Jump to content

ανάμεσα σε oneplus 8T και Samsung FE 5G

vasel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω ένα από τα δυο.

Από αυτά που έχω διαβάσει:

Το samsung υπερτερεί λίγο σε οθόνη στην κύρια κάμερα ,χάνει στην μπροστινή , καλύτερο βίντεο, από μπαταρία πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα ,ένα θεματάκι που είχε με το touch της οθόνης λογικά έχει διορθωθεί με update , δέχεται SD κάρτα ,ενημερώσεις 3 χρόνια , εγγύηση Samsung ( smartec) ακόμη και αν το αγοράσεις από skroutz .

To oneplus λίγο πιο smooth και ταχύτερο λόγω oxygen OS , 8 γίγα RAM έναντι 6 του Samsung ( εντύπωση μου πιο future proof) , δεν έχω διαβάσει προβλήματα σε κλήσεις και σύνδεση Wifi , 5G όπως και το Samsung .

Εγγύηση 2 ετη μόνο άμα αγοραστεί από γνωστές αλυσίδες ενώ από skroutz ( 2 ετη εγγύηση μαγαζιού… ή 1 ετος oneplus όπως από Κίνα.)

Κάμερες όχι τόσο καλές όσο του Samsung αλλά με gcam βελτιώνεται λένε κάπως η κατάσταση.

Προτεραιότητα δίνω στην αξιοπιστία ,futureproof γιατί δεν αλλάζω εύκολα συσκευή, κλήσεις ,σήμα ,σύνδεση σε Wifi ,Bluetooth,υποστήριξη και μετά στις κάμερες ( ένα αξιοπρεπές επίπεδο). Σας ευχαριστώ.

Πήρε πριν λίγες μέρες ο πατερας μου το samsung και του το έστησα.δεν παρατήρησα κάτι με την οθόνη.τρομερο κινητό που αξίζει.

Tcl 20 5g

Πήρε πριν λίγες μέρες ο πατερας μου το samsung και του το έστησα.δεν παρατήρησα κάτι με την οθόνη.τρομερο κινητό που αξίζει.

Απο ποιότητα κατασκευής ? κολλήματα ,κλήσεις ,σύνδεση wifi , θερμοκρασίες ολα ΟΚ ?

Το πίσω είναι πλαστικό αλλά του έχει πάρει μια ωραία αυθεντική θήκη και δεν φαίνεται.νερακι έτρεχε κανένα πρόβλημα.ζεσταμα φυσιολογικό παρατήρησα.γενικα πολυ ωραία συσκευή αντάξια ναυαρχιδων.μου άρεσαν πάρα πολύ οι κάμερες.

Tcl 20 5g

Το πίσω είναι πλαστικό αλλά του έχει πάρει μια ωραία αυθεντική θήκη και δεν φαίνεται.νερακι έτρεχε κανένα πρόβλημα.ζεσταμα φυσιολογικό παρατήρησα.γενικα πολυ ωραία συσκευή αντάξια ναυαρχιδων.μου άρεσαν πάρα πολύ οι κάμερες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλανε μόνο 6γιγα RAM όταν πχ το oneplus 6 είχε 8/128.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

https://www.skroutz.gr/s/25039892/Samsung-Galaxy-S20-FE-256GB-Cloud-Mint.html κοίτα εδώ λέει 8 giga.edit.ακυρο είναι το 4g.

Tcl 20 5g

Το τελευταίο Ui 3.0 της Samsung σε συνδυασμό με τα 120hz κάνουν ακόμα πιο σμουθ την εμπειρία χρήσης ακόμη και σε σύγκριση με το βραβευμένο Oxygen OS της αγαπημένης 1+.

Δυστυχώς εκεί στην OnePlus έχει χαθεί λιγάκι η μπάλα σε σύγκριση με τις παλιότερες εποχές της...

Konakis.

Το τελευταίο Ui 3.0 της Samsung σε συνδυασμό με τα 120hz κάνουν ακόμα πιο σμουθ την εμπειρία χρήσης ακόμη και σε σύγκριση με το βραβευμένο Oxygen OS της αγαπημένης 1+.

Δυστυχώς εκεί στην OnePlus έχει χαθεί λιγάκι η μπάλα σε σύγκριση με τις παλιότερες εποχές της...

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ρε πως γυρνάνε τα πράματα !! Έχω μείνει πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Πάω να ενημερωθώ.

• 2 weeks later...
Ποια έκδοση πήρες φίλε μου?

Με exynos?

Καλήμερα

My OnePlus 7 Pro Is Rocket Fast

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα.ο πατέρας μου το πήρε και εγώ του το έστησα γιατί είναι άσχετος.με snapdragon.

Tcl 20 5g

Έχω και εγώ καμία εβδομάδα με το s20 fe 5g.. Παρά πολύ καλές εντυπώσεις.

-Το one ui έχει γίνει πολύ όμορφο και smooth(είχα να δοκιμάσω samsung από το s8).

-Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω ότι η μέρα βγαίνει με άνεση με οποιαδήποτε χρήση, εγώ συνήθως το βράδυ έχω 40-50%

--gcam πήρε χωρίς προβλήματα.Η stock camera είναι εξίσου καλή αλλά έχει αρκετά ανεβασμένο το noise reduction για το γούστο μου. Ο κύριος αισθητήρας καλός με καλή λεπτομέρεια και το βράδυ. Ο τηλεφακός θέλει φως και πάλι αρκετά μέτριο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση καλύτερη λεπτομέρεια όμως από ψηφιακό zoom με τον κύριο αισθητήρα.. Το βίντεο φαίνεται επίσης δυνατό με πολύ καλή σταθεροποίηση.

-Γενικά ωραίες και σταθερές λειτουργίες.. πχ το wifi calling είναι βελτιωμένο και σταθερότατο, η Bixby έχει πλέον νόημα ύπαρξης και ειδικά με τα Bixby routines βολεύει πολύ..

Επίσης σημαντικό για εμένα η μοναδική Amoled που εντόπισα χωρίς PWM flickering σε φωτεινότητες > 30%.

Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις για 500-550€. Προβλήματα με touch δεν έχω αντιμετωπίσει

Ωραίος +1 κι από μένα , το 'χω κι εγώ καμιά δεκαπενταριά μέρες περίπου, άψογο κινητάκι.
Konakis.