Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 @orestis000: Θα σε παρακαλούσα να δώσεις βάση σε αυτό που τονίζω πιο πάνω. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο φόρουμ τους οποίους όλοι μας οφείλουμε να ακολουθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badm235 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 πριν μερικούς μήνες αγόρασα το Dopod S1 Windows Smart Mobile 6.0 Professional Operating System with Wifi+GPS external με τα εξής χαρακτηριστικά PDA mobile phone -TOUCH S1, Processor:TI's OMAP™ 850, 201 MHz Operating System:Windows Mobile 6 Professional Memory ROM:128 MB ,SDRAM:64 MB DDR Display:2.8" LCD touch screen with backlight;240 X 320 dots resolution with 65, 536 colors GSM/GPRS/EDGE Tri-band:900, 1800, 1900 είναι κλώνος htc αλλά δούλευε άψογα ως τέλεια... μέχρι που καταλαθος διεγραψα ένα αρχείο του κινητού... μετά από αυτό το κινητό ξεκινάει και όταν μπει στο λογότυπο των windows τότε κολαει εκεί. δεν συνδέετε με το pc και δεν ξέρω τι rom φοράει... μπορεί κάποιος να βοηθεισει ??? γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 δοκιμασε hard reset αν μπορεις να το κανεις. αλλιως ρωτα τον πλητη αν ξερει. μην του βαλεις rom απο αλλο κινητο γιατι πιθανοτατα θα σου μεινει στο χερι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ποιος ακριβώς κλώνος της HTC είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badm235 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 το έχω πάρει από το e-market και ο πωλητής αν και αξιόπιστος δεν απαντάει στο κινητό, τώρα ποιος κλώνος είναι δεν γνωρίζω ακριβός, το link με την αγορά μου και πληροφορίες του κινητού είναι εδώ www.emarket.gr/item.php?id=15874209 όσο για hardware reset δεν ξέρω, ένας συνδυασμός που βρήκα και δοκίμασα δεν μου δούλεψε και για αυτό βρισκομαι εδώ μήπως και κάποιος άλλος ξέρει κάτι να μου πει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Έχεις δοκιμάσει το hard reset που περιγράφεται εδώ; http://www.hardreset.eu/htc_touch_elf_p3450_hard_reset_soft_reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 @manwlis77, trackera, badm: Χωρίς να θέλω να αποκρύψω απόψεις, είναι υποχρέωση μου να εξασφαλίσω την ασφάλεια του forum και για το λόγο αυτό αφαιρέθηκαν τα μηνύματα τα οποία εκφράζονται με άμεσες και βαριές κατηγορίες σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Από τη στιγμή που η συζήτηση και η κατηγορία είναι μονόπλευρη καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Παρακαλώ τέτοια συζήτηση μόνο μέσω pm. Δεν σας κρύβω ότι και εγώ στην θέση σας τα ίδια θα έκανα σαν athanaso77 αλλά σαν moderator και από την στιγμή που έχει υποπέσει στην αντίληψή μου δεν μπορώ να πράξω διαφορετικά. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εντούτοις μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας με περισσότερο politically correct τρόπο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SMYRNIOSL Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 για σας παιδια πηρα το m88++ και ενω μου ειχαν πει οτι εχει ελληνικα τελικα δεν εχει!! μπορουμε αραγε να περασουμε ελληνικα!!!! ξερει καποιος???????? τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα!! M88++ gps wifi windows mobile phone M88++ Smart Phone M88++ gps wifi windows mobile phone M88++ Smart Phone quad-band dual camear windows mobile 6.1 google map built-in 2gb office pdf java gps wifi Phone features: Model: M88++ Smart Phone Shape: Candy Bar Phone Colour: Black Network frenquency: 850/900/1800/1900 quad-band Sim cards: one sim card. TV: no Java: yes GPS: yes Wi-Fi: yes Camera:2.0 Mega pixel Screen display: Type: LCD (Color TFT/TFD) Resolution: 640 x 480 pixels Size: 3.3 inch Touch screen: yes Magic voice: no Phonebook: 500 groups Data transfer: U Disk, Data cable,bluetooth Memory extend: 16GB extend Battery Capacity: Lithium Batteries Talk time: About 3-4Hours Standby time: About 200-320Hours Additional features: Bluetooth,Game,E-Book reader,mobilephonesdaily.com Mp3,mp4,calendar,to do alarm,world clock,currency converter,health,calculator,unit converter,stopwatch,fm radio The box include: 1 x M88++ Smart Phone 1 x Standard Batteries 1 x Earphone 1 x Charger 1 x Data Cable 1 x User Manual Sourced from China Phone Wholesale M88++ Smart Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 υπαρχει ενα προγραματακι που τα κανει ελληνικα τα wm 6.1 δεν θυμαμε πως το λενε. καποιος αλλος θα ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ολα καλα φιλε athanaso77 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 νοιμιζω leng ή καπως ετσι το λενε. ο φιλος o droulis το ξερει αυριο που θα δει τα ποστ θα το γραψει ακριβως. http://www.penreader.com/pocket-pc/greek/Language_Extender_Greek.html δεν κανει για wm 6.5!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Για να είμαι ειλικρινής το "κάποιο link" πήγαινε για τη συσκευή. Όσον αφορά το leng το γνωρίζω χρόνια τώρα η ανάπτυξη του οποίου έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα δεν αποτελεί λύση για τη συσκευή του φίλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 το έχω πάρει από το e-market και ο πωλητής αν και αξιόπιστος δεν απαντάει στο κινητό, τώρα ποιος κλώνος είναι δεν γνωρίζω ακριβός, το link με την αγορά μου και πληροφορίες του κινητού είναι εδώ www.emarket.gr/item.php?id=15874209 όσο για hardware reset δεν ξέρω, ένας συνδυασμός που βρήκα και δοκίμασα δεν μου δούλεψε και για αυτό βρισκομαι εδώ μήπως και κάποιος άλλος ξέρει κάτι να μου πει.... Αφού ο αξιόπιστος πωλητής σου είναι εξαφανισμένος δοκίμασε να πατήσεις το πράσινο κουμπί της απάντησης κλήσης μαζί με το κουμπί της κάμερας και συγχρόνως με το στυλό σου το κουμπί του soft reset.Μετά από δύο δευτερόλεπτα αφήνεις το στυλό και κρατάς πατημένα τα άλλα δύο μέχρι να σου βγάλει ένα σχετικό μήνυμα στην οθόνη σου. Αν δεν δουλέψει με αυτό το συνδιασμό δοκίμασε με το κουμπί απάντησης μαζί με το κεντρικό και με το στυλό το κουμπί του soft reset Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SMYRNIOSL Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3690 ειναι η διευθηνση για να το δειτε AN ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 AN ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 επειδη ψηνομαι και γω να το παρω το συγκεκριμενο κινητο πες μας εντυπωσεις γιατι φαινεται πολυ καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koiliodoulos Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπέρα παιδιά ειμαι κατοχος του παραπανω κινητου και δεν μου αναγνωριζει την sim μου!!Μηπως ξερει κανεις αν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση?Εχω βαλει στο gsm europe αλλα τιποτα δεν μου την αναγνωρίζει καθόλου!Εχω βαλει απο ολες τις εταιριες καρτες!Μια βοηθεια αν ειναι δυνατόν!!Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Παράθεση "I Kneel Only to god - I Don't See Him Here" John Abruzzi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπέρα παιδιά ειμαι κατοχος τοθ παραπανω κινητου και δεν μου αναγνωριζει την sim μου!!Μηπως ξερει κανεις αν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση?Εχω βαλει στο gsm europe αλλα τιποτα δεν μου την αναγνωρίζει καθόλου!Εχω βαλει απο ολες τις εταιριες καρτες!Μια βοηθεια αν ειναι δυνατόν!!Ευχαριστω εκ των προτέρων!! μαλλον για servise πας............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Αφού ξεκίνησα με το Κ599 από κλώνους είπα να κάνω μία μετάβαση σε android κλώνο να δω τι λέει. http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3642 Ξέρεις κανείς γιαυτό εδώ τίποτα; Υ.Γ: Βρήκα και ένα αντίστοιχο στο fastcardtech στα 275$ το οποίο είναι και 3G! Δεν έχει capacitive multi-touch screen αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το ότι φοράει την αρχαία πλέον έκδοση 1,5 του android OS και δεν θα μπορείς να το αναβαθμίσεις δεν σε προβληματίζει; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Θα εχει τεραστια διαφορα αυτη η εκδοση απο τις πιο νεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Κοίτα δεδομένου ότι δεν έχω δει καμία έκδοση android δεν θα έλεγα ότι με προβληματίζει.... άσε που παίζει με κανένα ψάξιμο να βρω και να του κάνω την αναβάθμιση τώρα ή στο μέλλον..... αν πάντως στην τιμή αυτή έχεις να προτείνεις κάτι σε android με 2.0 ή 2.1 έκδοση εδώ είμαστε να το συζητήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δεν νομίζω να βρεις κάτι σε αυτά τα χρήματα σε android 2 ή 2,1 αλλά το να πάρεις τώρα ένα κινητό που είναι ήδη μια γενιά πίσω (και θα παραμείνει γιατί σιγά μην βγεί update για τον κλώνο) αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ναι ρε συ Σταυρο. αλλα για να παρει android 2 θελει πιο μεγαλο συμβιβασμο. τα τριπλα χρηματα. αν θελει κατι διαφορατικο μπορει να το δοκιμασει. να μας πει και εμας!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts