mvagustagm2000 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Και 500 να έκανε , πάλι το ίδιο θα συνέβαινε. Σε όλα τα Samsung συμβαίνει αυτό.Δεν γίνεται να έχεις μελωδία +δόνηση at the same time:( krima!!!!!!!:cry: :mad: an ekane 500 tote tha stenaxwriomoun pragmatika!:blink: twra me ta 95 euro pisteyw oti tha to palepsw!:D se eyxaristw poly pantws gia ti pliroforia, eimai asxetos me ta samsung vlepeis!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 krima!!!!!!!:cry: :mad: an ekane 500 tote tha stenaxwriomoun pragmatika!:blink: twra me ta 95 euro pisteyw oti tha to palepsw!:D se eyxaristw poly pantws gia ti pliroforia, eimai asxetos me ta samsung vlepeis!:rolleyes: Φίλε μου ,δεν είναι θέμα ασχετοσύνης ή σχετικότητας. Είναι θέμα βλακείας του κατασκευαστή.:mad: Κια εγώ όταν είχα πάρει το πρώτο μου Samsung(Α110 πριν πολλά πολλά χρόνια)είχα βρεθεί μπροστά σε αυτήν (και μερικές άλλες)δυσάρεστες εκπλήξεις.:( Και το κακό είναι ότι πρόκειται για πράγματα που δεν σου πάει το μυαλό να τα ρωτήσεις πριν αγοράσεις.Τα θεωρείς δεδομένα...αλλά δυστυχώς η μαμά Samsung έχει άλλη άποψη.:rolleyes: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tthellas Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Το εχω στη κατοχη μου εδω και 4 μερες. Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Με τον ανιχνευτη κινησης εχω παιξει μονο τα ζαρια και το λοττο. Το αρνητικο που μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει και με ενοχλει αφανταστα ειναι οταν γραφεις ελληνικα σε sms δεν παιρνει 160 χαρακτηρες. Αποτελεσμα να πληρωνεις 2 και 3 sms για την αποστολη ενος. Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν πηρα το Α800 αλλα με την αναβαθμιση λογισμικου (για να πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειδους αναβαθμιση ηταν αυτη) στο service το προβλημα διορθωθηκε. Θα δουμε αν θα γινει το ιδιο και στη περιπτωση του Ε760. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 geia xara, to pira molis xtes-prosfora stin tim 200+kati euro. Mia xara einai, kali fasi o aisthitiras alla mallon de ginetai na perasoun java apo to pc:wacko: !!!an eperne kai karta mnimis tha itan koryfi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Το εχω στη κατοχη μου εδω και 4 μερες. Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Με τον ανιχνευτη κινησης εχω παιξει μονο τα ζαρια και το λοττο. Το αρνητικο που μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει και με ενοχλει αφανταστα ειναι οταν γραφεις ελληνικα σε sms δεν παιρνει 160 χαρακτηρες. Αποτελεσμα να πληρωνεις 2 και 3 sms για την αποστολη ενος. Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν πηρα το Α800 αλλα με την αναβαθμιση λογισμικου (για να πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειδους αναβαθμιση ηταν αυτη) στο service το προβλημα διορθωθηκε. Θα δουμε αν θα γινει το ιδιο και στη περιπτωση του Ε760. ποιος το ειπε αυτο,γραφει και με 160,πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και διαλεξε την ρυθμιση αλφαβητο gsm αν θυμαμαι καλα,δες πρτωτα σε τι ρυθμιση ειναι και κανε το αντιθετο απο την ρυθμιση που εχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Aporia...de mporw na valw donisi kai melwdia mazi, i to ena i to allo i prwta donisi kai meta i melwdia, tautoxrona de ginetai!yparxei kamia lysi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Φίλε mixvid τι περιλαμβάνεται μέσα στο αρχικό πακέτο αγοράς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Mixvid dystixos oxi. Mono stis melodies pou exei to idio to kinito ginetai ayto.An valeis dikh sou melodia (mp3) gia hxo klisis anagkastika prota donisi kai meta hxos (h gnosth m.....kia tis samsung) Milanmaniac, h syskeuasia perilamvanei fortisti, kalodio syndesis me PC, sterofoniko hansfree kai Cd me programmata tis samsung... elpizo na voithisa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Και βέβαια βοήθησες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 You know to Samsung ZV10(VodafoneLive!) poy einai k' 3G exei melodia k' donisi at the same time !!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Στα 149 ευρώ με δώρο hands free και καλώδιπ pc αξίζει τον κόπο; (σε σχέση με sharp gx29 ή motorola v360) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Fonzi που το βρήκες τόσο φθηνά? Και βέβαια αξίζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Fonzi που το βρήκες τόσο φθηνά? Και βέβαια αξίζει! Kωτσόβολος... Θα το έπαιρνα αν είχε flight (or save) mode. Προφανώς δεν έχει. Δεν είδα κάτι σχετικό στο manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Μόλις τσίμπησα ένα τελευταίο κομμάτι. Mου άρεσε "στο χέρι" και η τιμή του (149) μου φάνηκε καλή και η ποιότητα των υλικών επίσης. Μου είπαν να το φορτίσω κλειστό για 16 ώρες. Ισχύει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 να αναφερω οτι μολις το πηρα απο κοτσοβολο και εχουν μεινει ακομα 198 κομματια πολυ καλο απο το λιγο που το χειριστηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 να αναφερω οτι μολις το πηρα απο κοτσοβολο και εχουν μεινει ακομα 198 κομματια πολυ καλο απο το λιγο που το χειριστηκα οταν είπα ότι τσίμπησα ένα τελευταίο εννοούσα στο κατάστημα από όλα όσα είχε φέρει. Προφανώς εννοείς 198 πανελλαδικά... (αυτό εδω στην επαρχία δεν μας εξασφαλίζει συνήθως ότι σίγουρα θα προλάβουμε να πάρουμε ένα είδος). Το άφησα 24 ώρες να φορτίσει την πρώτη φορά όπως διάβασα και σε ξένο φορουμ. Οπότε ακόμα δεν το χάρηκα! Σε μισή ώρα θα το βγάλω απο τη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 ki egw apo ton kotsovolo to pira 149 E gnwrizete pou mporw na vrw files(games,themes,etc) gia to kinito?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 re paidia den gnwrizei kaneis tpt??? enas minas perase apo to proigoumeno post mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 oxi, apo to diko mou post perase 1 minas... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 thanasis00 nomizw pws den ginetai na peraseis paixnidia kai themes, toulaxiston oxi episima.to diko mou pantws ta eftyse idi kai einai gia service....kolouse, anoigokleine klp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πως μπορείς να περάσεις παιχνίδια στο κινητό? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Boss Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Samsung SGH-E760 Καλησπέρα σε όλο το myphone, έχω 1 προβληματάκι με το παραπάνω κινητό, το πρόβλημα μου είναι - μου έσπασε η οθόνη και θα ήθελα να ρωτήσω εάν πάρω καλώδιο USB θα μπορούν μα μεταφερθούν τα αρχεία μου στο Η/Υ? και αν όχι τι μπορώ να κάνω? Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με. ευχαριστώ πολύ προκαταβολικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Boss Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ουτε μια απαντηση ευχαριστω πολυ το φορουμ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts