iPap Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Σε εμένα λειτουργεί κανονικά και η φωνητική πληκτρολογηση και η εγγραφη ηχητικου μηνυματος. Με S20 5G - SD865, αν παιζει καποιο ρολο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Έκανε αναβάθμιση η εφαρμογή του Messenger, κάνει πολύ συχνά βασικά... Το θέμα με τα ηχητικά δεν φτιάχνει όμως... Μήπως φταίει η αναβάθμιση της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Έκανε αναβάθμιση η εφαρμογή του Messenger, κάνει πολύ συχνά βασικά... Το θέμα με τα ηχητικά δεν φτιάχνει όμως... Μήπως φταίει η αναβάθμιση της Samsung?Φίλε εδώ και 1μιση εβδομάδα δεν διαβάζω κάτι άλλο πέρα από το ότι δεν στέλνει ηχητικά το messenger από σένα! Ναι δεν στέλνει και αυτό έγινε μετά την αναβάθμιση, φταίει η Samsung γιαυτό! Μεχρι και θέμα άνοιξες γιαυτό! Δεν διαφωνώ ότι το χρειάζεσαι γιατί εσύ μπορεί να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο άλλος καθολου! Δεν βρίσκω ωραίο να γράφεις συνέχεια γιαυτό εδώ μέσα! Κατέβασέ το lite και στείλε από κει ηχητικά προσωρινά μέχρι να φτιαχτεί αυτό το θέμα! Φιλικά πάντα στα λέω χωρίς παρεξήγηση! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Φίλε εδώ και 1μιση εβδομάδα δεν διαβάζω κάτι άλλο πέρα από το ότι δεν στέλνει ηχητικά το messenger από σένα! Ναι δεν στέλνει και αυτό έγινε μετά την αναβάθμιση, φταίει η Samsung γιαυτό! Μεχρι και θέμα άνοιξες γιαυτό! Δεν διαφωνώ ότι το χρειάζεσαι γιατί εσύ μπορεί να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο άλλος καθολου! Δεν βρίσκω ωραίο να γράφεις συνέχεια γιαυτό εδώ μέσα! Κατέβασέ το lite και στείλε από κει ηχητικά προσωρινά μέχρι να φτιαχτεί αυτό το θέμα! Φιλικά πάντα στα λέω χωρίς παρεξήγηση! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία παρεξήγηση, απλά επειδή ίσως συνεχίσω να το λέω βάλε με καλού κακού στη μαύρη λίστα να μη βλέπεις μελλοντικές μου αναρτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Ούτε εμένα στέλνει ηχητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 (edited) Καλησπερα.Σε οτι αφορα τα ηχητικα μηνυματα του messenger υπαρχει προβλημα της εφαρμογης με το android 11.Μεχρι να το διορθωσουνε οταν μπειτε στο messenger καντε rotate το κινητο και δοκιμαστε να στειλετε ηχητικο μηνυμα με οριζοντια θεση.. Edited February 7, 2021 by vaggelisp17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Από το dial menu της stock εφαρμογής , γιατί δεν μπορώ να πραγματοποιήσω βίντεο κλήση? Πατώντας το μου βγάζει ένα μύνημα " πραγματοποίηση κλήσης με". Έχω ήδη σεταρει το duo της Google και μέσα από κει μπορώ να κάνω κλήσεις βίντεο.Με δεδομένα ενεργά και χωρίς WiFi μπορώ και κάνω κλήσεις βίντεο με viber messenger κλπ. είναι αυτό το εικονίδιο, το πατάω και μου βγάζει "πραγματοποίηση κλήσης με" τι φάση? Προσπάθησα μέσα από τις ρυθμίσεις του Duo bνα το βάλω σαν προεπιλογή αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts