bliet Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 (edited) 38 minutes ago, DrVasilis said: Θα μας καλομαθουν κάθε μήνα ενημέρωση Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ui3 android 12. Πολύ μας καλομαθαινει Edited December 23, 2022 by bliet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Το κινητό το παράτησα, και έχω το master edition. ( Στον έναν χρόνο που το είχα, δεν μου άρεσε η οθόνη του, δεν είχε έντονο λευκό/ κούραζε/ από επεξεργαστή ήτανε εντάξει. Με την εφαρμογή κλωνοποίηση/ πέρασα τις εφαρμογές στο master edition.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Θέλω να το δώσω. Αν το θέλει κάποιος, προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 On 31/12/2022 at 12:24 ΠΜ, athanasios1112 said: Το κινητό το παράτησα, και έχω το master edition. ( Στον έναν χρόνο που το είχα, δεν μου άρεσε η οθόνη του, δεν είχε έντονο λευκό/ κούραζε/ από επεξεργαστή ήτανε εντάξει. Με την εφαρμογή κλωνοποίηση/ πέρασα τις εφαρμογές στο master edition.). Να συμπληρώσω τον χάλια ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Το έβαλα αγγελία πώλησης σε γειτονικό forum, και τελικά το έστειλα σήμερα, σε έναν κύριο, με courier αντικαταβολή. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Βγήκε το 13αρι και έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Το κινητό το πούλησα. Τώρα έχω το master edition, και OnePlus 8T. Να ευχαριστήσω την σελίδα, για την φιλοξενία. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 (edited) On 21/1/2023 at 9:31 ΜΜ, Nickornothing said: Βγήκε το 13αρι και έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία... Που βγήκε? Beta η με vpn? On 21/1/2023 at 9:31 ΜΜ, Nickornothing said: Edited February 5, 2023 by bliet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Έσκασε σήμερα το 13αρι 🤘🏻 Succeeded 💯😎 Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Την έβαλα κι εγώ τη νέα έκδοση, με VPN Γερμανίας γιατί αλλιώς δεν την έβγαζε. Χωρίς κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά και χωρίς κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 On 31/12/2022 at 12:24 ΠΜ, athanasios1112 said: Το κινητό το παράτησα, και έχω το master edition. ( Στον έναν χρόνο που το είχα, δεν μου άρεσε η οθόνη του, δεν είχε έντονο λευκό/ κούραζε/ από επεξεργαστή ήτανε εντάξει. Με την εφαρμογή κλωνοποίηση/ πέρασα τις εφαρμογές στο master edition.). καλησπέρα φίλε σόρρυ αν ενοχλώ σκέφτομαι να το πάρω είχες θέματα με υπερθερυσε παιχνίδια και να έριχνε fpp? είμαι ανάμεσα σε αυτό και pixel 6a.. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 καλησπέρα φίλε σόρρυ αν ενοχλώ σκέφτομαι να το πάρω είχες θέματα με υπερθερυσε παιχνίδια και να έριχνε fpp? είμαι ανάμεσα σε αυτό και pixel 6a.. ευχαριστώ Καλημέρα, δεν παίζω καθόλου παιχνίδια στο κινητό, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα πάντως, πάει σφαίρα σε ότι άλλο το έχω χρησιμοποιήσει.Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Έβαλα και την F8, πάλι με VPN, με την ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου, χωρίς να γράφει κάτι σημαντικό πέρα από διορθώσεις σφαλμάτων. Είναι όμως πολύ μεγάλη για να έχει μόνο διορθώσεις, λίγο κάτω από ένα γιγαΣτάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Εντάξει, παίζει να είμαι ο μόνος που ακόμα χρησιμοποιεί το GT 5G, το οποίο μετά από τρία χρόνια χρήσης συνεχίζει να υπερθερμαίνεται ακόμα και αν κάνω μια απλή κλήση τηλεφωνική, χάνει το 80% της μπαταρίας σε 6-8 ώρες οπότε θέλει τουλάχιστον δύο φορές φόρτιση την ημέρα, έχει πάρει όμως Android 14 και κάθε δίμηνο ενημερώσεις ασφαλείας. Είμαι στην αναζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση, αλλά μέχρι να τη βρω παραμένω πιστός 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts