομαι και γω να το παρω το συγκεκριμενο κινητο πες μας εντυπωσεις γιατι φαινεται πολυ καλο..

Καλησπέρα παιδιά ειμαι κατοχος του παραπανω κινητου και δεν μου αναγνωριζει την sim μου!!Μηπως ξερει κανεις αν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση?Εχω βαλει στο gsm europe αλλα τιποτα δεν μου την αναγνωρίζει καθόλου!Εχω βαλει απο ολες τις εταιριες καρτες!Μια βοηθεια αν ειναι δυνατόν!!Ευχαριστω εκ των προτέρων!!

"I Kneel Only to god - I Don't See Him Here"

John Abruzzi

Καλησπέρα παιδιά ειμαι κατοχος τοθ παραπανω κινητου και δεν μου αναγνωριζει την sim μου!!Μηπως ξερει κανεις αν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση?Εχω βαλει στο gsm europe αλλα τιποτα δεν μου την αναγνωρίζει καθόλου!Εχω βαλει απο ολες τις εταιριες καρτες!Μια βοηθεια αν ειναι δυνατόν!!Ευχαριστω εκ των προτέρων!!

μαλλον για servise πας.............

Αφού ξεκίνησα με το Κ599 από κλώνους είπα να κάνω μία μετάβαση σε android κλώνο να δω τι λέει.

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3642

Ξέρεις κανείς γιαυτό εδώ τίποτα;

Υ.Γ: Βρήκα και ένα αντίστοιχο στο fastcardtech στα 275$ το οποίο είναι και 3G! Δεν έχει capacitive multi-touch screen αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας :lol:.

Το ότι φοράει την αρχαία πλέον έκδοση 1,5 του android OS και δεν θα μπορείς να το αναβαθμίσεις δεν σε προβληματίζει;

Κοίτα δεδομένου ότι δεν έχω δει καμία έκδοση android δεν θα έλεγα ότι με προβληματίζει.... άσε που παίζει με κανένα ψάξιμο να βρω και να του κάνω την αναβάθμιση τώρα ή στο μέλλον.....

αν πάντως στην τιμή αυτή έχεις να προτείνεις κάτι σε android με 2.0 ή 2.1 έκδοση εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...

Δεν νομίζω να βρεις κάτι σε αυτά τα χρήματα σε android 2 ή 2,1 αλλά το να πάρεις τώρα ένα κινητό που είναι ήδη μια γενιά πίσω (και θα παραμείνει γιατί σιγά μην βγεί update για τον κλώνο) αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς

ναι ρε συ Σταυρο. αλλα για να παρει android 2 θελει πιο μεγαλο συμβιβασμο.

τα τριπλα χρηματα. αν θελει κατι διαφορατικο μπορει να το δοκιμασει.

να μας πει και εμας!! :p

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά