captnemo Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για αποστολή sms(να έχει επιλογή από ποια sim να στείλεις)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Εγώ χρησιμοποιώ το Textra. Δεν έχω δεύτερη sim. 1 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Καλησπέρα. Όσοι κατεβάσατε την 15.5.5. σε Poco X3 Pro είχατε κανένα πρόβλημα; Ρωτάω για να ξέρω εάν την κατεβάσω. Επίσης για Xiaomi Redmi Note4x android 7 που να βρω GCam να εγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Η έκδοση είναι 12.5 5 και όχι 15.5.5.... Μια χαρά δουλεύει... POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Ρε παιδιά, η αυτόματη συμπλήρωση κωδικών της google σας δουλεύει; Στις εφαρμογές εννοώ. Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, stelios120 said: Καλησπέρα. Όσοι κατεβάσατε την 15.5.5. σε Poco X3 Pro είχατε κανένα πρόβλημα; Ρωτάω για να ξέρω εάν την κατεβάσω. Επίσης για Xiaomi Redmi Note4x android 7 που να βρω GCam να εγκαταστήσω; https://www.cyanogenmods.org/downloads/arnova8g2-google-camera-5-1-018-v1-4/ Edited February 25, 2022 by memostrikas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 12.5.9 για Global MI Edition. Περιμένουμε το MIUI 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Σε δίκαρτη συσκευή, ενώ επιλέγω από ποια sim να γίνει κλήση ή αποστολή μηνύματος, στέλνει από την άλλη sim! Από τις stock εφαρμογές γίνεται και η κλήση και η αποστολή μηνύματος. Αντιμετωπίζει κάποιος το αντίστοιχο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 43 minutes ago, captnemo said: Σε δίκαρτη συσκευή, ενώ επιλέγω από ποια sim να γίνει κλήση ή αποστολή μηνύματος, στέλνει από την άλλη sim! Από τις stock εφαρμογές γίνεται και η κλήση και η αποστολή μηνύματος. Αντιμετωπίζει κάποιος το αντίστοιχο θέμα? Για ποία συσκευή αναφέρεσαι; Ποια είναι η κύρια sim σου; Μήπως δεν γίνεται αυτό που θες με την stock εφαρμογή μηνυμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 (edited) 45 minutes ago, memostrikas said: Για ποία συσκευή αναφέρεσαι; Poco X3 Pro 8/256 Ποια είναι η κύρια sim σου; SIM 1 Cosmote Μήπως δεν γίνεται αυτό που θες με την stock εφαρμογή μηνυμάτων; Γιαυτό ρώτησα αν το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος. Και επίσης με τις κλήσεις, ενώ επιλέγω και πατάω την sim που θέλω να καλέσει καλεί από την άλλη? Με τις κλήσεις δεν συμβαίνει πάντα αλλά γίνεται, με τα μηνύματα γίνεται σχεδόν πάντα! Edited March 1, 2022 by captnemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 12.5.9 για Global MI Edition. Περιμένουμε το MIUI 13.Για την Mi έκδοση είναι, όχι για τις EU ROM.... Εμείς, ακόμη στην 12.5.5 είμαστε POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Το ξέρω, και το έγραψα κιόλας Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Υπάρχει στο x3 η επιλογή να αλλάζεις τη γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά σύροντας το space όπως ήταν και στο f1 και όχι με το εικονίδιο που έχει στα αριστερά του; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Το f1 είχε το παλιό πληκτρολόγιο του MIUI, το x3/x3 Pro και όλες οι νέες συσκευές με το MIUI 12 και πάνω έχουν το Gboard (της Google). Χρειάζεσαι άλλο πληκτρολόγιο για να το κάνεις αυτό.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Υπάρχει στο x3 η επιλογή να αλλάζεις τη γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά σύροντας το space όπως ήταν και στο f1 και όχι με το εικονίδιο που έχει στα αριστερά του;Το έχει το Microsoft SwiftKey.... Το χρησιμοποιώ σε κάθε Android συσκευή...Απλά τέλειο POCO X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Το ξαναέβαλα κι εγώ το SwiftKey. Το καλύτερο πιστεύω Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Το MIUI 13 ήρθε. Προς το παρόν μόνο για Pilot testers και xiaomi.eu. Εγώ εγκατέστησα τη xiaomi.eu και έχω να πω πολύ θετικά λόγια μέχρι στιγμής. Πολύ πιο smooth σε σχέση με την 12.5Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Καλησπέρα στην παρέα... Συσκευή που poco x3 pro και πλέον συμπληρώνω 2 εβδομάδες με το πρόβλημα.... Σε αρκετά (όχι πάντα) τηλεφωνήματα σηκώνω την γραμμή και δεν ακούω τον συνομιλητή. Αν κλείσω και καλέσω πίσω ακούω κανονικά. Αυτό μπορεί να συμβεί και με την αντίστροφη φορα, μπορεί δηλαδή να ακούω εγώ αλλά όχι ο συνομιλητής μου. Παροχος cosmote και βασικές λύσεις έχουν δοκιμαστεί χωρίς αποτέλεσμα (οn off vowifi, restart, Fax restart router, on off sim κλπ...). Επίσης θεωρητικά από τον παροχο δεν βλέπουν κάτι στην γραμμή μου. Την γνώμη σας τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητικό. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 8 ώρες πριν, macattack said: Καλησπέρα στην παρέα... Συσκευή που poco x3 pro και πλέον συμπληρώνω 2 εβδομάδες με το πρόβλημα.... Σε αρκετά (όχι πάντα) τηλεφωνήματα σηκώνω την γραμμή και δεν ακούω τον συνομιλητή. Αν κλείσω και καλέσω πίσω ακούω κανονικά. Αυτό μπορεί να συμβεί και με την αντίστροφη φορα, μπορεί δηλαδή να ακούω εγώ αλλά όχι ο συνομιλητής μου. Παροχος cosmote και βασικές λύσεις έχουν δοκιμαστεί χωρίς αποτέλεσμα (οn off vowifi, restart, Fax restart router, on off sim κλπ...). Επίσης θεωρητικά από τον παροχο δεν βλέπουν κάτι στην γραμμή μου. Την γνώμη σας τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητικό. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εαν θες κανε ένα hard reset. Εαν πάλι δεν γίνει κάτι, θα σου πρότεινα να το πας στο service. Λογικά το τηλέφωνο σού είναι ακόμα στην εγγύηση. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Εγκατέστησα την gcam με το xml του Christian κι έχω ένα θέμα. Όταν βγάζω μια φωτογραφία δεν έχει διαθέσιμο το μενού δίπλα από το κλείστρο που σε βάζει στο φάκελο με τις φωτογραφίες. Είναι απλά γκρι. Καμιά ιδέα; Έχει άλλος το πρόβλημα; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Πηρα το X3pro στην γυναικα μου. Προτεινετε μου ενα καλο τζαμακι απο καποιο καταστημα στην Αθηνα η νοτια προαστια αν εχει καποιος υποψη να μην φαω καμια φολα γιατι κυκλοφορουν απειρα Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Πήρε κανένας αναβάθμιση σε MIUI 13;Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Ακόμα είναι για Pilots. Δεν είναι για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 την έχω βάλει εγώ εδώ και 3 ημέρες μέχρι στιγμής βλέπω πάει καλά και με την gcam με το xml του Christian που έχω βάλει όλα δουλεύουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 4 ώρες πριν, kostas234 said: την έχω βάλει εγώ εδώ και 3 ημέρες μέχρι στιγμής βλέπω πάει καλά και με την gcam με το xml του Christian που έχω βάλει όλα δουλεύουν ρολόι Τα xml πως ακριβώς τα περνάς; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts