Jump to content

Samsung SGH-E760

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και 500 να έκανε , πάλι το ίδιο θα συνέβαινε.

Σε όλα τα Samsung συμβαίνει αυτό.Δεν γίνεται να έχεις μελωδία +δόνηση at the same time:(

krima!!!!!!!:cry:

:mad:

an ekane 500 tote tha stenaxwriomoun pragmatika!:blink:

twra me ta 95 euro pisteyw oti tha to palepsw!:D

se eyxaristw poly pantws gia ti pliroforia, eimai asxetos me ta samsung vlepeis!:rolleyes:

krima!!!!!!!:cry:

:mad:

an ekane 500 tote tha stenaxwriomoun pragmatika!:blink:

twra me ta 95 euro pisteyw oti tha to palepsw!:D

se eyxaristw poly pantws gia ti pliroforia, eimai asxetos me ta samsung vlepeis!:rolleyes:

Φίλε μου ,δεν είναι θέμα ασχετοσύνης ή σχετικότητας.

Είναι θέμα βλακείας του κατασκευαστή.:mad:

Κια εγώ όταν είχα πάρει το πρώτο μου Samsung(Α110 πριν πολλά πολλά χρόνια)είχα βρεθεί μπροστά σε αυτήν (και μερικές άλλες)δυσάρεστες εκπλήξεις.:(

Και το κακό είναι ότι πρόκειται για πράγματα που δεν σου πάει το μυαλό να τα ρωτήσεις πριν αγοράσεις.Τα θεωρείς δεδομένα...αλλά δυστυχώς η μαμά Samsung έχει άλλη άποψη.:rolleyes:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

• 1 month later...
Το εχω στη κατοχη μου εδω και 4 μερες. Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Με τον ανιχνευτη κινησης εχω παιξει μονο τα ζαρια και το λοττο. Το αρνητικο που μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει και με ενοχλει αφανταστα ειναι οταν γραφεις ελληνικα σε sms δεν παιρνει 160 χαρακτηρες. Αποτελεσμα να πληρωνεις 2 και 3 sms για την αποστολη ενος. Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν πηρα το Α800 αλλα με την αναβαθμιση λογισμικου (για να πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειδους αναβαθμιση ηταν αυτη) στο service το προβλημα διορθωθηκε. Θα δουμε αν θα γινει το ιδιο και στη περιπτωση του Ε760.

• 3 months later...
Το εχω στη κατοχη μου εδω και 4 μερες. Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Με τον ανιχνευτη κινησης εχω παιξει μονο τα ζαρια και το λοττο. Το αρνητικο που μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει και με ενοχλει αφανταστα ειναι οταν γραφεις ελληνικα σε sms δεν παιρνει 160 χαρακτηρες. Αποτελεσμα να πληρωνεις 2 και 3 sms για την αποστολη ενος. Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν πηρα το Α800 αλλα με την αναβαθμιση λογισμικου (για να πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειδους αναβαθμιση ηταν αυτη) στο service το προβλημα διορθωθηκε. Θα δουμε αν θα γινει το ιδιο και στη περιπτωση του Ε760.

ποιος το ειπε αυτο,γραφει και με 160,πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και διαλεξε την ρυθμιση αλφαβητο gsm αν θυμαμαι καλα,δες πρτωτα σε τι ρυθμιση ειναι και κανε το αντιθετο απο την ρυθμιση που εχει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...

Mixvid dystixos oxi. Mono stis melodies pou exei to idio to kinito ginetai ayto.An valeis dikh sou melodia (mp3) gia hxo klisis anagkastika prota donisi kai meta hxos (h gnosth m.....kia tis samsung)

Milanmaniac, h syskeuasia perilamvanei fortisti, kalodio syndesis me PC, sterofoniko hansfree kai Cd me programmata tis samsung...

elpizo na voithisa...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Fonzi που το βρήκες τόσο φθηνά? Και βέβαια αξίζει!

Kωτσόβολος...

Θα το έπαιρνα αν είχε flight (or save) mode.

Προφανώς δεν έχει.

Δεν είδα κάτι σχετικό στο manual

Μόλις τσίμπησα ένα τελευταίο κομμάτι. Mου άρεσε "στο χέρι" και η τιμή του (149) μου φάνηκε καλή και η ποιότητα των υλικών επίσης.

Μου είπαν να το φορτίσω κλειστό για 16 ώρες. Ισχύει αυτό;;

να αναφερω οτι μολις το πηρα απο κοτσοβολο και εχουν μεινει ακομα 198 κομματια

πολυ καλο απο το λιγο που το χειριστηκα

να αναφερω οτι μολις το πηρα απο κοτσοβολο και εχουν μεινει ακομα 198 κομματια

πολυ καλο απο το λιγο που το χειριστηκα

οταν είπα ότι τσίμπησα ένα τελευταίο εννοούσα στο κατάστημα από όλα όσα είχε φέρει.

Προφανώς εννοείς 198 πανελλαδικά... (αυτό εδω στην επαρχία δεν μας εξασφαλίζει συνήθως ότι σίγουρα θα προλάβουμε να πάρουμε ένα είδος).

Το άφησα 24 ώρες να φορτίσει την πρώτη φορά όπως διάβασα και σε ξένο φορουμ. Οπότε ακόμα δεν το χάρηκα! Σε μισή ώρα θα το βγάλω απο τη φόρτιση.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Samsung SGH-E760

Καλησπέρα σε όλο το myphone,

έχω 1 προβληματάκι με το παραπάνω κινητό,

το πρόβλημα μου είναι - μου έσπασε η οθόνη και θα ήθελα να ρωτήσω

εάν πάρω καλώδιο USB θα μπορούν μα μεταφερθούν τα αρχεία μου στο

Η/Υ? και αν όχι τι μπορώ να κάνω?

Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με.

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικός.