konakis Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Να το χαρείς!!👌 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Εξαιρετική όλη η σειρά Mi 11 , εγώ έχω το Mi 11i( φλατ οθόνη 1300 nits & Sdragon 888) και είμαι ενθουσιασμένος, φαντάζομαι εσύ... παίξε με θέματα που σου ταιριάζουν και τα υποστηρίζει η συσκευή. Εγώ του έχω iOS 13 X Pro σε φουλ gestures και ρολαρει φοβερά δίχως το παραμικρό. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Κάτοχος εδώ και 2 βδομάδες της συσκευής. Το έχω στο πολύ ωραίο πράσινο χρώμα, 8/128, ξεκλείδωτο με περασμένη την global rom . Η συσκευή καταρχήν είναι ένα κόσμημα, από μπροστά ίδιο με mi 11 , από πίσω ο φακός είναι πιο μεγάλος από του mi 11 και οι θήκες δε ταιριάζουν. Έχω παραγγείλει από eBay 5 θηκουλες. Βέβαια η μαμα θήκη καλύπτει πολύ καλά και κάμερα και οθόνη. Μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος(5000mAh). Έχω ανάλυση 2Κ και Ρυθμό ανανέωσης 60Hz και με βγάζει άνετα την ημέρα. Εννοείται πιάνει όλες τις συχνότητες 4G/5G, κανένα θέμα. Η κάμερά του τώρα είναι εξαιρετική !! Έχει ακριβώς ίδια κύρια κάμερα με mi 11 ultra, οπότε καταλαβαίνετε. Για τα 650€ που έδωσα σύνολο μαζί με τις θήκες, νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα.Με τι Ρομ?CN?Xiaomi EU?Έχεις.περασει τράπεζικες.εφαρμογες;Και από πού το πήρες;?Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 1 hour ago, celtic1453 said: Με τι Ρομ? CN? Xiaomi EU? Έχεις.περασει τράπεζικες.εφαρμογες; Και από πού το πήρες;? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έχω περάσει κανονικά τραπεζικές εφαρμογές, φαίνεται άλλωστε και στην εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 XIAOMI EU?NIGHT VIDEOS?NOGHT PHOTOS?Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 4 minutes ago, celtic1453 said: XIAOMI EU? NIGHT VIDEOS? NOGHT PHOTOS? Sent from my SM-A528B using Tapatalk Εξαιρετικό βίντεο και εξαιρετικές φωτογραφίες με το night mode !! Δεν είμαι ειδικός να σου αναλύσω ακριβώς, αλλά σε σχέση με 1+9 pro που είχα πριν από αυτό, είναι καλύτερο το 11 pro και στους 2 τομείς. To 1+9 pro τις φωτογραφίες σε night mode τις κιτρινίζει πολύ. Αυτό όχι. Στην φωτογραφία φαίνεται ακριβώς τι ρομ φοράω για αυτό την ανέβασα κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Τη Ρομ στην πέρασαν από το μαγαζί;Trading Shenzhen?Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Έχεις την ίδια Ρομ με το mi 11 ultra!Πως γίνεται αυτό;;Είναι ίδιες συσκευές;Και δουλεύουν οι κάμερες σωστά;Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 2 minutes ago, celtic1453 said: Έχεις την ίδια Ρομ με το mi 11 ultra! Πως γίνεται αυτό;; Είναι ίδιες συσκευές; Και δουλεύουν οι κάμερες σωστά; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ίδιες συσκευές είναι .. ο κύριος και βασικός σενσορας της κάμερας είναι ακριβώς ο ίδιος.. τον φοράνε μόνο το mi 11 ultra και mi 11 pro ( Samsung GN2 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Στις δευτερεύουσες κάμερες;Λειτουργούν????Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 53 minutes ago, celtic1453 said: Στις δευτερεύουσες κάμερες; Λειτουργούν???? Sent from my SM-A528B using Tapatalk Ναι κανονικά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 ΕντυπωσιακόΒέβαια είναι και 630€ κινητόΣτάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 OTA updatesΈχει;Ανέπαφη πληρωμή;Έχει;Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Για 8/128 τσιμπημενο το πηρες αλλα κ παλι αξιζει!! Ιδια τιμη πηρα το 256 εγω. Αψογο κινητο σε ολα του!!! Το κρατησα με την κινεζικη ρομ κ ηδη εχω παρει δυο αναβαθμισεις με miui 13!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Το σκέφτομαι και των για cn.. γιατί διαβάζω τα καλύτερα.. 650 είπα σύνολο μαζί με 5 θήκες, τζαμακια για κάμερα και 3 καλά tempered ,glass + γρήγορο shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Για 8/128 τσιμπημενο το πηρες αλλα κ παλι αξιζει!! Ιδια τιμη πηρα το 256 εγω. Αψογο κινητο σε ολα του!!! Το κρατησα με την κινεζικη ρομ κ ηδη εχω παρει δυο αναβαθμισεις με miui 13!!Αδερφέ έχεις Google playstoreΕιδοποιήσειςΚαι τραπεζικές εφαρμογές/NFCSent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Εννοείται playstore κανονικά, γιατί ναμμην δεν έχει.. δε χρεισξμοποω γενικά ανέπαφες συναλλαγές με κινητό.. επιλογή NFC έχει βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Με τη CN ROMΛέω αν έχει ειδοποιήσει ςNFCΚτλSent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Για nfc δε γνωρίζω, ας απαντήσει το παιδί που το έχει με cn. Ειδοποιήσεις έχεις λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 49 minutes ago, celtic1453 said: Αδερφέ έχεις Google playstore Ειδοποιήσεις Και τραπεζικές εφαρμογές/NFC Sent from my SM-A528B using Tapatalk Τα παντα φιλε μου!! Ολα παιζουν κομπλε!! Με τις ειδοποιήσεις μεχρι να τις ρυθμισω γιατι εχει πολλα να δωσεις δικαιωματα ... Μολις τα βρηκα ολα ερχονται μια χαρα. Nfc δουλευει αψογα με gpay αλλα κ με τις εφαρμογες των τραπεζων. Γενικα ολες τις εφαρμογες τις εχω στα ελληνικα. Μονο το μενου του κινητου ειναι στα Αγγλικά 41 minutes ago, Pavletos said: Εννοείται playstore κανονικά, γιατί ναμμην δεν έχει.. δε χρεισξμοποω γενικά ανέπαφες συναλλαγές με κινητό.. επιλογή NFC έχει βέβαια.. Γενικα οταν εισαι ξεκλειδωτος δεν δουλευει το nfc. Μπορεις να το τσεκαρεις αν θες εσυ που εισαι με global rom να δεις. 1 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Βεβαια τα πιο ωραια ειναι τα widgets που εχει η cn rom.... 1 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Γενικα οταν εισαι ξεκλειδωτος δεν δουλευει το nfc. Μπορεις να το τσεκαρεις αν θες εσυ που εισαι με global rom να δεις. CN ROMΓια να έχεις NFCΗ CN περνάει google.services + calendar notifications??Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 1 ώρα πριν, celtic1453 said: CN ROM Για να έχεις NFC Η CN περνάει google.services + calendar notifications?? Sent from my SM-A528B using Tapatalk Ναι φιλε μου περναει. Τι εννοεις calendar notifications? Αν ερχονται οι ειδοποιησεις στο ημερολόγιο? Αν ναι.. έρχονται κανονικα!! 1 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Ποιος πουλά να βρω;Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 1 ώρα πριν, celtic1453 said: Ποιος πουλά να βρω; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Εγω το πηρα απο tradingsenjen Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts