greg2310 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Το να κλεισεις το nfc και το gps οταν δε τα χρησιμοποιεις δεν νομιζω να ειναι κοπος...ειδικα αν κερδιζεις σε ωρες μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Είχατε δίκαιο, πρώτη φορά δεν έχασα 20 έως 30% μπαταρία, στον ύπνο. !!!!!!!!!!!!!!! Συνήθως το φόρτιζα και το πρωί, περίπου 10 λεπτά, και έχω μαζί μου, power bank, το είχα χρησιμοποιήσει περίπου 5 φορές, όταν ήμουν έξω, και γι'αυτό μιλάω απαξιωτικά για το συγκεκριμένο κινητό. ( Θα ορκιζομουν ότι το Master edition, έχει καλύτερη οθόνη, .. μπαταρία.). ( Με ρυθμίσεις μπαταρίας, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, αλλά με φλασαρισμα custom ROM, root, σε διάφορα κινητά, πχ Xiaomi, OnePlus κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 (edited) Το κοίταξα ξανά. ( Μια καλή ρύθμιση ασφαλείας, είναι να μην κατέβει η κουρτίνα, όταν το κινητό είναι κλειδωμένο,, πχ το κλέβουν, ενεργοποιούν λειτουργία πτήσης κλπ.). Οι ενεργοβορες εφαρμογές είναι για 8 λεπτά; ; Οπότε δεν το πειράζω. Edited April 2, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Δεν υπάρχει κανένα νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Τιποτα μετα τη c15..ολα καλα με αυτη τη ρομ για μενα..στα επιπεδα σταθεροτητας της a17 και bugless .. Και πολυ καλες φωτογραφίες με ,gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Σημερινη μπαταρια ,ρυθμος ανανέωσης 120, φωτεινότητα στη μεση ,bt ανοιχτο συνεχεια λογω smartwatch,κυριως wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Χρόνια πολλά. Δεν υπάρχει κίνηση. Κάποιο νέο; Με τις ρυθμίσεις για την μπαταρία, GPS, NFC, 5g, τα έχω κλείσει, έχω βελτίωση. Πριν δεν προλάβαινα να φορτίζω το κινητό, και είχε μπει αγγελία πώλησης, σε γειτονικό forum. Έχω διαβάσει ότι ο επεξεργαστής 888, καταναλώνει πολύ ενέργεια, και είναι ζεστός. Το καλοκαίρι ζεσταίνονταν το κινητό, ειδικά στον καύσωνα. Edited April 22, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Οταν δεν υπάρχει κίνηση συνηθως είναι ολα καλα .στις ρυθμισεις στο search βαλε scan και κλεισε το wifi kai Bluetooth scan ...ο 888 σε νορμαλ χρηση ειναι οκ...αν παιζεις games για ωρα θα ζεσταθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Έκλεισα το wifi/ Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Η always on display είναι ρυθμισμένη για όλη την μέρα, το βράδυ κοιμάμαι και είναι αναμμένη, το πρωί ξυπνάω και δεν λειτουργεί. Θέλει double tap και μετά λειτουργεί μέσα στην μέρα κανονικά. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και αν την ρυθμίσω με το χρόνο εγώ. Το έχετε δει και σεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Αν και δε χρησιμοποιω aod γιατι εχω συνδεμενο μονιμα smartwatch και μου έρχονται εκει οι ειδοποιήσεις,ξερω οτι ηδη βγηκε η c16 για ευρωπη ..ισως εκει να λύνονται τα bugs της aod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Μπα σιγά μην έχουν λύσει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Εγω παντως εχω απροβληματιστη λειτουργια με τη c15.ταχυτατο με πολυ καλη καμερα gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 14 ώρες πριν, Nickornothing said: Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Η always on display είναι ρυθμισμένη για όλη την μέρα, το βράδυ κοιμάμαι και είναι αναμμένη, το πρωί ξυπνάω και δεν λειτουργεί. Θέλει double tap και μετά λειτουργεί μέσα στην μέρα κανονικά. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και αν την ρυθμίσω με το χρόνο εγώ. Το έχετε δει και σεις; για να δουλεψει κανονικα πρεπει να το βαλεις στο αυτοματη επιλογη για τα hz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 6 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: για να δουλεψει κανονικα πρεπει να το βαλεις στο αυτοματη επιλογη για τα hz Βρεθηκε λυση συμφωνα με καποιους (δε δοκιμασα).βαζεις battery- advanced settings- optimized standby στο off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο. Και disable τα battery optimizations και τα Hz. Αυτόματο το έχω από την αρχή. Μου απάντησε η Realme σε mail και ποστ που έκανα το γνωστό ότι το κοιτάνε και θα λυθεί σε επόμενη έκδοση. Είναι απίστευτο που τα προβλήματα που αναφέρω με aod τα έχω από τον Αύγουστο και δεν έχουν λυθεί. 10 άνθρωποι έχουμε το GT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 https://www.pcsteps.gr/196387-vpn-με-σοβαρά-κενα-ασφαλείας/?utm_source=getresponse&utm_medium=email&utm_campaign=pcsteps_gr&utm_content=Επικίνδυνα VPN%2C Δωρεάν Ποδόσφαιρο %2B Τα νέα άρθρα του PCsteps Κατι για VPN , που ενδιαφέρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 1 ώρα πριν, greg2310 said: Από telegram; OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 2 ώρες πριν, athanasios1112 said: Από telegram; OTA; Xda γιατι προτιμω να περναω ολοκληρη τη ρομ και οχι μονο το ota κομμάτι..αρχισε παντως να κυκλοφορει ota vpn germany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Έγινε η ενημέρωση, σε c16, VPN/ με σύνδεση Γερμανία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Έβαλα κι εγώ την ενημέρωση με VPN Γερμανίας, ελπίζω να μη βγάλει προβλήματα. Η C15 ήταν η καλύτερη έκδοση για τη συγκεκριμένη συσκευή, ελπίζω ως τώρα :)Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Την εχω μερες τωρα ..ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο tampered glass για το κινητο μας? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Προσωπικα επειδη δε εβρισκα ευκολα πηγα σε μαγαζι δοκιμασα και τελικα εβαλα τζαμακι απο samsung a52 που ταιριαζει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts