celtic1453 Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 497€ σήμερα στο trading ShenzhenTo 8/128Not badSent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Καλημέρα σε όλους. Έχει βρεθεί μέχρι στιγμής Rom με την οποία έχουμε απροβληματιστο NFC, τράπεζες κτλ; Ή όπου βλέπεις unlocked bootloader σημαίνει θέματα στο NFC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 15 ώρες πριν, aggeloszog said: Καλημέρα σε όλους. Έχει βρεθεί μέχρι στιγμής Rom με την οποία έχουμε απροβληματιστο NFC, τράπεζες κτλ; Ή όπου βλέπεις unlocked bootloader σημαίνει θέματα στο NFC? Απο οτι ξερω η xiaomi eu δουλευει απροβληματιστα το nfc. Εγω το εχω με china βεβαια κ παει σφαιρα χωρις κανενα θεμα Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Αυτή είναι η τελευταία έκδοση της κινεζικής;Στάλθηκε από το M2102K1AC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Ναι αυτη ειναι η τελευταία κινεζικη που εχουν δωσει... Η επομενη θα ειναι με android 13 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Για να δούμε αν θα την προλάβω :-PΣτάλθηκε από το M2102K1AC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια συμβουλή από όσους έχουν γνώμη. Έχω αγοράσει από μέλος σε διπλανό φόρουμ το mi 11 pro, αγορασμενο από tradingshenzen αρχές Μαίου. Με το που το παρέλαβα, μόλις πήγα σε σκοτεινό μέρος διαπίστωσα εμφανέστατο burn in/ghosting στην οθόνη, κυρίως σε notification bar και navigation bar. Τους έχω στείλει μήνυμα (ένας Chang μου απαντάει σε αγγλογερμανικα) και με προτρέπουν να το στείλω πίσω στην Ευρώπη και ότι από εκεί ή θα το φτιάξουν ή αν δε φτιάχνεται θα το στείλουν Κίνα. Η όλη διαδικασία θα πάρει ~3 μήνες, άρα εύχονται να έχω ένα κινητό για αυτό το διάστημα. Επίσης γράφουν ότι ίσως αν θέλω και τους το στείλω, μου δώσουν ένα mi 11 ultra σε καλή κατάσταση. Γενικά κακή επικοινωνία και συνεννόηση. Συνεπώς, τι θα κάνατε, θα το στέλνατε; Δεδομένων των πιστολιών από διάφορα σκρουτομαγαζα, φοβάμαι μην πάθω το ίδιο αν αυτό το site κλείσει στο μεσοδιάστημα, όπως και φοβάμαι μην πάει τζάμπα ταξίδι και μου κάνουν τους Κινέζους ότι το κινητό δεν έχει τίποτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts