Skonidis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: Κάνε αυτό που σου εξήγησα με το USB flash drive και το USB On The Go καλώδιο για να μην χάσεις τα αρχεία σου και μετά προχώρησε σε ένα Reset του smartphone. Με τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει, αν δεις διαφορά θα δεις μικρή και αυτό γιατί απλά θα έχεις ελευθερώσει αποθηκευτικό χώρο. Τις μπαταρίες της Nohon δεν τις βρίσκεις Ελλάδα, και ακόμα και να τις βρεις ο πιο αξιόπιστος τρόπος να την αγοράσεις είναι μέσω του επίσημου καταστήματος της στο AliExpress! Δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες της Xiaomi στην αγορά ως ανταλλακτικά, οπότε μετά από χρόνιο ψάξιμο σου εξηγώ ότι η καλύτερη σου επιλογή και δυστυχώς και η μόνη είναι η Nohon! Δεν αργεί και πάρα πολύ η παραλαβή από AliExpress, εξάλλου άντεξες τόσο καιρό με την μπαταρία που έχεις.. 😋 Μετά το θέμα είναι να βρεις καλό τεχνικό... (Αν είναι πες μου να σου προτείνω, που τα είχα ψάξει μία φορά, γιατί τα περισσότερα τα επισκευάζω μόνο μου... 😊) Όχι το πιο πιθανό... 100%!!! 😂😂😉😉 Με κατατοπισατε μπορω να πω! Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες,αν έχω κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω! Από τεχνικούς είναι η αλήθεια δε γνωρίζω αλλά έχω φίλους που είναι κάπως σχετικοί η ίσως γνωρίζουν κάποιον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, konstantinos77 said: Κάνε αυτό που σου εξήγησα με το USB flash drive και το USB On The Go καλώδιο για να μην χάσεις τα αρχεία σου και μετά προχώρησε σε ένα Reset του smartphone. Με τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει, αν δεις διαφορά θα δεις μικρή και αυτό γιατί απλά θα έχεις ελευθερώσει αποθηκευτικό χώρο. Τις μπαταρίες της Nohon δεν τις βρίσκεις Ελλάδα, και ακόμα και να τις βρεις ο πιο αξιόπιστος τρόπος να την αγοράσεις είναι μέσω του επίσημου καταστήματος της στο AliExpress! Δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες της Xiaomi στην αγορά ως ανταλλακτικά, οπότε μετά από χρόνιο ψάξιμο σου εξηγώ ότι η καλύτερη σου επιλογή και δυστυχώς και η μόνη είναι η Nohon! Δεν αργεί και πάρα πολύ η παραλαβή από AliExpress, εξάλλου άντεξες τόσο καιρό με την μπαταρία που έχεις.. 😋 Μετά το θέμα είναι να βρεις καλό τεχνικό... (Αν είναι πες μου να σου προτείνω, που τα είχα ψάξει μία φορά, γιατί τα περισσότερα τα επισκευάζω μόνο μου... 😊) Όχι το πιο πιθανό... 100%!!! 😂😂😉😉 Στην Infoquest δεν μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία έστω και με πληρωμή; 3 ώρες πριν, konstantinos77 said: Κάνε αυτό που σου εξήγησα με το USB flash drive και το USB On The Go καλώδιο για να μην χάσεις τα αρχεία σου και μετά προχώρησε σε ένα Reset του smartphone. Με τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει, αν δεις διαφορά θα δεις μικρή και αυτό γιατί απλά θα έχεις ελευθερώσει αποθηκευτικό χώρο. Τις μπαταρίες της Nohon δεν τις βρίσκεις Ελλάδα, και ακόμα και να τις βρεις ο πιο αξιόπιστος τρόπος να την αγοράσεις είναι μέσω του επίσημου καταστήματος της στο AliExpress! Δεν υπάρχουν γνήσιες 100%!!! 😂😂😉😉 Edited 8 Ιανουαρίου by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) 26 minutes ago, George6633 said: Στην Infoquest δεν μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία έστω και με πληρωμή; Ούτε καν!!! Γνωστό και ψαγμένο χρόνια τώρα... Μα δεν είναι αντιπροσωπεία, εισαγωγέας είναι. Αυτοί καλά καλά ανταλλακτικά γενικά δεν έχουν... Μόνο για smartphones που αγοράστηκαν από το δίκτυο πωλητών τους στο Ελλάda... Και αυτό μέσα στην εγγύηση... Τρέχα γύρευε... Από τότε με ενσωμάτωση των μπαταριών εσωτερικά της συσκευής αυτά συμβαίνουν σε πολλές εταιρίες... Την λύση σας την είπα... Όλο τον πλανήτη έχω ψάξει χρόνια τώρα... Edited 8 Ιανουαρίου by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges08 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) Εδώ και λίγες μέρες το poco f3 128 /6 κάνει τυχαίες επανεκκίνησεις. Τις περισσότερες τις κάνει όταν το συνδέω στον φορτιστή και το χρησιμοποιώ. Επίσης κάποιες φορές ακούγεται η δόνηση σαν να είναι χαλασμένη. Έχε τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Τί μπορεί να είναι; Σκέφτομαι να το κάνω hard reset (ίσως είναι τυχαίο αλλά πριν περίπου δέκα μέρες είχα προσπαθήσει να το κάνω root το οποίο τελικά δε πέτυχε αλλά για 2-3 μέρες λειτουργούσε κανονικά το τηλέφωνο. Επίσης επανεγκατέστησα το τελευταίο update μήπως διορθώσει το πρόβλημα αλλά τπτ. Λέτε να είναι hardware θέμα; Edited 10 Ιανουαρίου by georges08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RCkiller Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Για όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει μπαταρία, να πω ότι χθες έκανα με επιτυχία το γνωστό mod με την BM53. Είναι η μπαταρία του 10Τ pro που όμως είναι απολύτως συμβατή με το F3 και είναι 5000mAh. Χωράει κανονικά χωρίς πρόβλημα και το quick charge λειτουργεί άψογα. Προσωπικά έβαλα τη Nohon από Ali, αν κάποιος βρει την αυθεντική ακόμη καλύτερα. Το μόνο θέμα είναι ότι το λειτουργικό δε δίνει σωστά ποσοστά, δηλαδή φτάνει στο 100% (που φαντάζομαι είναι τα 4500 της εργοστασιακής) και συνεχίζει να φορτίζει. Επίσης μένει στο 100% για αρκετή ώρα, μέχρι να πέσει στα 4500 όπου ξεκινά να πέφτει το ποσοστό. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. Χθες στς 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:43 μμ (edited) On 15/1/2025 at 1:47 ΜΜ, RCkiller said: Για όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει μπαταρία, να πω ότι χθες έκανα με επιτυχία το γνωστό mod με την BM53. Είναι η μπαταρία του 10Τ pro που όμως είναι απολύτως συμβατή με το F3 και είναι 5000mAh. Χωράει κανονικά χωρίς πρόβλημα και το quick charge λειτουργεί άψογα. Προσωπικά έβαλα τη Nohon από Ali, αν κάποιος βρει την αυθεντική ακόμη καλύτερα. Το μόνο θέμα είναι ότι το λειτουργικό δε δίνει σωστά ποσοστά, δηλαδή φτάνει στο 100% (που φαντάζομαι είναι τα 4500 της εργοστασιακής) και συνεχίζει να φορτίζει. Επίσης μένει στο 100% για αρκετή ώρα, μέχρι να πέσει στα 4500 όπου ξεκινά να πέφτει το ποσοστό. Μπορείς να δώσεις ένα link έστω και μέσω pm; [για την μπαταρία] Edited Χθες στς 12:43 μμ by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts